Můj účet

Dodo Juice 2021 - nové logo, design i spousta nových produktů

Refresh is here!

Tímto nadpisem začala v březnu tohoto roku nová, důležitá etapa značky Dodo Juice. V Dodo Juice celý rok 2020 pracovali na nových produktech, které dostaly zároveň nový design loga a celé etikety, kde hraje opět hlavní roli "blboun nejaplný aka Dronte mauricijský aka Raphus cucullatus aka Dodo", vyhynulý druh samotářského ptáka. V Dodo Juice se vyžívají v extra praštěných názvech svých produktů, jmenujme např. Dodo Juice Fabricadabra nebo Dodo Juice Pimp My Hide, které jsou prostě nepřehlédnutelné. Nám se tento netradiční styl komunikace se svými zákazníky líbí, je to hravé, veselé, neotřelé a funkční. V nabídce se objevily desítky nových produktů, což se od roku 2007 ještě nestalo, a postupně tak dochází k velké obměně modelové řady. Ano, ještě není konec, v průběhu dubna budou v nabídce přibývat ještě mikrovláknové utěrky, ručníky a spousta nového příslušenství pro mytí a detailing vozu. My v Ahifi toto velmi kladně kvitujeme, už bylo potřeba ten REFRESH udělat ...

Oddělení značek Dodo Juice a Supernatural

Dodo Juice v souvislosti s velkou aktualizací spustili i nové webové stránky na adrese https://dodojuice.net/, kde zatím najdete všechny novinky Dodo Juice a produkty, kterých se týkala designová obměna obalu nebo změna či rozšíření velikosti balení. Nenajdete zde ale už žádný produkt z řady Supernatural, která je u zákazníků z celého světa velmi oblíbená a která zůstává beze změn. Změna je ovšem ta, že produkty Supernatural najdete na novém, odděleném webu https://supernaturalcarcare.com/, a nyní se tato řada jeví jako samostatná odnož značky. My vnímáme jedině pozitivně, že se z řady Supernatural vytvořila vlastní podznačka, nebo možná nadznačka Dodo Juice? Je dost pravděpodobné, že vznikne i samotná sekce detailingového příslušenství, které bude taktéž tímto způsobem rozdělené. Jisté ale je jedno, vždy kupujete vysoce kvalitní produkty, které se ručně vyrábí a plní do lahviček ve Velké Británii, a to s tradicí již od roku 2007, resp. 2009 u řady Supernatural Car Care.

Přehled všech novinek, které byly doposud zveřejněny

Už v lednu a únoru se k nám dostala informace, že Dodo Juice chystá velkou ofenzívu nových produktů, ale do 4.3.2021 bylo na veškeré novinky informační embargo a bylo hodně napínavé, s čím vlastně přijdou. Jestli to nebude krok vedle, jestli se nám to bude líbit, jestli to nebude příliš komplikované? Některé produkty pokračují, jen se změnila etiketa nebo vznikl nový objem balení, ale hodně produktů v naší nabídce končí a některé další ještě končit budou. Výměna modelové řady je totiž tak rozsáhlá, že se to nedá zvládnout v rámci jednoho dne nebo měsíce. Sledujte naše stránky, kam budeme novinky postupně přidávat. Jsme první obchod ve střední a východní Evropě, který má novinky v nabídce a většinu z nich skladem! Mnoho dnů jsme produkty překládali a následně zařazovali do naší nabídky, abychom to stihli přesně do začátku jarní sezóny, kdy bude spousta z vás chtít novinky určitě otestovat a vyzkoušet.
Dlouhý seznam novinek Dodo Juice již můžete vidět níže:
  • Zvyšovač lesku a glaze v jednom Dodo Juice Fillit Bang - pokud si netroufáte na strojní leštění, je zde cesta vyplnění a maskování povrchu laku. Jedná se o rychlý způsob, jak vytáhnout ze staršího laku maximální lesk za velmi krátkou dobu. Maximalizuje povrchovou úpravu a co nejvíce vylepšuje vzhled a lesk vašeho vozu.
  • Čistič laku a středně silná leštící pasta Dodo Juice Depth Charge - pokud máte rádi Lime Prime od Dodo Juice, ale přáli byste si, aby to mělo ještě vyšší účinnost, pak je tady Depth Charge, střední / těžší leštící pasta pro vyleštění hlubších defektů nebo pro použití na tvrdších lacích. I když neumí nahradit nejhrubší brusné pasty, má velmi dobrou účinnost a navíc se s pastou dobře pracuje.
  • Čistič laku a leštěnka s mikroabrazivy Dodo Juice Critical Finish - pokud je pro vás povrch vašeho vozu zásadní, nehledejte nic moc jiného. Critical Finish přináší právě to - bezchybné výsledky při strojním leštění v konečné fázi nebo pro použití jako čistič laku. S těmi nejjemnějšími mikroabrazivy poskytuje vysoký lesk a nízkou úroveň řezu - pouze odstraňuje drobné vady a neubírá téměř žádnou vrstvu laku. Ideální pro vozidla s měkkým lakem, hlavně na japonská auta.
  • Urychlovač při sušení s ochranou Dodo Juice Drynamo - speciální ochranný prostředek pro mytí ve fázi oplachování, vyrobený za účelem urychlení procesu oplachování a sušení (a současně také poskytující ochranu). Drynamo umí sušit a chránit formou sealantu. Co opravdu potřebujete vědět je, že zvyšuje odtok vody a zabraňuje jejímu hromadění na karoserii. Díky tomu je sušení rychlejší a jednodušší. Drynamo po aplikaci zanechává malé množství maziva, aby zapouzdřilo zbývající nečistoty a snížilo pravděpodobnost poškrábání laku.
  • Vysoce oblíbený univerzální čistič pro interiér i exteriér vozu Dodo Juice Total Wipe Out - nově v 1litrovém balení za super cenu 349,- Kč! Tento čistič, který dostal mnoho ocenění, nesmí chybět v žádné výbavě.
  • Vysoce účinná aktivní pěna Dodo Juice iFoam Max TFR Snow Foam - tato pěna není pH neutrální, je to agresivní aktivní pěna, která zvyšuje čisticí výkon na maximum.
  • Předmytí Dodo Juice Pressure Squash - speciální čistící prostředek na předmytí pro tlakové myčky. Bezkontaktně zvyšuje čisticí výkon stejně jako aktivní pěna, ale bez prodlevy a rozsáhlého oplachování. Zní to skvěle ... ale jak to funguje? Je to přípravek příbuzný All Purpose Cleaners (APC) a Traffic Film Removers (TFR) obsahující směs detergentů a jemných rozpouštědel a odmašťovačů, které odstraňují špínu při kontaktu.
  • Šetrný odstraňovač téru, asfaltu a lepidel Dodo Juice Tarmageddon - většina odstraňovačů téru a lepidla jsou docela agresivní, ale ne Tarmageddon. Tarmageddon totiž využívá sílu přírodního pomerančového oleje a kombinuje jej se směsí sofistikovaných rozpouštědel k snadnému odstranění téru, gumových skvrn a (většiny) zbytků lepidla - přičemž je radost jej používat (voní úžasně)!
  • Odstraňovač hmyzu a ptačího trusu Dodo Juice Files Undone - Bug and Bird Mess Remover - speciální odstraňovač zbytků hmyzu a ptačího trusu, výhradně vyrobený pro tento účel. Flies Undone obsahuje směs čistících prostředků s lubrikací, které byste normálně očekávali od detaileru. S příjemnou citrusovou vůní jej stačí nanést na chladnou karoserii, nechat několik minut působit a potom přípravek opláchnout tlakem vody.
  • Čistič laku před aplikací vosku nebo keramiky a čistič oken Dodo Juice Stripp-Ex - speciální odmašťovací směs „silné rozpouštědlo“, které je určeno k co nejlepšímu odmaštění povrchu laku, ať už jde o oleje, pryskyřice, leštící pasty, vosky nebo jiné ochrany laku (kromě keramického povlaku!).
  • Velmi oblíbené přírodní karnaubské vosky nově ve 150 ml balení: Dodo Juice Rainforest Rub (150 ml)Dodo Juice Light Fantastic (150 ml)Dodo Juice Orange Crush (150 ml)Dodo Juice Purple Haze (150 ml)Dodo Juice Hard Candy (150 ml)Dodo Juice Diamond White (150 ml)Dodo Juice Banana Armour (150 ml)Dodo Juice Blue Velvet (150 ml).
  • Hybridní tuhý vosk Dodo Juice Shinecraft - High Performance Hybrid Wax (150 ml) - hybridní tuhý bílý vosk, který je určený speciálně na světlé laky. Shinecraft je špičkový hybridní vosk, který se vyznačuje tím, že je napůl vosk a napůl sealant. Od každého produktu si vzal ty nejlepší vlastnosti. Disponuje hlubokým leskem a díky syntetickým složkám vysokou vodoodpudivostí a tepelnou ochranou. Jeho výdrž je 4 - 6 měsíců, po celou dobu bude váš lak chránit před povětrnostními vlivy, nečistotami i UV zářením.
  • Hybridní tuhý vosk Dodo Juice Scarlet Fever - High Performance Hybrid Wax (150 ml) - hybridní tuhý bílý vosk, který je určený speciálně na teplé barvy, jako jsou červená nebo oranžová. Scarlet Fever je špičkový hybridní vosk, který se vyznačuje tím, že je napůl vosk a napůl sealant. Od každého produktu si vzal ty nejlepší vlastnosti. Disponuje hlubokým leskem a díky syntetickým složkám vysokou vodoodpudivostí a tepelnou ochranou. Jeho výdrž je 4 - 6 měsíců, a po celou dobu bude váš lak chránit před povětrnostními vlivy, nečistotami i UV zářením.
  • Čistič kol Dodo Juice Deep Purple - High Performance Full-spectrum Wheel Cleaner - celospektrální čistič kol založený na nejprodávanějším odstraňovači rzi Ferrous Dueller. Deep Purple byl ale mírně zahuštěn pro delší dobu působení a obsahuje povrchově aktivní látky, které odstraňují špínu. Navíc je tam přidáno trochu rozpouštědla, aby pomohlo změkčit skvrny téru, které na kolech ulpívají, a to zejména v létě. Neodstraní je úplně, zvláště pokud jsou "zapečené", ale z větší části je odstranit dokáže. To znamená, že změna barvy nemusí být tak intenzivní nebo tak rychlá jako u Ferrous Dueller, protože má širší složení, ale díky tomu je efektivnější pro speciální úkoly při čištění kol.
  • Čistič prémiových kol Dodo Juice Dish Soap - Wheel Cleaner for Custom Wheels - skutečně pH neutrální čistič kol vyrobený s použitím neutralizovaných solí a silných čisticích prostředků - čistič kol, který je tak bezpečný, jak jen to jde. Žádná změna barvy. Žádné podivné chemické reakce. Prostě dobré, poctivé a BEZPEČNÉ!
  • Ochranný nano sealant na kola s výdrží 2 - 4 měsíc Dodo Juice Wheeler Sealer - když přemýšlíte o čištění kol, automaticky přemýšlíte o silných čistících chemikáliích, nebo o chemických látkách měnících se při práci na fialovou barvu. Přesto je snadné přehlédnout skutečnost, že se chráněné kolo méně špiní a jeho čištění vyžaduje mnohem menší úsilí. Dobře ochráněné kolo může skutečně potřebovat pouze tlakovou myčku, nebo rychlé použití mycí rukavice. Není třeba nic podstatnějšího!
  • Přípravek na pneumatiky a plasty Dodo Juice Dark Matter - přípravek na plasty, pneumatiky a gumové obložení se saténovým povrchem. Lze použít na hladký plast, texturovaný lem, gumu nebo dokonce černě lakovaný kov. Povrch po aplikaci bude vypadat stejně dobře jako nový po dobu několika týdnů, než bude třeba znovu vrstvu obnovit. Výsledný povrch není lepkavý a nepřitahuje prach.
  • Ochrana na plasty Dodo Juice Taint it Black - před několika lety vytvořili v Dodo Juice produkt Tyromania, vosk na pneumatiky v přirozeném vzhledu, který vydržel mnohem déle než tradiční lesky na pneumatiky. Ale měl matný / přirozený vzhled, takže nikdy neměl takový úspěch, jaký by si zasloužil. Proto přišel Taint it Black, který stačí nanést v tenké vrstvě, nechat zavadnout a o několik minut vyleštit. Poté zanechává saténový povrch, který trvá měsíce - ne týdny!
  • Čistič na pneumatiky a plastové obložení Dodo Juice Pneu Look - můžete strávit hodiny čištěním kol, ale nedokonale umyté pneumatiky nikdy nevypadají tak dobře (obvykle trochu matně hnědé) jako vyčištěné. Čisticí prostředek na pneumatiky Pneu Look je na bázi citrusů a je navržen tak, aby z pneumatik odstranil veškerou mastnotu, špínu, oleje a staré vosky a lesky, aby zlepšil jejich vzhled - a zvýšil životnost následně aplikovaných lesků nebo vosku. K dosažení tohoto cíle používá směs povrchově aktivních látek a rozpouštědel, včetně prostředků příjemně vonících po citrusech.
  • Sealant na okna Dodo Juice Max Pane - nano sealant na okna vytvořený tak, aby byla okna za deště co nejčistší, a to včetně maximalizace odtoku špíny a snížení množství vodních skvrn při mytí / oplachování. Jedná se o vysoce výkonný sealant na vodní bázi, který může být nanášen za mokra nebo za sucha.
  • Čistič na interiér Dodo Juice Cabin Krug - pokud chcete udržovat interiér svého vozu v prvotřídním stavu, nehledejte nic jiného než luxusní čisticí sprej Cabin Krug. Tento luxusní čistič má totiž mnoho využití. Zaprvé je ideální pro čištění všech tvrdých povrchů - jmenovitě na palubní desku, plastové obložení, vnitřní panely nebo všechny dotykové obrazovky a lesklé panely. Lepkavé otisky prstů odstraní velmi lehce. Můžete ho také vyzkoušet na měkkých vnitřních površích, jako jsou sedadla, koberec nebo čalounění stropu. Nakonec umí vyčistit i vnitřní sklo, a to i tónované.
  • Čistič na látky a koberce Dodo Juice Fibre Reviver - v Dodo Juice vytvořili novou směs, která je o něco méně agresivní než čistič kůže z řady Supernatural, ideální k odstranění špíny a zároveň k zabránění nepřiměřenému poškození citlivých nebo jemných tkanin. Semiš nebo alcantara v tmavých barvách mohou být náchylné k bělení, ale Fiber Reviver minimalizujete riziko neúmyslného poškození. Ať už se jedná o sedadla, čalounění stropu nebo koberce - Fiber Reviver čistí efektivně, ale šetrně. 
  • Čistič na kůži a vinyl Dodo Juice Pimp my Hide - v Dodo Juice vědí, jak vyrobit čistič kůže. Šest ocenění Auto Express pro Supernatural Leather Cleaner je toho důkazem. Stále zůstává neporažený! U nové řady Dodo Juice se rozhodli použít složení Supernatural Leather Cleaner a vylepšit jej. To znamená, že to funguje stejně dobře, ale jeho vůně je šťavnatější. Pimp My Hide můžete použít na vinylové, umělé kůže (veganské), koženky, anilinové kůže a potahové (zušlechtěné) kůže. Jedná se ale o intenzivní čisticí prostředek, proto byste měli být opatrní v případě, že se jedná o materiál citlivý, jemný, starý, poškozený, opravovaný nebo pestrobarevný.
  • Sealant na látky Dodo Juice Fabricadabra - cenově výhodný nano sealant pro textilie, který se používá buď k nepromokavému vnitřnímu využití na čalounění sedaček (aby byl povrch odolnější proti rozlití a snáze se udržoval), nebo k ochraně textilní / plátěné střechy kabrioletu. Poskytuje nejlepší výsledky při nanášení na hustě tkané textilie pomocí štětce nebo válečku (lepší nasycení než lehké stříkání) ve více vrstvách.
  • Rychlý detailer Dodo Juice Mint Condition - vyčistí a rozzáří všechny tvrdé povrchy, což z něj dělá nejlepšího kamaráda detaileru, produkt číslo jedna a absolutní záchranu! Pokud potřebujete jediný sprej, který dělá trochu ze všeho, potřebujete právě Mint Condition. Karoserie, lakované obložení, nelakované hladké obložení, černé obložení s texturou, vnitřní tvrdé povrchy ... všechny tyto povrchy jsou jemně vyčištěny a vyleštěny do lesku beze šmouh. Po umytí auta ho můžete použít k jemnému odstranění kontaminace, aniž by to ovlivnilo vosky nebo sealanty, které byly dříve na lak aplikovány.
  • Rychlý detailer pro matné povrchy Dodo Juice Dullicious - 99,9% rychlých detailerů na trhu přidává lesk. To je důvod, proč byly vynalezeny a proč je lidé kupují. Ale to je k ničemu, pokud máte matný povrch. Dokonce i některé výrobky, které byly testovány a vyrobeny pro matné vozy, dodávají lesk a zanechávají za sebou saténový povrch. To samozřejmě není vůbec dobré. Vy požadujete produkt, který čistí a udržuje matný povrch matným, nezanechává nic za sebou a nechá matný efekt vyniknout na maximum.
  • 8 nových 100 ml vůni ve spreji: Dodo Juice Merry Berry (vůně šamponu Born To Be Mild), Dodo Juice Apple Tease (vůně šamponu Sour Power), Dodo Juice Bold Spice (vůně vosku Blue Velvet), Dodo Juice Wacky Acai (vůně vosku Purple Haze), Dodo Juice Malibu Mist (vůně ananasu s kokosem), Dodo Juice Sweet Shot (vůně sladkostí), Dodo Juice Cherry Bomb (vůně třešní), Dodo Juice Coco Loco (vůně kokosových ořechů).

Spousta zajímavých výprodejů Dodo Juice!

V souvislosti s celkovou obměnou sortimentu značky můžete zakoupit velké množství produktů za výprodejové ceny. Jedná se často o produkty, které jsou velmi oblíbené a po vyprodání už je nebude možné nikdy objednat. Pokud tedy máte nějaký svůj oblíbený produkt Dodo Juice, ale propadl se do sekce VÝPRODEJ, neváhejte a pořiďte si ho klidně do zásoby. Těchto produktů je více jak sto (!) a najdete je v našem oddělení akcí a výprodejů, kde se vám zobrazí i počet zbývajících kusů. Můžete zde najít zajímavé produkty, které vyprodáváme za diskontní ceny!!

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Související produkty

Dodo Juice Tarmageddon - High Performance Citrus Tar and Glue Remover (500 ml)Odstraňovač asfaltu a lepidel Dodo Juice Tarmageddon - High Performance Citrus Tar and Glue Remover (500 ml)Rychlý náhled (2 hodnocení)šetrný odstraňovač téru, asfaltu a lepidel, 500 ml369 KčSklademDodo Juice Diamond White (150 ml)Tuhý vosk na světlé laky Dodo Juice Diamond White (150 ml)-54 %SlevaRychlý náhled (3 hodnocení)tuhý vosk pro bílé, stříbrné a světlé laky, 150 ml499 Kč1.090 KčSklademDodo Juice Banana Armour (150 ml)Tuhý vosk Dodo Juice Banana Armour (150 ml)Rychlý náhledtuhý vosk pro žluté, oranžové a červené laky, 150 ml1.090 KčSklademDodo Juice Blue Velvet (150 ml)Tuhý vosk pro tmavé laky Dodo Juice Blue Velvet (150 ml)TipRychlý náhledtuhý vosk pro černé, tmavě modré a další tmavé laky, 150 ml1.090 KčSklademDodo Juice Black Widow - High Performance Hybrid Wax (30 ml)Hybridní tuhý vosk Dodo Juice Black Widow - High Performance Hybrid Wax (30 ml)TipRychlý náhled (2 hodnocení)hybridní tuhý vosk pro černé laky, výdrž 4-6 měsíců, 30 ml309 KčSklademDodo Juice Black Widow - High Performance Hybrid Wax (150 ml)Hybridní tuhý vosk Dodo Juice Black Widow - High Performance Hybrid Wax (150 ml)-50 %TipSlevaRychlý náhledhybridní tuhý vosk pro černé laky, výdrž 4-6 měsíců, 150 ml699 Kč1.390 KčSklademDodo Juice Shinecraft - High Performance Hybrid Wax (30 ml)Hybridní tuhý vosk Dodo Juice Shinecraft - High Performance Hybrid Wax (30 ml)TipRychlý náhledhybridní tuhý vosk pro světlé laky, výdrž 4-6 měsíců, 30 ml309 KčSklademDodo Juice Shinecraft - High Performance Hybrid Wax (150 ml)Hybridní tuhý vosk Dodo Juice Shinecraft - High Performance Hybrid Wax (150 ml)TipRychlý náhledhybridní tuhý vosk pro světlé laky, výdrž 4-6 měsíců, 150 ml1.390 KčSklademDodo Juice Scarlet Fever - High Performance Hybrid Wax (30 ml)Hybridní tuhý vosk Dodo Juice Scarlet Fever - High Performance Hybrid Wax (30 ml)TipRychlý náhled (2 hodnocení)hybridní tuhý vosk pro teplé odstíny laků (červená), výdrž 4-6 měsíců, 30 ml309 KčSklademDodo Juice Scarlet Fever - High Performance Hybrid Wax (150 ml)Hybridní tuhý vosk Dodo Juice Scarlet Fever - High Performance Hybrid Wax (150 ml)TipRychlý náhledhybridní tuhý vosk pro teplé odstíny laků (červené), výdrž 4-6 měsíců, 150 ml1.390 KčSklademDodo Juice Iron Gloss (500 ml)Polymerový sealant Dodo Juice Iron Gloss (500 ml)Rychlý náhledpolymerový sealant, ochrana 6-12 měsíců, 500 ml869 KčSklademDodo Juice Stripp-Ex - Pre-sealant Prep Solvent and Panel-wipe (1000 ml)Čistič laku Dodo Juice Stripp-Ex - Pre-sealant Prep Solvent and Panel-wipe (1000 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)čistič laku před aplikací vosku nebo keramiky a čistič oken, 1000 ml549 KčSklademDodo Juice Depth Charge - Medium/Heavier Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml)Čistič laku a lešticí pasta Dodo Juice Depth Charge - Medium/Heavier Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml)Rychlý náhledčistič laku a středně silná lešticí pasta, 500 ml490 KčSklademDodo Juice Hard Candy (150 ml)Tuhý vosk Dodo Juice Hard Candy (150 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)tuhý vosk s velmi snadným nanášením a vyšší výdrží, 150 ml1.090 KčSklademDodo Juice Release The Grease Spray - Engine Bay Cleaner/Strong Citrus Degreaser (1000 ml)Čistič motoru Dodo Juice Release The Grease Spray - Engine Bay Cleaner/Strong Citrus Degreaser (1000 ml)TipRychlý náhled (15 hodnocení)vysoce účinný a šetrný čistič motoru, 1000 ml429 KčDočasně nedostupnéDodo Juice Flies Undone - Bug and Bird Mess Remover (500 ml)Odstraňovač hmyzu Dodo Juice Flies Undone - Bug and Bird Mess Remover (500 ml)Rychlý náhled (2 hodnocení)odstraňovač hmyzu a ptačího trusu, 500 ml299 KčSklademDodo Juice Flies Undone - Bug and Bird Mess Remover (100 ml)Odstraňovač hmyzu Dodo Juice Flies Undone - Bug and Bird Mess Remover (100 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)odstraňovač hmyzu a ptačího trusu, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Fillit Bang - Show Glaze and Pre-wax Gloss Enhancer (500 ml)Glaze a zvyšovač lesku Dodo Juice Fillit Bang - Show Glaze and Pre-wax Gloss Enhancer (500 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)zvyšovač lesku a glaze v jednom, 500 ml490 KčSklademDodo Juice Critical Finish - Ultra-fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (100 ml)Čistič laku a leštěnka Dodo Juice Critical Finish - Ultra-fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (100 ml)Rychlý náhledčistič laku a leštěnka s mikroabrazivy, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Critical Finish - Ultra-fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml)Čistič laku a leštěnka Dodo Juice Critical Finish - Ultra-fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)čistič laku a leštěnka s mikroabrazivy, 500 ml490 KčSklademDodo Juice Rainforest Rub (150 ml)Tuhý vosk Dodo Juice Rainforest Rub (150 ml)TipRychlý náhledtuhý vosk s vysokým obsahem karnauby, 150 ml1.090 KčSklademDodo Juice Light Fantastic (150 ml)Tuhý vosk pro bílé laky Dodo Juice Light Fantastic (150 ml)Rychlý náhledtuhý vosk bez přidaných barviv pro bílé laky, 150 ml1.090 KčSklademDodo Juice Orange Crush (150 ml)Tuhý vosk pro teplé barvy Dodo Juice Orange Crush (150 ml)Rychlý náhledtuhý vosk pro žluté, oranžové a červené laky, 150 ml1.090 KčSklademDodo Juice Purple Haze (150 ml)Tuhý vosk pro tmavé laky Dodo Juice Purple Haze (150 ml)TipRychlý náhledtuhý vosk pro laky tmavých barev, 150 ml1.090 KčDočasně nedostupnéDodo Juice Deep Purple - High Performance Full-spectrum Wheel Cleaner (1000 ml)Čistič kol Dodo Juice Deep Purple - High Performance Full-spectrum Wheel Cleaner (1000 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)pH neutrální čistič kol, 1000 ml549 KčSklademDodo Juice Dish Soap - Wheel Cleaner for Custom Wheels (1000 ml)Čistič kol Dodo Juice Dish Soap - Wheel Cleaner for Custom Wheels (1000 ml)Rychlý náhledpH neutrální čistič na velmi drahá kola, 1000 ml490 KčSklademDodo Juice Wheeler Sealer - Durable Nano Wheel Sealant (100 ml)Nano ochrana na kola Dodo Juice Wheeler Sealer - Durable Nano Wheel Sealant (100 ml)Rychlý náhled (3 hodnocení)ochranný nano sealant na kola, výdrž 2-4 měsíc, 100 ml189 KčSklademDodo Juice Mint Condition (500 ml)Rychlý detailer Dodo Juice Mint Condition (500 ml)Rychlý náhled (4 hodnocení)všestranný detailer, který povrch čistí i chrání, 500 ml279 KčSklademDodo Juice Mint Condition (5 l)Rychlý detailer Dodo Juice Mint Condition (5 l)Rychlý náhled (3 hodnocení)všestranný detailer, který povrch čistí i chrání, 5 l1.090 KčDočasně nedostupnéDodo Juice Dullicious (500 ml)Rychlý detailer pro matné povrchy Dodo Juice Dullicious (500 ml)Rychlý náhledvšestranný detailer pro matné povrchy, který povrch čistí i chrání, 500 ml349 KčSklademDodo Juice Merry Berry (100 ml)Osvěžovač vzduchu Dodo Juice Merry Berry (100 ml)Rychlý náhledosvěžovač vzduchu, vůně šamponu Born To Be Mild, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Apple Tease (100 ml)Osvěžovač vzduchu Dodo Juice Apple Tease (100 ml)Rychlý náhledosvěžovač vzduchu, vůně šamponu Sour Power, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Bold Spice (100 ml)Osvěžovač vzduchu Dodo Juice Bold Spice (100 ml)Rychlý náhledosvěžovač vzduchu, vůně vosku Blue Velvet, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Wacky Acai (100 ml)Osvěžovač vzduchu Dodo Juice Wacky Acai (100 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)osvěžovač vzduchu, vůně vosku Purple Haze, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Malibu Mist (100 ml)Osvěžovač vzduchu Dodo Juice Malibu Mist (100 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)osvěžovač vzduchu, vůně ananasu s kokosem, 100 ml159 KčDočasně nedostupnéDodo Juice Sweet Shot (100 ml)Osvěžovač vzduchu Dodo Juice Sweet Shot (100 ml)Rychlý náhledosvěžovač vzduchu, vůně sladkostí, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Cherry Bomb (100 ml)Osvěžovač vzduchu Dodo Juice Cherry Bomb (100 ml)Rychlý náhled (2 hodnocení)osvěžovač vzduchu, vůně třešní, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Mint Condition (100 ml)Rychlý detailer Dodo Juice Mint Condition (100 ml)Rychlý náhledvšestranný detailer, který povrch čistí i chrání, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Fabricadabra (1000 ml)Sealant na látky Dodo Juice Fabricadabra (1000 ml)Rychlý náhled (2 hodnocení)nano sealant na textilie, 1000 ml429 KčSklademDodo Juice Pimp My Hide - Intensive Leather and Vinyl Cleaner (500 ml)Čistič kůže Dodo Juice Pimp My Hide - Intensive Leather and Vinyl Cleaner (500 ml)Rychlý náhledčistič kůže a vinylu, 500 ml279 KčSklademDodo Juice Wheeler Sealer - Durable Nano Wheel Sealant (500 ml)Nano ochrana na kola Dodo Juice Wheeler Sealer - Durable Nano Wheel Sealant (500 ml)Rychlý náhled (4 hodnocení)ochranný nano sealant na kola, výdrž 2 - 4 měsíc, 500 ml469 KčSklademDodo Juice Dark Matter (100 ml)Přípravek na pneumatiky a plasty Dodo Juice Dark Matter (100 ml)Rychlý náhledochrana pneumatik, pryží a plastů, 100 ml189 KčSklademDodo Juice Dark Matter (500 ml)Přípravek na pneumatiky a plasty Dodo Juice Dark Matter (500 ml)Rychlý náhledochrana pneumatik, pryže a plastů, 500 ml429 KčSklademDodo Juice Taint it Black (30 ml)Ochrana na plasty Dodo Juice Taint it Black (30 ml)Rychlý náhled (15 hodnocení)ochrana na plasty a pneumatiky, dlouhá výdrž, 30 ml249 KčSklademDodo Juice Pneu Look (1000 ml)Čistič na pneumatiky Dodo Juice Pneu Look (1000 ml)Rychlý náhledčistič na pneumatiky a plastové obložení, 1000 ml490 KčSklademDodo Juice Max Pane - Nano Glass Sealant Spray (100 ml)Sealant na okna Dodo Juice Max Pane - Nano Glass Sealant Spray (100 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)nano sealant na okna, 100 ml189 KčSklademDodo Juice Max Pane - Nano Glass Sealant Spray (500 ml)Sealant na okna Dodo Juice Max Pane - Nano Glass Sealant Spray (500 ml)Rychlý náhled (2 hodnocení)nano sealant na okna, 500 ml429 KčSklademDodo Juice Cabin Krug - Interior Cleaning Spray (100 ml)Čistič na interiér Dodo Juice Cabin Krug - Interior Cleaning Spray (100 ml)Rychlý náhleduniverzální čistič na interiér, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Cabin Krug - Interior Cleaning Spray (500 ml)Čistič na interiér Dodo Juice Cabin Krug - Interior Cleaning Spray (500 ml)Rychlý náhleduniverzální čistič na interiér, 500 ml279 KčDočasně nedostupnéDodo Juice Fibre Reviver - Fabric, Upholstery, Suede and Sarpet Cleaner (500 ml)Čistič na látky a koberce Dodo Juice Fibre Reviver - Fabric, Upholstery, Suede and Sarpet Cleaner (500 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)čisticí prostředek na látky, čalounění, semiš, alcantaru a koberce, 500 ml279 KčSklademDodo Juice Coco Loco (100 ml)Osvěžovač vzduchu Dodo Juice Coco Loco (100 ml)Rychlý náhled (2 hodnocení)osvěžovač vzduchu, vůně kokosových ořechů, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Shear Genius Fine and Heavy Grade Clay Combo (2 x 50 g)Dodo Juice Shear Genius Fine and Heavy Grade Clay Combo (2 x 50 g)Rychlý náhled (1 hodnocení)set 2 typů clayů (2 x 50 g), jemný a tvrdý369 KčSklademDodo Juice Iron Gloss (100 ml)Polymerový sealant Dodo Juice Iron Gloss (100 ml)Rychlý náhledpolymerový sealant, ochrana 6-12 měsíců, 100 ml279 KčSklademDodo Juice Lime Prime - Fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml)Leštěnka a čistič laku Dodo Juice Lime Prime - Fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (500 ml)TipRychlý náhled (10 hodnocení)leštěnka a čistič laku před voskováním, obsahuje mikroabraziva, 500 ml490 KčDočasně nedostupnéDodo Juice Need For Speed (500 ml)Leštěnka s voskem Dodo Juice Need For Speed (500 ml)Rychlý náhled (6 hodnocení)leštěnka s voskem a čistič laku, obsahuje mikroabraziva, 500 ml490 KčSklademDodo Juice Sour Power (500 ml)Autošampon Dodo Juice Sour Power (500 ml)Rychlý náhled (5 hodnocení)pH neutrální autošampon s obsahem brazilské karnauby, posilující stávající voskovou vrstvu, 500 ml429 KčSklademDodo Juice Sour Power (1000 ml)Autošampon s voskem Dodo Juice Sour Power (1000 ml)Rychlý náhled (5 hodnocení)pH neutrální autošampon s obsahem brazilské karnauby, posilující stávající voskovou vrstvu, 1000 ml679 KčSklademDodo Juice Banana Armour (30 ml)Tuhý vosk Dodo Juice Banana Armour (30 ml)Rychlý náhled (2 hodnocení)tuhý vosk pro žluté, oranžové a červené laky, 30 ml249 KčSklademDodo Juice Blue Velvet (30 ml)Tuhý vosk pro tmavé laky Dodo Juice Blue Velvet (30 ml)TipRychlý náhled (12 hodnocení)tuhý vosk pro černé, tmavě modré a další tmavé laky, 30 ml249 KčSklademDodo Juice Diamond White (30 ml)Tuhý vosk na světlé laky Dodo Juice Diamond White (30 ml)Rychlý náhled (10 hodnocení)tuhý vosk pro bílé, stříbrné a světlé laky, 30 ml249 KčSklademDodo Juice Hard Candy (30 ml)Tuhý vosk Dodo Juice Hard Candy (30 ml)Rychlý náhled (5 hodnocení)tuhý vosk s velmi snadným nanášením a vyšší výdrží, 30 ml249 KčSklademDodo Juice Orange Crush (30 ml)Tuhý vosk pro teplé barvy Dodo Juice Orange Crush (30 ml)Rychlý náhled (8 hodnocení)tuhý vosk pro žluté, oranžové a červené laky, 30 ml249 KčSklademDodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (100 ml)Sealant ve spreji Dodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (100 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)high-tech sealant ve spreji na vodní bázi, ochrana 2-4 měsíce, 100 ml189 KčSklademDodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (1000 ml)Čistič kol a odstraňovač polétavé rzi Dodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (1000 ml)TipRychlý náhled (28 hodnocení)čistič kol a odstraňovač polétavé rzi, 1 l549 KčDočasně nedostupnéDodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (100 ml)Čistič na okna Dodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (100 ml)Rychlý náhled (8 hodnocení)profesionální čistič na okna, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (1000 ml)Aktivní pěna Dodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (1000 ml)Rychlý náhled (5 hodnocení)šetrná aktivní pěna, 1 l439 KčDočasně nedostupnéDodo Juice Born Slippy Clay Lubricant (500 ml)Lubrikant pro práci s clay Dodo Juice Born Slippy Clay Lubricant (500 ml)Rychlý náhled (36 hodnocení)lubrikant pro práci s clayem, 500 ml249 KčSklademDodo Juice Born To Be Mild (100 ml)Autošampon Dodo Juice Born To Be Mild (100 ml)TipRychlý náhled (17 hodnocení)pH neutrální, vysoce koncentrovaný šampon, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Born To Be Mild (5 l) Doprava zdarmaAutošampon Dodo Juice Born To Be Mild (5 l)TipRychlý náhled (3 hodnocení)pH neutrální, vysoce koncentrovaný šampon, 5 l2.390 KčSklademDodo Juice Born To Be Mild (1000 ml)Autošampon Dodo Juice Born To Be Mild (1000 ml)TipRychlý náhled (18 hodnocení)pH neutrální, vysoce koncentrovaný šampon, 1 l679 KčDočasně nedostupnéDodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (500 ml)Čistič kol a odstraňovač polétavé rzi Dodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (500 ml)TipRychlý náhled (112 hodnocení)čistič kol a odstraňovač polétavé rzi, 500 ml349 KčSklademDodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (500 ml)Sealant ve spreji Dodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (500 ml)Rychlý náhled (28 hodnocení)high-tech sealant ve spreji na vodní bázi, ochrana 2-4 měsíce, 500 ml369 KčSklademDodo Juice Red Mist - High Gloss Polymer Spray Sealant (500 ml)Detailer Dodo Juice Red Mist - High Gloss Polymer Spray Sealant (500 ml)Rychlý náhled (9 hodnocení)rychlý detailer / sealant ve spreji, 500 ml549 KčSklademDodo Juice Lime Prime - Fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (100 ml)Leštěnka a čistič laku Dodo Juice Lime Prime - Fine Cut Polish and Pre-wax Cleanser (100 ml)TipRychlý náhled (51 hodnocení)čistič laku před voskováním, obsahuje mikroabraziva, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (500 ml)Čistič na okna Dodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (500 ml)TipRychlý náhled (118 hodnocení)profesionální čistič na okna, 500 ml279 KčDočasně nedostupnéDodo Juice Purple Haze (30 ml)Tuhý vosk pro tmavé laky Dodo Juice Purple Haze (30 ml)TipRychlý náhled (22 hodnocení)tuhý vosk pro laky tmavých barev, 30 ml249 KčSklademDodo Juice Rainforest Rub (30 ml)Tuhý vosk Dodo Juice Rainforest Rub (30 ml)TipRychlý náhled (7 hodnocení)tuhý vosk s vysokým obsahem karnauby, 30 ml249 KčSklademDodo Juice Tarmalade Tar and Glue Remover Paste (30 ml)Odstraňovač asfaltu a lepidel Dodo Juice Tarmalade Tar and Glue Remover Paste (30 ml)Rychlý náhled (3 hodnocení)šetrný odstraňovač téru, asfaltu a lepidel, 30 ml249 KčSklademDodo Juice Easy Glider Fine Grade Detailing Clay (2 x 50 g)Jemný clay Dodo Juice Easy Glider Fine Grade Detailing Clay (2 x 50 g)Rychlý náhled (3 hodnocení)jemný clay, 2 x 50 g369 KčSklademDodo Juice Easy Glider Fine Grade Detailing Clay (50 g)Jemný clay Dodo Juice Easy Glider Fine Grade Detailing Clay (50 g)Rychlý náhled (4 hodnocení)jemný clay, 50 g219 KčDočasně nedostupnéDodo Juice Mother Plucker Heavy Grade Detailing Clay (50 g)Tvrdý clay Dodo Juice Mother Plucker Heavy Grade Detailing Clay (50 g)Rychlý náhledtvrdý clay, (50 g)219 KčSklademDodo Juice Crudzilla Powerful Citrus Traffic Film Remover Spray (1000 ml)Silný čistič Dodo Juice Crudzilla Powerful Citrus Traffic Film Remover Spray (1000 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)předmytí, univerzální silný čistič, 1000 ml339 KčSklademDodo Juice Crudzilla Powerful Citrus Traffic Film Remover (5 l)Silný čistič Dodo Juice Crudzilla Powerful Citrus Traffic Film Remover (5 l)Rychlý náhledpředmytí, univerzální silný čistič, 5 l1.190 KčSklademDodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (100 ml)Aktivní pěna Dodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (100 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)šetrná aktivní pěna, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Total Wipe Out All Purpose Cleaner (1000 ml)Univerzální čistič Dodo Juice Total Wipe Out All Purpose Cleaner (1000 ml)TipRychlý náhled (62 hodnocení)univerzální čistič pro interiér i exteriér, vítěz testu, 1 l299 KčDočasně nedostupnéDodo Juice iFoam Max TFR Snow Foam (1000 ml)Aktivní pěna Dodo Juice iFoam Max TFR Snow Foam (1000 ml)Rychlý náhled (1 hodnocení)vysoce účinná aktivní pěna, 1 l529 KčSklademDodo Juice iFoam Max TFR Snow Foam (5 l)Aktivní pěna Dodo Juice iFoam Max TFR Snow Foam (5 l)Rychlý náhledvysoce účinná aktivní pěna, 5 l1.690 KčSklademDodo Juice Pressure Squash (5 l)Předmytí Dodo Juice Pressure Squash (5 l)Rychlý náhledčisticí pěna na předmytí, 5 l869 KčSklademDodo Juice Drynamo (1000 ml)Dodo Juice Drynamo (1000 ml)Rychlý náhled (4 hodnocení)sealant s obsahem SiO2, ochrana 2 až 4 měsíce, 1000 ml369 KčSklademDodo Juice Depth Charge - Medium/Heavier Cut Polish and Pre-wax Cleanser (100 ml)Čistič laku a lešticí pasta Dodo Juice Depth Charge - Medium/Heavier Cut Polish and Pre-wax Cleanser (100 ml)Rychlý náhled (5 hodnocení)čistič laku a středně silná lešticí pasta, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Fillit Bang - Show Glaze and Pre-wax Gloss Enhancer (100 ml)Glaze a zvyšovač lesku Dodo Juice Fillit Bang - Show Glaze and Pre-wax Gloss Enhancer (100 ml)Rychlý náhledzvyšovač lesku a glaze v jednom, 100 ml159 KčSklademDodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (5 l)Čistič kol a odstraňovač polétavé rzi Dodo Juice Ferrous Dueller Iron/Fallout Remover and Wheel Cleaner (5 l)Rychlý náhled (2 hodnocení)čistič kol a odstraňovač polétavé rzi, náhradní náplň, 5 l1.890 KčDočasně nedostupnéDodo Juice Motley Blue (100 ml)Leštěnka na kovy Dodo Juice Motley Blue (100 ml)TipRychlý náhled (12 hodnocení)leštěnka na kovy, 100 ml309 KčDočasně nedostupnéDodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (5 l)Sealant Dodo Juice Future Armour - High Performance Nano Spray Sealant (5 l)Rychlý náhledhigh-tech sealant na vodní bázi, ochrana 2-4 měsíce, 5 l1.690 KčSklademDodo Juice Born To Be Mild (500 ml)Autošampon Dodo Juice Born To Be Mild (500 ml)TipRychlý náhled (25 hodnocení)pH neutrální, vysoce koncentrovaný šampon, 500 ml429 KčSklademDodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (5 l)Aktivní pěna Dodo Juice Apple iFoam pH Neutral Maintenance Snow Foam (5 l)Rychlý náhled (4 hodnocení)šetrná aktivní pěna, 5 l1.590 KčSklademDodo Juice Mother Plucker Heavy Grade Detailing Clay (2 x 50 g)Tvrdý clay Dodo Juice Mother Plucker Heavy Grade Detailing Clay (2 x 50 g)Rychlý náhled (1 hodnocení)tvrdý clay, (2 x 50 g)369 KčSklademDodo Juice Total Wipe Out All Purpose Cleaner (5 l)Univerzální čistič Dodo Juice Total Wipe Out All Purpose Cleaner (5 l)TipRychlý náhled (6 hodnocení)univerzální čistič pro interiér i exteriér, vítěz testu, 5 l1.090 KčDočasně nedostupnéDodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (5 l)Čistič na okna Dodo Juice Clearly Menthol - Professional Quality Glass/Window Cleaner (5 l)Rychlý náhledprofesionální čistič na okna, 5 l1.590 KčSklademDodo Juice Furry Liquid - Specialist Microfibre Detergent (500 ml)Prací prostředek na mikrovláknové utěrky Dodo Juice Furry Liquid - Specialist Microfibre Detergent (500 ml)TipRychlý náhled (94 hodnocení)prací prostředek na mikrovláknové utěrky a sušicí ručníky, 500 ml439 KčSklademDodo Juice Spirited Away (500 ml)Směs do ostřikovačů Dodo Juice Spirited Away (500 ml)Rychlý náhled (56 hodnocení)celoroční směs do ostřikovačů, koncentrát, 500 ml369 KčSklademDodo Juice Born Slippy Clay Lubricant (5 l)Lubrikant pro práci s clay Dodo Juice Born Slippy Clay Lubricant (5 l)Rychlý náhledlubrikant pro práci s clayem, 5 l1.090 KčDočasně nedostupné

Podobné články

Zařazujeme do prodeje novinky Auto Finesse
Novinky od anglických Auto Finesse konečně na Ahifi.cz! Přesně 49 nových produktů, které jsme pro vás zařadili do prodeje na e-shopu.
Celý článek
Novinky od Purestar pro nadcházející sezonu
S naskladněním produktů oblíbeného jihokorejského výrobce Purestar jsme doplnili sortiment o několik zajímavých produktů, na které se můžete podívat v naší aktualitě.
Celý článek
Novinky Tershine pro rok 2021
Tobias Ericson a jeho tým přináší do roku 2021 zajímavé novinky, např. svoji první keramickou ochranu Magnify Coating. Podařilo se nám také vyjednat nižší ceny.
Celý článek
Infinity Wax přichází s grafenem
Začalo to voskem, následoval sealant, keramika a teď zde máme grafen. Nová technologie ochrany laku a vysokého lesku! Novinky od anglických Infinity Wax.
Celý článek

Komentáře k článku