Můj účet

Italské antény Calearo - ten nejlepší příjem

Italové mají své specifické výrobky, jako je italské víno, špičkové reproduktory do auta nebo nádherná sportovní auta. Mezi další produkty, které by bylo dobré jmenovat, patří i kvalitní autoantény Calearo. V dnešní době jezdí stále obrovské množství automobilů, které mají autorádio s příjmem FM signálu, a kde postupně originální antény odcházejí, a to nejčastěji vlivem působení slunce, nebo prostě vyreznou. Potom máte na výběr - buď si pořídit drahou originální anténu, nebo jít cestou aftermarket antény, jako jsou např. antény Calearo. My s produkty Calearo pracujeme již více jak 15 let a jak my, tak hlavně naší zákazníci, jsou s příjmem a provedením spokojení. Pro tento rok jsme provedli velkou aktualizaci celého sortimentu a doplnili nespočet nových produktů - hlavně ze sortimentu adaptérů a prodlužovacích kabelů - tzv. svodů. Jelikož se dnes vše zdražuje, rozhodli jsme se naopak na celý sortiment Calearo uvalit plošně 10% slevu, a to do odvolání. Věříme, že nabízený poměr cena/výkon oceníte i vy!
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Nové produkty Pioneer pro letošní sezónu
Konečně se situace s dostupností autorádií začíná zlepšovat a při té příležitosti zařazujeme do nabídky všechny novinky pro letošní sezónu od značky Pioneer.
Celý článek
Meguiar's novinky pro léto 2022
Americký Meguiar's kontinuálně přináší novinky do své široké nabídky. Nyní přichází s 11 novými produkty, které máme již objednané.
Celý článek
Powerbass po letech opět v České republice!
Pamatujete na Powerbass? V minulosti byl tento americký výrobce v ČR extrémně populární a nyní vám jeho zajímavý sortiment přinášíme zpět! Naváže na tehdejší úspěch?
Celý článek
JL Audio nově na Ahifi!
První novou značkou, kterou v roce 2022 zařazujeme do naší nabídky, je JL Audio. V nabídce najdete nejen subwoofery té nejvyšší kvality, ale i zesilovače a další produkty pro ozvučení auta.
Celý článek

Komentáře k článku