Můj účet

Zařazujeme do prodeje novinky Auto Finesse

Na začátku jarní sezóny roku 2020 jsme do naší nabídky zařadili anglickou autokosmetiku Auto Finesse a téměř po jednom roce byl nejvyšší čas na další aktualizaci položek. Od té doby přibylo do ceníku 49 nových produktů, které už nyní můžete u nás zakoupit. V příštím týdnu obdržíme novinky i fyzicky, máme je objednané u českého dodavatele a čekáme na dodání.

O značce Auto Finesse

Firma Auto Finesse vznikla v roce 1999, kdy se malá skupinka detailerů rozhodla založit vlastní firmu. Pod názvem JB's Valeting Service pečovali zejména o auta vyšší třídy, kterým dodávali kompletní detailingový servis. V roce 2005 došlo k přejmenování původního názvu firmy na marketingově zajímavější označení Auto Finesse. Změnilo se i zaměření, rozšířilo se portfolio detailingových služeb a firma se tak přizpůsobila poptávce na trhu. Bez kvalitních produktů to však nejde, a proto v roce 2011 Auto Finesse představila svoji první řadu produktů autokosmetiky, která obsahovala 7 základních detailingových přípravků, jejichž počet se následně zdvojnásobil. Díky velmi vysokému zájmu o značku Auto Finesse došlo v roce 2013 k rozšíření působnosti, a kromě Anglie je možné jejich produkty zakoupit prakticky po celém světě, včetně Thajska, Mexika nebo Austrálie. V roce 2019 došlo k dalšímu milníku značky v podobě založení Akademie pro milovníky detailingu. V současnosti je Auto Finesse pravděpodobně nejpopulárnější značkou na světě, a to nejen díky perfektní skladbě sortimentu s kvalitními produkty, ale i díky propracovanému marketingu, skvělému designu a podpory prodeje.

Seznámení s hlavními novinkami Auto Finesse

  • Sušící ručník Auto Finesse Aqua Deluxe XL - luxusní sušící ručník s ultra hlubokými vlákny o gramáži 1200 GSM. Díky tomuto ručníku usušíte automobil s neuvěřitelnou lehkostí. Díky extrémně vysoké gramáži absorbuje abnormální množství vody (až 5,5 l) a zároveň je šetrný k laku. Svou konstrukcí usnadňuje sušení i leštění.
  • Aktivní pěna Auto Finesse Avalanche Bubblegum (1 L) a Auto Finesse Avalanche Bubblegum (5 L) - tento produkt vytváří hustou pěnu, ta se déle udrží na znečištěném laku vozu a pomáhá uvolnit špínu. Vysoká efektivita s minimální spotřebou.
  • Autošampon s SiO₂ Auto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (1 L) a Auto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (500 ml) - extra koncentrovaný, pH neutrální autošampon s obsahem SiO₂, který je ideální pro péči o automobily s nanesenou keramickou ochranou. Caramics Enhancing Shampoo je hustý autošampon s obsahem SiO₂, který udrží jakoukoliv keramickou ochranu v dokonalé kondici. Caramics Shampoo byl vyvinut pro hloubkové čištění silniční špíny a pro zvýšení úrovně lesku. Díky obsahu oxidu křemičitého obnovuje i odvod vody a samočistící schopnosti již nanesené ochrany.
  • Čistič oken s SiO₂ Auto Finesse Caramics Glass Cleaner (1 L) a Auto Finesse Caramics Glass Cleaner (500 ml) - čistič oken s extrémně vysokou účinností a obsahem SiO₂ pro udržení 100% životnosti jakékoliv již nanesené keramické ochrany, nebo pro vytvoření ochrany jako takové. Caramics Glass Cleaner je jemně vyvážená směs destilovaných rozpouštědel obohacených o SiO₂, která vykazuje mimořádnou efektivitu v rámci čištění oken, a ačkoliv je prioritně určen k udržení efektivity již nanesené keramické ochrany, poskytuje sám o sobě protekci a odvod vody na dobu 2-3 měsíců.
  • Detailer s SiO₂ Auto Finesse Caramics Gloss Enhancer (1 L) a Auto Finesse Caramics Gloss Enhancer (500 ml) - nejnovější přírůstek do kategorie produktů s keramickým základem. Díky obsahu SiO₂ zvyšuje lesk a výrazně zlepšuje hydrofobní a samočistící schopnosti všem keramickým povlakům a tím i zásadně prodlužuje jejich životnost. Po aplikaci přidává vrstvu SiO₂, proto i sám o sobě nabízí geniální protekci až na několik měsíců. Díky obsahu SiO₂ sám o sobě poskytne ochranu laku po dobu minimálně 2-3 měsíců.
  • Odstraňovač hmyzu a špíny Auto Finesse Citrus Power Bug & Grime Remover (500 ml) - šetrný a pH neutrální čistič, který umožní odstranit špínu a hmyz bez nutnosti drhnutí a tím narušení voskové či nano vrstvy. Je bezpečný pro použití na lak, sklo, plasty a další. Auto Finesse Citrus Power je ideálním přípravkem pro péči o ošetřený automobil v případě, kdy klasický autošampon prostě není dostatečně efektivní.
  • Clay lubrikace Auto Finesse Clay Bar Kit - sada měkkého claye 200 g a lubrikantu 500 ml pro dokonalou dekontaminaci laku. Sada jemného, měkkého claye nejvyšší kvality s funkcí středně tvrdého. Je vhodný pro všechny typy laků společně s extra lubrikujícím mazivem s možností ředění.
  • Sealant na plasty Auto Finesse Dressle All Purpose Dressing (1 L) - vysoce účinná impregnace plastů a vinylových částí se suchým designem. Dressle je skvělý produkt, který vylepší vzhled kokpitu vašeho vozidla. Nezanechává lepkavý a mastný povrch, ale příjemný a přirozeně matný vzhled.
  • Sada štětců Auto Finesse FeatherTip Brushes - sada čtyř nejjemnějších a nejprofesionálnějších detailingových štětců balených v luxusní kartonové kazetě pro bezpečné skladování.
  • Detailer Auto Finesse Finale Quick Detailer (1 L) - víceúčelový a lesk zvýrazňující detailer pro použití po umytí vozu. Odstraňuje lehké znečištění, stopy po vodě a otisky prstů z laku, skla a chromu. Je založen na vodní bázi obohacené o carnaubský vosk. Snadno se používá a pomáhá déle udržet pěkný vzhled vozu v době mezi voskováním.
  • Vosk Auto Finesse Glisten Spray Wax (1 L) - perfektní vosk ve spreji. Ideální pro ty, kteří mají málo času, nebo chtějí ošetřit špatně přístupná místa. Vhodný pro všechny typy laku, včetně matné barvy.
  • Šampon Auto Finesse Lather Infusions Apple pH Neutral Car Shampoo (1 L) a Auto Finesse Lather Infusions Apple pH Neutral Car Shampoo (500 ml) - detailingový autošampon v limitované verzi s podmanivou vůní zeleného jablka. Obsahuje pH neutrální povrchově aktivní látky a vysoce koncentrovaná maziva. V kombinaci s dobrou mycí technikou získáte silný čisticí výkon bez nutnosti oplachování. To také znamená, že pěna autošamponu není v rozporu s vosky nebo sealanty, díky čemuž maximalizuje jejich výkon a životnost. Lather je koncentrát, který se aplikuje ve zředěné formuli.
  • Šampon Auto Finesse Lather Infusions Orange pH Neutral Car Shampoo (500 ml) a Auto Finesse Lather Infusions Orange pH Neutral Car Shampoo (1 L) - detailingový autošampon v limitované verzi s podmanivou vůní pomerančů. Obsahuje pH neutrální povrchově aktivní látky a vysoce koncentrovaná maziva. V kombinaci s dobrou mycí technikou získáte silný čisticí výkon bez nutnosti oplachování. To také znamená, že pěna autošamponu není v rozporu s vosky nebo sealanty, díky čemuž maximalizuje jejich výkon a životnost. Lather je koncentrát, který se aplikuje ve zředěné formuli.
  • Šampon Auto Finesse Lather Infusions Lemon pH Neutral Car Shampoo (500 ml) a Auto Finesse Lather Infusions Lemon pH Neutral Car Shampoo (1 L) - detailingový autošampon v limitované verzi s podmanivou vůní citrónů. Obsahuje pH neutrální povrchově aktivní látky a vysoce koncentrovaná maziva. V kombinaci s dobrou mycí technikou získáte silný čisticí výkon bez nutnosti oplachování. To také znamená, že pěna autošamponu není v rozporu s vosky nebo sealanty, díky čemuž maximalizuje jejich výkon a životnost. Lather je koncentrát, který se aplikuje ve zředěné formuli.
  • Dezinfekce interiéru Auto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (1 L) a Auto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (500 ml) - velmi efektivní dezinfekce, přizpůsobená pro bezpečné použití v interiéru automobilu. Je vhodná pro použití na jakémkoliv povrchu. Nejedná se tedy o dezinfekci obsahující pouze agresivní lihové složky, které by mohly poškodit řadu náchylných povrchů. Wipe Out je bezpečný pro veškeré plastové či textilní povrchy, dokonce i pro povrchy kožené. Obsahuje i antistatickou přísadu, která zabraňuje nadměrnému usazování prachu.
  • Utěrky Auto Finesse Work Cloth Trio - skvělé pro čištění oken a interiéru. Díky své twistované konstrukci jsou perfektní pro stírání keramických ochran, kde není vyžadováno, aby utěrka pouštěla svá vlákna. Barevná trojkombinace usnadňuje přehled při práci a zabraňuje tak míchání jednotlivých přípravků.
  • ... a další.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Související produkty

Auto Finesse Signature TagPřívěšek na klíče Auto Finesse Signature TagRychlý náhledtextilní přívěšek na klíče, 3,5 x 13 cmProdej skončilAuto Finesse Spritz Interior Detail Spray (1 l)Interiérový detailer Auto Finesse Spritz Interior Detail Spray (1 l)Rychlý náhled (4 hodnocení)interiérový detailer, antistatický, 1 l539 KčSklademAuto Finesse Signature TagPřívěšek na klíče Auto Finesse Signature TagRychlý náhledtextilní přívěšek na klíče, 3,5 x 13 cmProdej skončilAuto Finesse The Double Stack Beanie BlackČepice Auto Finesse The Double Stack Beanie BlackRychlý náhledčepice s logem Auto Finesse - černá s černým logemProdej skončilAuto Finesse Retro Race Tag GreyPřívěšek na klíče Auto Finesse Retro Race Tag GreyRychlý náhledtextilní přívěšek na klíče, 3,5 x 13 cmProdej skončilAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Short YellowAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Short YellowRychlý náhledklíčenka Auto Finesse, 120 mm, žlutáProdej skončilAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Short TealAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Short TealRychlý náhledklíčenka Auto Finesse, 120 mm, modráProdej skončilAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Short PinkAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Short PinkRychlý náhledklíčenka Auto Finesse, 120 mm, růžováProdej skončilAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Short Black TealAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Short Black TealRychlý náhledklíčenka Auto Finesse, 120 mm, černo-modráProdej skončilAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Short BlackAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Short BlackRychlý náhledklíčenka Auto Finesse, 120 mm, černáProdej skončilAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Long YellowAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Long YellowRychlý náhledklíčenka Auto Finesse, 450 mm, žlutáProdej skončilAuto Finesse The Double Stack Beanie Black WhiteČepice Auto Finesse The Double Stack Beanie Black WhiteRychlý náhledčepice s logem Auto Finesse - černá s bílým logemProdej skončilAuto Finesse The Double Stack Beanie GreenČepice Auto Finesse The Double Stack Beanie GreenRychlý náhledčepice s logem Auto Finesse - olivová s bílým logemProdej skončilAuto Finesse Work Cloth TrioUtěrky Auto Finesse Work Cloth TrioRychlý náhled (4 hodnocení)jemné mikrovláknové utěrky, 300 gsm, 40 x 40 cm, 3 kusy329 KčSklademAuto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (500 ml)Dezinfekce interiéru Auto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (500 ml)Rychlý náhleddezinfekce interiéru automobilů, 500 ml319 KčSklademAuto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (1 l)Dezinfekce interiéru Auto Finesse Wipe Out Interior Disinfectant (1 l)Rychlý náhled (1 hodnocení)dezinfekce interiéru automobilů, 1 l519 KčSklademAuto Finesse Tripple All In One Polish (1 l)Leštěnka Auto Finesse Tripple All In One Polish (1 l)Rychlý náhled (2 hodnocení)leštěnka s příměsí karnaubského vosku a glazury, 1 l679 KčSklademAuto Finesse Total Interior Cleaner (1 l)Interiérový čistič Auto Finesse Total Interior Cleaner (1 l)Rychlý náhled (2 hodnocení)univerzální čistič na interiér, 1 l539 KčDočasně nedostupnéAuto Finesse The Essential Logo Beanie MustardČepice Auto Finesse The Essential Logo Beanie MustardRychlý náhledčepice s logem Auto Finesse - hořčičnáProdej skončilAuto Finesse The Essential Logo Beanie GreyČepice Auto Finesse The Essential Logo Beanie GreyRychlý náhledčepice s logem Auto Finesse - šedáProdej skončilAuto Finesse The Essential Logo Beanie GreenČepice Auto Finesse The Essential Logo Beanie GreenRychlý náhledčepice s logem Auto Finesse - olivováProdej skončilAuto Finesse The Essential Logo Beanie BlackČepice Auto Finesse The Essential Logo Beanie BlackRychlý náhledčepice s logem Auto Finesse - černáProdej skončilAuto Finesse The Double Stack Beanie MustardČepice Auto Finesse The Double Stack Beanie MustardRychlý náhledčepice s logem Auto Finesse - hořčičná s bílým logemProdej skončilAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Long TealAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Long TealRychlý náhledklíčenka Auto Finesse, 450 mm, modráProdej skončilAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Long PinkAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Long PinkRychlý náhledklíčenka Auto Finesse, 450 mm, růžováProdej skončilAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Long Black TealAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Long Black TealRychlý náhledklíčenka Auto Finesse, 450 mm, černo-modráProdej skončilAuto Finesse Clay Bar KitClay lubrikace Auto Finesse Clay Bar KitRychlý náhled (7 hodnocení)měkký clay s funkcí středně tvrdého claye, 200 g, lubrikant 500 ml789 KčSklademAuto Finesse Citrus Power Bug & Grime Remover (500 ml)Odstraňovač hmyzu a nečistot Auto Finesse Citrus Power Bug & Grime Remover (500 ml)Rychlý náhled (9 hodnocení)předmytí, pH neutrální odstraňovač hmyzu a nečistot, 500 ml299 KčDočasně nedostupnéAuto Finesse Caramics Gloss Enhancer (500 ml)Keramický detailer Auto Finesse Caramics Gloss Enhancer (500 ml)Rychlý náhled (9 hodnocení)detailer s obsahem SiO₂, životnost 2-3 měsíce, 500 ml499 KčSklademAuto Finesse Caramics Gloss Enhancer (1 l)Keramický detailer Auto Finesse Caramics Gloss Enhancer (1 l)Rychlý náhled (5 hodnocení)detailer s obsahem SiO₂, životnost 2-3 měsíce, 1 l779 KčSklademAuto Finesse Caramics Glass Cleaner (500 ml)Keramický čistič oken Auto Finesse Caramics Glass Cleaner (500 ml)Rychlý náhled (12 hodnocení)čistič oken s obsahem křemíku, životnost 2-3 měsíce, 500 ml499 KčSklademAuto Finesse Caramics Glass Cleaner (1 l)Keramický čistič oken Auto Finesse Caramics Glass Cleaner (1 l)Rychlý náhled (1 hodnocení)čistič oken s obsahem křemíku, životnost 2-3 měsíce, 1 l779 KčSklademAuto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (500 ml)Autošampon s SiO₂ Auto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (500 ml)Rychlý náhled (2 hodnocení)autošampon s obsahem s SiO₂, silně koncentrovaný, pH neutrální, 500 ml579 KčSklademAuto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (1 l)Keramický autošampon Auto Finesse Caramics Enhancing Shampoo (1 l)Rychlý náhled (5 hodnocení)autošampon s obsahem SiO₂, silně koncentrovaný, pH neutrální, 1 l879 KčSklademAuto Finesse Avalanche Bubblegum Snow Foam (5 l)Aktivní pěna Auto Finesse Avalanche Bubblegum Snow Foam (5 l)Rychlý náhledpH neutrální aktivní pěna, 5 l1.399 KčSklademAuto Finesse Avalanche Bubblegum Snow Foam (1 l)Aktivní pěna Auto Finesse Avalanche Bubblegum Snow Foam (1 l)Rychlý náhled (6 hodnocení)pH neutrální aktivní pěna, 1 l489 KčSklademAuto Finesse Dressle All Purpose Dressing (1 l)Sealant na plasty Auto Finesse Dressle All Purpose Dressing (1 l)Rychlý náhled (6 hodnocení)impregnace na plasty, antistatický povrch, výrazné ztmavnutí, životnost 6 měsíců, 1 l689 KčSklademAuto Finesse FeatherTip BrushesSada štětců Auto Finesse FeatherTip BrushesRychlý náhledsada profesionálních detailingových štětců, 4 kusy899 KčSklademAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Long BlackAuto Finesse Luxury Embossed Lanyard Long BlackRychlý náhledklíčenka Auto Finesse, 450 mm, černáProdej skončilAuto Finesse Lavish Ceramic Foam (5 l) Doprava zdarmaKeramická aktivní pěna Auto Finesse Lavish Ceramic Foam (5 l)Rychlý náhled (1 hodnocení)keramická aktivní pěna, životnost až 4 týdny, 5 l2.059 KčSklademAuto Finesse Lather Infusions Orange pH Neutral Car Shampoo (1000 ml)Šampon Auto Finesse Lather Infusions Orange pH Neutral Car Shampoo (1000 ml)Poslední kusyRychlý náhledvysoce koncentrovaný autošampon, pH neutrální, s vůní pomerančů, 1 lProdej skončilAuto Finesse Lather Infusions Lemon pH Neutral Car Shampoo (1000 ml)Šampon Auto Finesse Lather Infusions Lemon pH Neutral Car Shampoo (1000 ml)Poslední kusyRychlý náhledvysoce koncentrovaný autošampon, pH neutrální, s podmanivou vůní citronů, 1 lProdej skončilAuto Finesse Lather Infusions Lemon pH Neutral Car Shampoo (500 ml)Šampon Auto Finesse Lather Infusions Lemon pH Neutral Car Shampoo (500 ml)Poslední kusyRychlý náhled (2 hodnocení)vysoce koncentrovaný autošampon, pH neutrální, s podmanivou vůní citronů, 500 mlProdej skončilAuto Finesse Lather Infusions Orange pH Neutral Car Shampoo (500 ml)Šampon Auto Finesse Lather Infusions Orange pH Neutral Car Shampoo (500 ml)Poslední kusyRychlý náhledvysoce koncentrovaný autošampon, pH neutrální, s vůní pomerančů, 500 mlProdej skončilAuto Finesse Lather Infusions Apple pH Neutral Car Shampoo (500 ml)Šampon Auto Finesse Lather Infusions Apple pH Neutral Car Shampoo (500 ml)Poslední kusyRychlý náhled (2 hodnocení)vysoce koncentrovaný autošampon, pH neutrální, s vůní jablka, 500 mlProdej skončilAuto Finesse Lather Infusions Apple pH Neutral Car Shampoo (1000 ml)Šampon Auto Finesse Lather Infusions Apple pH Neutral Car Shampoo (1000 ml)Poslední kusyRychlý náhled (1 hodnocení)vysoce koncentrovaný autošampon, pH neutrální, s vůní jablka, 1 lProdej skončilAuto Finesse Glisten Spray Wax (1 l)Vosk ve spreji Auto Finesse Glisten Spray Wax (1 l)Rychlý náhled (1 hodnocení)rychlý vosk ve spreji, 1 l679 KčSklademAuto Finesse Finale Quick Detailer (1 l)Detailer Auto Finesse Finale Quick Detailer (1 l)Rychlý náhled (11 hodnocení)detailer s obsahem T1 karnaubského vosku, 1 l679 KčSklademAuto Finesse Aqua Deluxe XLSušicí ručník Auto Finesse Aqua Deluxe XLRychlý náhled (4 hodnocení)sušicí ručník, 1200 gsm, 57 x 94 cm979 KčSkladem

Podobné články

Novinky od Purestar pro nadcházející sezonu
S naskladněním produktů oblíbeného jihokorejského výrobce Purestar jsme doplnili sortiment o několik zajímavých produktů, na které se můžete podívat v naší aktualitě.
Celý článek
Novinky Tershine pro rok 2021
Tobias Ericson a jeho tým přináší do roku 2021 zajímavé novinky, např. svoji první keramickou ochranu Magnify Coating. Podařilo se nám také vyjednat nižší ceny.
Celý článek
Nové produkty od ValetPRO v nabídce
ValetPRO patří mezi dlouhodobě ověřené značky v našem sortimentu. Máme zde několik novinek a plošné snížení cen u všech produktů.
Celý článek
Typy mikrovláknových utěrek a jejich použití
Mikrovláknové utěrky jsou nezbytnou pomůckou při péči o auta a jejich kvalita i správné použití může ovlivnit výsledek práce. Více o utěrkách a jejich použití v našem článku.
Celý článek

Komentáře k článku