Můj účet

2 nové produkty Infinity Wax a plošné zlevnění sortimentu značky

Pro firmu, která velkou část zboží dováží přímo ze zahraničí, mají intervence ČNB pozitivní vliv, a díky posilující koruně dokážeme některé značky mírně zlevnit. Infinity Wax již minulý rok výrazně zlevnil (vyjednali jsme pro vás lepší podmínky) a nyní s aktuálním kurzem jsme s cenami mohli opět malinko pohnout směrem dolů. Sice ne o moc, ale v době, kdy se hodně věcí zdražuje o desítky procent, je to určitě potěšující zpráva. Infinity Wax patří u našich zaměstnanců k těm nejvíce oblíbeným značkám a na základě vlastních zkušeností rádi tuto značku sami doporučujeme. Produkty značky pochází z Velké Británie a za jejich funkčnost dáme "ruku do ohně". Kdo ještě nějaký produkt této skvělé značky nevyzkoušel, má příležitost něco otestovat s přicházející jarní sezónou.

2 novinky Infinity Wax

  • Infinity Wax Synergy Boost (250 ml) - nejvýkonnější keramický sealant na světě a nejrychlejší způsob ochrany vašeho vozu. Synergy Boost je koncentrát keramického sealantu, který se na karoserii aplikuje sněhovou pěnou, která poskytuje neuvěřitelný výkon při velmi nízkém poměru ředění. Boost používá nový typ polymeru SiO2, který byl navržen na konci roku 2021. Tento pryskyřičný polymer MQ poskytuje bezkonkurenční výkon ve třídě sealantů pro mokré aplikace a obsahuje přísadu zabraňující tvorbě vodních skvrn, což je problém u jiných sealantů nanášených tryskou. Synergy Boost poskytuje neuvěřitelný hydrofobní výkon díky rychlé a snadné aplikaci. Někteří jeho výkon přirovnávají k výkonu keramického povlaku, pokud jde o kapičkování. Je ideální pro údržbu vašeho již ochráněného vozu, nebo pro rychlý a snadný způsob ochrany vašeho neochráněného vozu. Synergy Boost je prostě nejjednodušší způsob, jak ochránit lak, kola, sklo a jakýkoli jiný vnější povrch.
  • Autošampon Infinity Wax Pure Shampoo LTD Edition (500 ml) - extrémně hladký a vysoce koncentrovaný šampon, který jednoduše poskytuje nejvyšší možný výkon. Je bez přidaných vosků, polymerů nebo zlepšovačů lesků. Je perfektní pro vozidla s keramickým povlakem. Jedná se o čistý šampon, který je určen k mytí s dobrou lubrikací v průběhu mytí vašeho vozidla, aby se zabránilo náhodnému poškození mytím nebo jakémukoli poškození způsobenému kontaktním mytím. Jeho extrémně kluzká povaha ho předurčuje k mytí vozidel s keramickým povrchem. Protože tento šampon neobsahuje žádné přísady, neriskujete ucpání nebo překrytí stávající ochrany laku nekvalitním voskem, jaký můžete najít v některých jiných šamponech s přidaným voskem. Pure je vyroben pouze ze 3 složek, 2 čisticích povrchově aktivních látek a emulgátoru, který pomáhá při čištění těžko odstranitelných dopravních filmů a zároveň je přirozeně antistatický. Díky tomu lze šampon snadno opláchnout bez zanechání zbytků. Vysoký poměr ředění 1:2000, bezpečnost na všech vozidlech včetně matného a saténového laku nebo PPF fólií a extrémně vysoký výkon, to jsou hlavní vlastnosti tohoto šamponu. Je prostě radost ho používat, je to spolehlivý prémiový šampon. Pure šampon se používá ve fázi kontaktního mytí. Doporučujeme vozidlo vždy předem umýt (např. Citrus Pre-wash nebo Powerfoam snowfoam), abyste odstranili co nejvíce viditelných nečistot, než se vozidla dotknete. Tím se minimalizuje možnost způsobení jakékoli škody.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Nové produkty nové značky Cleantle
Cleantle se postupně dostává do povědomí a s příchodem jarní sezóny uvádí na trh několik nových produktů, které můžete od začátku března zakoupit i u nás!
Celý článek
Několik nových produktů od Purestar
S naskladněním mikrovláken od jihokorejského výrobce Purestar se obvykle objeví i několik novinek a jinak tomu nebylo ani tentokrát. Na všechny novinky se podíváme v aktualitě.
Celý článek
Aqua Car Cosmetics nově na Ahifi
Novinkou v naší nabídce je sortiment Aqua Car Cosmetics, ve kterém najdete zejména špičkové keramické ochrany pro začínající i profesionální detailery. Více info v článku.
Celý článek
Ewocar - autokosmetika (nejen) pro profesionály
Nově na našem eshopu najdete autokosmetiku Ewocar, která je zaměřena zejména na vysoce odolnou keramickou ochranu, přípravky na leštění laku a bohaté příslušenství.
Celý článek

Komentáře k článku

1|Honza , 06.03.2023, 19:53
Dobrý den mám dotazPřed nějakým časem jsem si do lady nivy legend tedy modelu vyráběného v této úpravě pořídil čínské rádio 7 palců a nyní se mi panel o otvorem pro DIN 2 rádio podařilo sehnat ovšem s velikostí otvoru 9 palců otázka tedy zní jestli existuje redukční rámeček z 9\" na 7 \" palců děkuji za odpověď
Odpověď: Marek Holub - AHIFI.CZ, 08.03.2023 15:47
Dobrý deň Vážený zákazník, je nám ľúto, ale na Vaše vozidlo rámček na 9 palcov v ponuke nemáme.