Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve VW Passat B8

Na výměnu předních reproduktorů ve Volkswagen Passat B8 použijte:

Volkswagen Passat B8 je vybavený třípásmovým audio systémem. Tento systém se skládá z basového reproduktoru o průměru 180 mm, který je umístěný na vnitřním plechu dveří. Dále je to pak středový reproduktor o průměru 100 mm, který je umístěný na čalounění dveří a výškový reproduktor, který je v domečku u kliky dveří. Základní audio systém v tomto voze je bez středových reproduktorů. Jako nové reproduktory pro tento vůz doporučujeme Gladen M 165 V2 nebo dražší variantu German Maestro Concept CS 6508 IV. Pro maximální využití reproduktorů doporučujeme tlumení dveří. Na vytlumení jedněch dveří použijte 3 až 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, který si nastříháte na 1/4, nebo ještě lépe na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas.

Na výměnu zadních reproduktorů Volkswagen Passat B8 použijte:

Ve voze Volkswagen Passat B8 jsou v zadních dveřích 2-pásmové komponentní reproduktory. Jsou to reproduktory o průměru 165 mm. Jako nové reproduktory pro tento vůz doporučujeme Gladen M 165 V2 nebo dražší variantu German Maestro Concept CS 6508 IV. Pro maximální využití reproduktorů doporučujeme tlumení dveří.

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Máte obavy, že montáž nezvládnete, nebo nemáte kde nové reproduktory do Volkswagen Passat B8 namontovat? Využijte možnosti odborné montáže v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž reproduktorů.
Montáž můžete objednat telefonicky na čísle 602 547 648, na e-mailu montaze@ahifi.cz nebo osobně na prodejně v Brně.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku