Můj účet

Rozšíření nabídky oblíbených tlumících materiálů Profidamp

Pod názvem Profidamp již nenajdete pouze náš nejprodávanější tlumící materiál Profidamp Alubutyl, který je zároveň vůbec nejprodávanějším produktem celého našeho e-shopu. Nejen díky popularitě tohoto materiálu jsme se rozhodli rozšířit portfolio značky Profidamp. Pro sezonu 2020 se tedy můžete těšit na několik novinek, mezi které patří nejen inovovaná verze zmíněného antivibračního materiálu profidamp Alubutyl 2.0, ale i několik materiálů pro odhlučnění vozidla. Profidamp se stává synonymem vysoce účinných materiálů za bezkonkurenční cenu na našem trhu. Několik novinek jsme již naskladnili a na další se můžete těšit v průběhu měsíce dubna. 
  • Profidamp Alubutyl 2.0 - nejprodávanější antivibrační materiál v ČR, nyní v inovované verzi pro rok 2020. Nový design, silnější tloušťka 2 mm, nižší váha, vyšší přilnavost na kov a větší flexibilta. To vše za ještě nižší cenu, než v loňském roce! 
  • Profidamp Wave 15 -  samolepící materiál na bázi polyuretanové pěny s vlnitým povrchem, který efektivně absorbuje zvukové vlny v širokém rozsahu, aniž by je odrážel. Je ideální pro odhlučnění reliéfních ploch, jako jsou plastové výplně dveří a další plasty v interiéru. Používá se i jako druhá vrstva při odhlučnění střechy.
  • Profidamp SP 4 - zvukově a tepelně izolační materiál o tloušťce 4 mm, vyrobený z polyethylenové pěny, se samolepící a adhezivní montážní vrstvou. Využívá se zejména pro zvukovou a tepelnou izolaci podlahy, zavazadlového prostoru, střechy nebo dveří. 
  • Profidamp SP 8 - zvukově a tepelně izolační materiál o tloušťce 8 mm, vyrobený z polyethylenové pěny, se samolepící a adhezivní montážní vrstvou. Využívá se zejména pro zvukovou a tepelnou izolaci podlahy, zavazadlového prostoru, střechy nebo dveří. 
  • Profidamp Felt 10 - zvukově izolační materiál s vysokou schopností absorbce vnějšího i vnitřního hluku. Je vyroben z akustické plsti pomocí technologie tepelného spojování. Své využití však najde i mimo automobilový průmysl, například v nahrávacích studiích, při instalaci stěn apod.
  • Profidamp Lock 4 -  vysoce výkonný materiál pohlcující hluk o tloušťce 4 mm, vyrobený ze sekundární pěnové elastické polyuretanové pěny, s modifikovanou polymerovou impregnací pro zlepšení akustických a vodoodpudivých vlastností. V automobilovém průmyslu je široce používán jako konstrukční a tlumící materiál, je elastický a odolný vůči vlhkosti a teplotě. 
  • Profidamp Lock 8 -  vysoce výkonný materiál pohlcující hluk o tloušťce 8 mm, vyrobený ze sekundární pěnové elastické polyuretanové pěny, s modifikovanou polymerovou impregnací pro zlepšení akustických a vodoodpudivých vlastností. V automobilovém průmyslu je široce používán jako konstrukční a tlumící materiál, je elastický a odolný vůči vlhkosti a teplotě. 
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Nové modely autorádií JVC pro rok 2020
Dnes jsme doplnili na e-shop novinky od JVC. Zajímavou novinkou je 1DIN autorádio s LCD displejem za super cenu.
Celý článek
Populární autokosmetika Auto Finesse na Ahifi!
Na začátek sezony dobrá zpráva, v naší nabídce nově najdete kompletní sortiment této oblíbené anglické autokosmetiky, včetně horkých novinek.
Celý článek
Prémiová autokosmetika ze Švédska Tershine
Jarní sezóna se blíží a my budeme přidávat řadu nových značek do sortimentu autokosmetiky. Začínáme prémiovou švédskou autokosmetiku Tershine.
Celý článek
Novinky Focal à la carte
V únoru se k nám dostaly novinky od značky Focal. Nový ceník přináší inovovanou řadu reproduktorů Focal Flax Evo. Víte, že máme v nabídce i novou řadu Utopia M? Máme skladem.
Celý článek

Komentáře k článku