Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Volkswagen Golf VII

Na výměnu předních reproduktorů ve Volkswagen Golf VII použijte:

Ve vozech Volkswagen Golf VII v předních dveřích jsou originální 165 mm  2-pásmové komponentní reproduktory. Pro vylepšení továrního ozvučení automobilu doporučujeme naše špičkové a prověřené německé reproduktory Gladen M 165 V2, nebo levnější reproduktory Gladen Alpha 165. Pro co možná nejlepší akustiku doporučujeme také tlumení dveří. Na vytlumení jedněch dveří použijte 3 až 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, který si nastříháte na 1/4, nebo ještě lépe na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Dále jsme pro vás také vytvořili sety reproduktorů do Volkswagen Golf VII. Zde najdete mnoho variant námi otestovaných a často montovaných reproduktorů v různých cenových kategoriích.

Při použítí Gladen OEM reproduktorů pro Golf VII není potřeba MDF podložky.

Na výměnu zadních reproduktorů ve Volkswagen Golf VII použijte:

Zadní dveře u automobilu Golf VII jsou osazeny 165 mm komponentními reproduktory. Jako zadní reproduktory do VW Golf VII doporučujeme ověřené Gladen M 165 V2, levnější Gladen Alpha 165 nebo ekonomickou variantu v koaxiálním provedení Gladen Alpha 165 coax. Opět bude nejlepší i zadní dveře vytlumit, počet plátů na jedny zadní dveře: 3 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který nařežete na 1/4, nebo ideálně na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas.

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Máte obavy, že montáž nezvládnete, nebo nemáte kde nové reproduktory do Volkswagen Golf VII namontovat? Využijte možnosti odborné montáže v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž reproduktorů.
Montáž můžete objednat telefonicky na čísle 602 547 648, e-mailem montaze@ahifi.cz nebo osobně na prodejně v Brně.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku