Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Volkswagen Golf VI

Na výměnu předních reproduktorů ve Volkswagen Golf VI použijte:

VW Golf VI má z výroby osazený třípásmový audio systém, který se skládá z basového reproduktoru o průměru 185 mm, středového reproduktoru o průměru 100 mm a výškového reproduktoru. Základní verze audio systému nedisponují středovým reproduktorem. My doporučujeme pro výborný zvuk naše přověřené reproduktory Gladen M 165 V2, nebo levnější reproduktory Gladen Alpha 165Aby byl výsledný zvuk co nejlepší, doporučujeme tlumení dveří. Na vytlumení jedněch dveří použijte 3 až 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, který si nastříháte na 1/4, nebo ještě lépe na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Abychom vám výběr co nejvíce usnadnili, vytvořili jsme pro vás sety reproduktorů do Volkswagen Golf VI. Zde najdete mnoho variant námi otestovaných a často montovaných reproduktorů v různých cenových kategoriích.

Při použítí Gladen OEM reproduktorů pro Golf VI nebo Focal OEM reproduktorů pro Golf VI není potřeba MDF podložky.

Na výměnu zadních reproduktorů ve Volkswagen Golf VI použijte:

Zadní dveře u automobilu Golf VI jsou osazeny 165 mm komponentními reproduktory. Jako zadní reproduktory do VW Golf VI doporučujeme ověřené Gladen M 165 V2, levnější Gladen Alpha 165, nebo ekonomickou variantu v koaxiálním provedení Gladen Alpha 165 coax. Opět bude nejlepší i zadní dveře vytlumit, počet plátů na jedny zadní dveře: 3 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který nařežete na 1/4, nebo ideálně na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas.

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Máte obavy, že montáž nezvládnete, nebo nemáte kde nové reproduktory do Volkswagen Golf VI namontovat? Využijte možnosti odborné montáže v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž reproduktorů.
Montáž můžete objednat telefonicky na čísle 602 547 648, na e-mailu montaze@ahifi.cz nebo osobně na prodejně v Brně.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku