Můj účet

Novinky ve svítidlech Unilite

Pokud jste někdy pracovali na svém autě (např při výměně reproduktorů, leštění, při čištění interiéru... jak se dnes říká - při detailingu), určitě se vám stalo, že doma v garáži vypadalo vše v pořádku, ale druhý den venku na slunci, nebo večer pod lampami např. na benzince, jste zaznamenali, že výsledek není zdaleka tak dobrý, jaký se zdál být uvnitř v garáži. Abyste se vyvarovali situací, kdy vám nezbývá než práci znovu zopakovat, doporučujeme vám pořídit si kvalitní pracovní světlo a při práci si profesionálně svítit. Naši technici používají při práci v dílně zásadně čelovky, což je určitě výborný pomocník při každé práci. Anglická firma Unilite je specialista na pracovní a detailingové osvětlení a pro rok 2021 do své nabídky zařadila 6 novinek:
  • Čelovka Unilite HL-8R - dobíjecí čelovka, která nabízí maximální výkon 475 lumenů ze dvou SMD LED diod a velkou centrální SMD LED diodu s 250 lumeny, kterou lze použít samostatně.
  • Inspekční světlo Unilite IL-375R - skládací kompaktní nabíjecí světlo s maximálním výkonem 375 lumenů z hlavního bílého COB LED světlometu. Kromě hlavního světlometu má zadní sekundární bílé světlo COB s výkonem 250 lumenů a třetí světlo v horní části s maximálním výkonem 100 lumenů bílého světla z SMD LED diod.
  • Pracovní světlo Unilite CRI-1900 - vysoce výkonné CRI světlo, které má schopnost být napájeno ze sítě, nebo používat vestavěnou dobíjecí baterii, + nabízí 2 A powerbanku pro dobíjení jiných zařízení. Má výkon 1900 lumenů z 15,6 W COB LED diody při maximálním nastavení a má čtyři výstupní úrovně (eco, nízkou, střední a vysokou), ze kterých si můžete vybrat, a také výběr ze čtyř barevných teplot 2700 K, 3500 K, 4500 K a 6500 K.
  • Pracovní světlo Unilite CRI-3250 - kvalitní CRI pracovní světlo, které je součástí řady CRI dobíjecích LED světel Unilite a má schopnost být napájeno ze sítě nebo používáno díky dobíjecí baterii, + nabízí 2 A powerbanku. CRI-3250 má variabilní výkon s maximem 3250 lumenů při nejvyšším nastavení a minimálně 200 lumenů při nejnižším nastavení z 30 W COB LED, stejně jako možnost variabilní barevné teploty mezi 2700 K a 6500 K.
  • Pracovní světlo Unilite CRI-1650R - zahrnuje jak výkon, tak kompaktní design. Je pracovním světlem za dostupnou cenu. Díky 1650 lumenové COB LED diodě s vysokým výstupem CRI 96+ poskytuje vynikající jasnost paprsku. Pro zvýraznění nedokonalostí barvy a hologramů lze zvolit rozsah barevných teplot 2700 K / 3500 K / 4500 K / 6500 K. Lze jej také použít k nalezení dokonalého odstínu světla pro vaši práci. Mimořádně odolný nylon a hliníková konstrukce ji udržují v bezpečí. Zadní magnety a otvor se závitem v základně poskytují praktické použití bez držení. Jeho lithium-iontová baterie USB typu C 13500mAh má výdrž až 149 hodin.
  • Ruční svítilna Unilite RA-700R - úhlové pracovní světlo Unilite, které má maximální výstup 700 lumenů z vysoce výkonné diody typu CRI COB LED, s barevnou teplotou 6500 K a je také vybaveno červeným konstantním a červeným blikajícím výstupem. Velmi užitečnou vlastností této svítilny je, že hlava je otočná v úhlu 130°, takže světlo lze snadno nasměrovat tam, kde je to žádoucí pro pohodlné a všestranné použití. Pro práci bez použití rukou má RA-700R na základně silný magnet, který lze připevnit na magnetický povrch, a na zadní straně má také odnímatelný závěsný háček na karabinu otočný o 140°.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku