Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Škoda Yeti

Na výměnu předních reproduktorů ve Škoda Yeti použijte

Velikost resp. průměr předních reproduktorů ve Škoda Yeti je 180 mm a dají se zredukovat na rozměr 165 mm, jedná se o 2-pásmové komponentní reproduktory. Náš Tip na přední reproduktory pro Škoda Yeti jsou německé reproduktory Gladen M 165 V2. Nové výškové reproduktory je třeba uchytit, např. pomocí tavné pistole. Středobas se našroubuje do MDF podložky. Při demontáži dveřního panelu je problém s demontáží madla dveří, musí se složitě vycvakávat zespodu pomocí háčku. Kabely můžete ponechat originální. Abyste si hudbu v autě užili opravdu naplno, doporučujeme tlumení dveří. Na vytlumení 1 dveří použijte 3-4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který nařežete na 1/4 nebo ideálně na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Abychom vám výběr co nejvíce usnadnili, vytvořili jsme pro vás sety reproduktorů do Škoda Yeti. Naleznete zde více variant námi otestovaných a často montovaných reproduktorů v několika cenových kategoriích. V ceně setů jsou zahrnuty nutné redukce pro montáž reproduktorů.

Tlumení předních dveří Škoda Yeti

Na výměnu zadních reproduktorů Škoda Yeti použijte

Velikost (průměr) zadních reproduktorů u Škoda Yeti je 165 mm a jedná se o 2-pásmové komponentní reproduktory. Náš Tip na zadní reproduktory do Škoda Yeti jsou ověřené Gladen M 165 V2, levnější Gladen Alpha 165 nebo ekonomická varianta v koaxiálním provedení Gladen Alpha 165 coax. Opět doporučujeme i zadní dveře vytlumit, počet plátů na 1 zadní dveře: 3 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který nařežete na 1/4 nebo ideálně na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas.

Tlumení zadních dveří Škoda Yeti

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Máte obavy, že montáž nezvládnete nebo nemáte kde nové reproduktory do Škoda Yeti namontovat? Využijte možnosti odborné montáže v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž reproduktorů. Montáž můžete objednat telefonicky na 602 547648, na emailu montaze@ahifi.cz nebo osobně na prodejně v Brně.
Autor: Alžběta Mareková
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku