Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Volkswagen Golf IV

Na výměnu předních reproduktorů ve Volkswagen Golf IV použijte:

Průměr původních reproduktorů ve Volkswagen Golf IV je 165 mm, jedná se zde o 2pásmové komponentní reproduktory. Náš TIP na nové přední reproduktory pro Volkswagen Golf IV jsou špičkové německé reproduktory Gladen M 165 V2 nebo levnější Gladen Alpha 165. Nové výškové reproduktory je třeba uchytit, např. pomocí tavné pistole. S uchycením na původní místo je třeba si chvíli pohrát a plasty poupravit tak, aby nový "výškáč" hezky "dosedl". Kabely můžete ponechat původní. Abyste si hudbu v autě užili opravdu naplno, doporučujeme tlumení dveří. Na vytlumení jedněch dveří použijte 3 až 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 2.0 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, který si nastříháte na 1/4, nebo ještě lépe na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Abychom vám výběr co nejvíce usnadnili, vytvořili jsme pro vás sety reproduktorů do Volkswagen Golf IV. Naleznete zde více variant námi otestovaných a často montovaných reproduktorů v několika možných cenových kategoriích.

Na výměnu zadních reproduktorů Volkswagen Golf IV použijte:

Velikost (průměr) zadních reproduktorů ve Volkswagen Golf IV je 165 mm a jedná se o 2pásmové komponentní reproduktory. Náš TIP na zadní reproduktory do Volkswagen Golf IV jsou ověřené Gladen M 165 V2, levnější Gladen Alpha 165 nebo ekonomická varianta v koaxiálním provedení Gladen Alpha 165 coax. Opět doporučujeme i zadní dveře vytlumit, počet plátů na jedny zadní dveře: 3 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 2.0 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který nařežete na 1/4, nebo ideálně na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas.

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Máte obavy, že montáž nezvládnete, nebo nemáte kde nové reproduktory do Volkswagen Golf IV namontovat? Využijte možnosti odborné montáže v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž reproduktorů. Montáž můžete objednat telefonicky na čísle 602 547 648, na e-mailu montaze@ahifi.cz nebo osobně na prodejně v Brně.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku