Můj účet

Ewocar - autokosmetika (nejen) pro profesionály

Nově na našem eshopu najdete autokosmetiku Ewocar, která je zaměřena zejména na vysoce odolnou keramickou ochranu, přípravky na leštění laku a bohaté příslušenství. Ewocar pochází z Litvy, většinu svých produktů však vyvíjí a vyrábí v Německu a díky své kvalitě si rychle získává na popularitě v celé Evropě. A to nejen u profesionálních detailerů, pro které je k dispozici například špičková keramická ochrana laku s odolností 60 měsíců dostupná pouze pro certifikované detailery, ale i u začínajících nadšenců, ktěří ocení vysokou kvalitu produktů a velmi snadnou aplikaci. Ahifi je výhradním dovozcem produktů Ewocar do České republiky, více informací se dozvíte v naší aktualitě.

Produktové portfolio Ewocar 

Nabídka produktů Ewocar není tak rozsáhlá jako u tradičních a více "komerčních" značek, jako například Dodo Juice nebo Auto Finesse. Ewocar se zaměřuje především na detailery, kteří při práci ocení vysokou kvalitu produktů a zároveň nadstandardní odolnost, životnost a spolehlivost. Tyto benefity pak mohou čerpat i běžní detailingoví nadšenci, které zaujme také bonus v podobě velmi snadné aplikace. Portfolio Ewocar se skládá především z produktů na ochranu laku a dalších povrchů, na leštění laku a velmi kvalitní příslušenství potřebné k práci každého detailera.

1) Ochrana laku, skel a textilu

Keramická ochrana je hlavním lákadlem Ewocaru. V nabídce najdete vysoce odolnou keramiku na 60 měsíců, která je určená pouze pro certifikované detailery, pro běžné uživatele pak Ewocar nabízí keramickou ochranu laku na 36 měsíců s obdobnými vlastnostmi. K dizpozici je i keramika s odolností jednoho roku, ale ochrana na textil nebo tekuté stěrače, které na skle vydrží po dobu 24 měsíců.

  • Ewocar PRO60 - profesionální keramická ochrana dostupná pouze pro autorizované a certifikované detailery. PRO60 vyniká zejména odolností na 5 let při aplikaci pouze jedné vrstvy, velmi hladkým povrchem, excelentními hydrofobními vlastnostmi nebo vysokou chemickou odolností. Pro maximalizaci mechanické odolnosti je možné aplikovat druhou vrstvu. Pro další zvýšení i tak úchvatných hydrofobních vlastností je možné aplikovat Boost+ od stejného výrobce. Překvapí i velmi snadná aplikace, dostatečný čas na rozleštění povlaku a krátká doba vytvrdnutí. Zkrátka ideální produkt pro všechny detailery. 
  • Ewocar Hydro36 - Hydro 36 je již keramika určená běžným uživatelům. Přesto sdílí nejdůležitější vlastnosti s PRO60 - nabídne tvrdost 9H, extrémní hydrofobní vlastnosti a lesk, chemickou odolnost 2 až 12 pH a ještě snadnější aplikaci pouze v jedné vrstvě. Povrch Hydro 36 je také výrazně hladší než u PRO60 a není potřebné aplikovat druhou vrstvu v podobě Boostu. Hlavním rozdílem je snížení doby ochrany z 60 na 36 měsíců, což představuje stále nadstandardně dlouhou odolnost.
  • Ewocar Boost+ - zajímavý produkt, který může sloužit buď jako základní keramická ochrana s odolností 1 roku, nebo jako vylepšení stávající keramické ochrany. Boost však vyniká především extrémně kluzkým a hydrofobním povrchem a velmi snadnou aplikací. Lehce se nanáší, rozlešťuje a může být aplikován na lak, chrom, kola a dokonce i plasty. K tomu všemu umožní neskutečné kapičkování a ochranu celého auta do 45 minut.
  • Ewocar GlassPRO - tekutých stěračů máme v nabídce spousty, Ewocar GlassPRO však tipujeme na velmi oblíbený produkt v budoucnu. A to zejména kvůli době ochrany. GlassPRO totiž dokáže chránit skla vašeho auta vodou, ledem, hmyzem a nečistotami až 24 měsíců. Zaujme však i tradičně velmi snadná aplikace, nízká spotřeba i dostupná cena. 
  • Ewocar Cabrio - hydrofobní a zcela prodyšná impregnace nejen na střechy kabrioletů, ale i na všechny další textilní povrchy. Ewocar Cabrio můžete tedy použít také na textilní koberečky, sedačky nebo třeba vaše oblíbené plátěné tenisky. Produkt vytváří na povrchu bariéru, která je odolná před vodou a dalšími tekutinami, odolá však i nečistotám. Stačí nastříkat, nechat zaschnout a již po 4 hodinách si můžete užívat chráněný textil. 

2) Leštící pasty a kotouče

Samostatnou kapitolou v sortmentu Ewocar jsou špičkové leštící pasty, které patří bezesporu k tomu nejlepšímu na současném trhu. Ewocar se chlubí vlastním dvoukrokovým systémem leštění, který si rychle mezi detailery získává své fanoušky. V nabídce najdete tedy dvě leštící pasty, které jsou určené jak pro rotační, tak Dual Action leštičky. Pasty zaručují profesionální výsledky, velmi nízkou prašnost a jsou dostupné ve dvou různých objemech balení. K pastám Ewocar nabízí profesionální leštící kotouče, které jsou dostupné vždy v několika rozměrech a skvěle podtrhnou výsledek vaší práce.

  • Ewocar Heavy Cut - Brusná pasta Ewocar Heavy Cut Compound byla navržena k odstranění těžkých defektů laku při zachování výjimečného lesku. Vysoce účinné složení brusné pasty v kombinaci s Ewocar Wool White Aggressive pad nebo Ewocar Premium Wool pad může bezpečně odstranit až P1000 brusné stopy a další těžké nedokonalosti z laku. Funguje na vodní bázi s nízkou prašností uvnitř, která umožňuje delší cykly leštění, aniž by na vás předčasně vyschla jako jiné komerční směsi. 
  • Ewocar Fine Cut - Pasta Ewocar Fine Cut Compound byla navržena pro použití s ​​Ewocar Burgundy Special Finishing Pad k bezpečnému odstranění hologramů a zákalu z počátečního těžkého broušení laku, ale díky svému jedinečnému složení abrazivní pasty je schopna odstranit hologramy a lehké škrábance a zanechává extrémně hluboký lesk a povrch bez zákalu. Abyste dosáhli lepší rychlosti broušení laku, kombinujte Ewocar Fine Cut Compound s Ewocar Red Medium nebo kotouči z mikrovlákna. Pasta je na vodní bázi, neobsahuje silikon a má nízkou prašnost, která umožňuje dlouhé cykly leštění a snadné setření na měkčím laku. 
  • Ewocar Premium Wool Pad - prémiový kotouč, který je vhodný pro použití výhradně s rotačními leštičkami. Poskytne nejrychlejší a nejúčinnější kombinaci kotouče a pasty pro odstranění stop po broušení, hlubokých škrábanců, oxidace a vodních skvrn na povrchu laku. Tento kotouč je optimální používat se směsí Ewocar Heavy Cut.
  • Ewocar Wool Aggresive Pad - nejagresivnější kotouč od Ewocar vyrobený z vlny, která představuje ideální materiál pro fázi silného broušení. Tento kotouč je určen zejména pro DA (Dual Action) leštičky, můžete jej však použít i pro leštičky rotační. Jedná se o velmi odolný a účinný kotouč s dlohou životností, doporučuje se používat s Ewocar Heavy Cut Compound.
  • Ewocar Microfibre Pad - špičkový mikrovláknový kotouč, který je velmi oblíbený pro silnější broušení laku, funguje však perfektně i v rámci jednokrokového leštění laku. Složené kotouče je středně měkké a na hranách funguje skvěle. Kotouč má navíc neuvěřitelnou odolnost a výdrž a je možné jej samozřejmě používat opakovaně. Tak jako všechny kotouče Ewocar je dostupný v několika rozměrech. 
  • Ewocar Burgundy Special Finish Pad - ultra měkký lešticí kotouč, která má perfektní strukturu buněk, díky které je tento kotouč doslova exkluzivní. Burgundy Speacial Finish Pad je ideální pro odstraňování zákalu (pro dokonalý finish) nebo malých hologramů, ale i pro aplikaci vosku nebo glazury. Jedná se o nejodolnější finišovací podložku na trhu. Perfektní pro použití s pastou Ewocar Fine Cut Compound.
  • Ewocar Hard Blue Pad - pěnový kotouč Hard Blue byl navržen pro odstranění hlubokých škrábanců z lakovaných povrchů. Vhodný pro použití s Dual Action i rotačními leštičkami. Skvěle si rozumí s pastou Ewocar Heavy Cut Compound. Jemnější kotouč Red Medium Pad je zase určen pro odstraňování lehkých škrábanců a hologramů. Kotouč však umí odstranit i ty nejvýraznější hologramy díky své skvělé řezné síle, zanechává navíc perfektně lesklý povrch.

3) Mikrovláknové ručníky, utěrky a příslušenství

V Ewocaru se zaměřili i na mikrovláknové utěrky a ručníky, jejichž kvalita je pro bezpečnou a efektivní práci naprosto nezbytná. I proto jsou všechny produkty vyráběny v Jižní Koreji, která je svými kvalitními mikrovlákny proslulá. V nabídce tak najdete sušící ručníky s aktuálně nejmodernějšími technologiemi výroby - ze speciálních mikrovláken "twisted loop fiber", která jsou schopná absorbovat obrovské množství vody s maximální šetrností k laku. Mikrovláknové utěrky s laserem řezanými hranami a dvojstranným designem vám ulehčí práci a můžete se taktéž spolehnout na jejich vynikající kvalitu. K dizpozici jsou i mikrovlánkové aplikátory, rukavice a další produkty.

  • Ewocar Microfibre Drying - sušíci ručník Ewocar z ultra jemného plyšového mikrovlákna, které je šetrné ke všem druhům laku. Vysoká savost díky gramáži 800 GSM zaručuje perfektní usušení každého auta. Ručník má bílou barvu s modrými lemy a je dostupný v roměru 40 x 60 cm a 60 x 90 cm. Kromě toho oceníte i velmi dostupnou cenu.
  • Ewocar Twisted Loop Drying Towel - pokročilý sušící ručník vyrobený ze speciálních mikrovláken "twisted loop fiber", která jsou schopná absorbovat obrovské množství vody s maximální šetrností k laku. Gramáž 600 a rozměry 50 x 70 cm hravě vysuší automobil středních rozměrů. K dostání v tmavě modré barvě s oranžovými lemy.
  • Ewocar Special Drying Towel - v současnosti nejpopulárnější a nejmodernější design ručníku, který se snaží nabídnout všichni kvalitnější výrobci a Ewocar samozřejmě nechce být pozadu. Vyroben z mikrovláken "twisted loop fiber", dvojstranný design, vysoká gramáž 1200 gsm a tmavě šedá barva. K tomu super cena a dva rozměry na výběr (40 x 60 cm a 60 x 90 cm).
  • Ewocar Microfiber Cloth - kvalitní mikrovláknová utěrka s bezokrajovým designem, laserem řezané hrany a dvoustranné provedení, které využijete jak pro práci v exteriéru, tak interiéru. K dostání v rozměru 40 x 40 cm a celkem ve 4 barevných provedeních. Vybrat si můžete černou, tmavě modrou, fialovou a červenou barvu. 
  • Ewocar Microfibre Cloth Set - sada dvou mikrovláknových utěrek Ewocar ve dvou různých barvách, konkrétně tmavě modré a oranžové. Opět se můžete spolehnout na vysokou kvalitu, bezokrajový design, laserem řezané hrany a dvoustranné provedení pro univerzální použití. Samozřejmostí je výroba v Jižní Koreji a složení vláken 80% polyester 20% polyamid.
  • Ewocar Microfibre Basic320 - velká sada mikrovláknových utěrek, v balení jich najdete hned 20! Bezokrajový design a laserem řezané hrany pro maximální šetrnost ke všem druhům laku. Uzavřená struktura vláken zaručuje jejich nepouštění a zamezuje poškrábání laku. Utěrka je ideální pro univerzální použití, využijete ji však zejména pro sleštění keramické ochrany, tekutých stěračů, sealantu nebo vosku. 
  • Ewocar Coating Finger Applicator - sada 3 mikrovláknových aplikátorů, které jsou určeny pro efektivní práci s ochrannými povlaky Ewocar Hydro36, PRO60, Ewocar Glass Pro. Aplikátor nedovolí nátěru prosáknout povrchem, jelikož je uvnitř paralon, který přebytek odpuzuje a nedovolí mu dostat se na ruce. Gramáž 310 gsm a tmavě modrá barva.
  • Ewocar Microfiber Wheel Brush - vysoce kvalitní kartáč na čištění kol vyrobený z velmi jemných a odolných mikrovláken. Vlákna jsou nejen šetná ke kolům vašeho auta, ale zároveň chemicky odolná pro dlouhodobou životnost. Měkká plastová rukojeť zajišťuje praktické uchycení i ve vlhkých podmínkách.
  • Ewocar Wash Mitt - profesionální mycí rukavice z velmi jemných mikrovláken, která zajistí mytí auta na nejvyšší úrovni. Rukavice je extrémně lehká a váží pouze 95 g, velikost 28 x 20 cm. Měkký povrch této rukavice odstraní nečistoty bez poškození karoserie auta, navíc má výborné absorpční vlastnosti.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Související produkty

Ewocar Application SpongeMikrovláknový aplikátor Ewocar Application SpongeRychlý náhled (2 hodnocení)kulatý aplikátor z mikrovlákna69 KčSklademEwocar Boost+Keramická ochrana laku Ewocar Boost+TipRychlý náhledsnadno aplikovatelná keramická ochrana na vše, výdrž 12 měsíců, 100 ml1.349 KčSklademEwocar Burgundy Finish Special Pad 150/125 mmLešticí kotouč Ewocar Burgundy Finish Special Pad 150/125 mmRychlý náhled (1 hodnocení)jemný lešticí kotouč, 150/125 mm249 KčSklademEwocar Burgundy Finish Special Pad 175/150 mmLešticí kotouč Ewocar Burgundy Finish Special Pad 175/150 mmRychlý náhledjemný lešticí kotouč, 175/150 mm319 KčSklademEwocar Burgundy Finish Special Pad 45/35 mmLešticí kotouč Ewocar Burgundy Finish Special Pad 45/35 mmRychlý náhledjemný lešticí kotouč, 45/35 mm, 1 ks99 KčSklademEwocar Burgundy Finish Special Pad 95/75 mmLešticí kotouč Ewocar Burgundy Finish Special Pad 95/75 mmRychlý náhledjemný lešticí kotouč, 95/75 mm209 KčSklademEwocar CabrioKeramická impregnace na kabriolety Ewocar CabrioTipRychlý náhledúčinná impregnace na střechy kabrioletů a textil, trvanlivost 1 rok, 200 ml679 KčSklademEwocar Coating Finger Applicator (3 ks)Aplikátor na prsty Ewocar Coating Finger Applicator (3 ks)Rychlý náhled3 ks aplikátorů na aplikaci keramického povlaku209 KčSklademEwocar Fine Cut (1 l)Jemná pasta Ewocar Fine Cut (1 l)TipRychlý náhledjemná lešticí pasta, 1 l1.099 KčSklademEwocar Fine Cut (250 ml)Jemná pasta Ewocar Fine Cut (250 ml)TipRychlý náhled (1 hodnocení)jemná lešticí pasta, 250 ml439 KčSklademEwocar GlassPROTekuté stěrače Ewocar GlassPROTipRychlý náhlednano tekuté stěrače, trvanlivost 2 roky, od 60 km/h, 50 ml739 KčSklademEwocar Hard Blue 150/125 mmLešticí kotouč Ewocar Hard Blue 150/125 mmRychlý náhledabrazivní lešticí kotouč, 150/125 mm219 KčSklademEwocar Hard Blue 175/150 mmLešticí kotouč Ewocar Hard Blue 175/150 mmRychlý náhledabrazivní lešticí kotouč, 175/150 mm269 KčSklademEwocar Hard Blue 45/35 mmLešticí kotouč Ewocar Hard Blue 45/35 mmRychlý náhled (1 hodnocení)abrazivní lešticí kotouč, 45/35 mm, 1 ks99 KčSklademEwocar Hard Blue 95/75 mmLešticí kotouč Ewocar Hard Blue 95/75 mmRychlý náhledabrazivní lešticí kotouč, 95/75 mm169 KčSklademEwocar Heavy Cut (1 l)Brusná pasta Ewocar Heavy Cut (1 l)TipRychlý náhled (1 hodnocení)brusná pasta, 1 l1.099 KčSklademEwocar Heavy Cut (250 ml)Brusná pasta Ewocar Heavy Cut (250 ml)TipRychlý náhled (3 hodnocení)brusná pasta, 250 ml439 KčSklademEwocar Hydro36 Doprava zdarmaKeramická ochrana laku Ewocar Hydro36TipRychlý náhled (3 hodnocení)keramická ochrana laku, výdrž 36 měsíců, 9H tvrdost, 50 ml2.190 KčSklademEwocar Microfiber Cloth BlackUtěrka Ewocar Microfiber Cloth BlackRychlý náhled (1 hodnocení)mikrovláknová utěrka, 40 x 40 cm, 400 gsm, černá barva79 KčSklademEwocar Microfiber Cloth Dark BlueUtěrka Ewocar Microfiber Cloth Dark BlueRychlý náhled (2 hodnocení)mikrovláknová utěrka, 40 x 40 cm, 400 gsm, tmavě modrá barva79 KčSklademEwocar Microfiber Cloth RedUtěrka Ewocar Microfiber Cloth RedRychlý náhledmikrovláknová utěrka, 40 x 40 cm, 400 gsm, červená barva79 KčSklademEwocar Microfiber Cloth Ultra VioletUtěrka Ewocar Microfiber Cloth Ultra VioletRychlý náhled (1 hodnocení)mikrovláknová utěrka, 40 x 40 cm, 400 gsm, fialová barva79 KčSklademEwocar Microfiber Wheel BrushKartáč na kola Ewocar Microfiber Wheel BrushRychlý náhled45cm dlouhý kartáč na kola z mikrovlákna629 KčSklademEwocar Microfiber Basic320 (20 ks)Sada utěrek Ewocar Microfiber Basic320 (20 ks)TipRychlý náhled (6 hodnocení)20 ks mikrovláknových utěrek, 40 x 40 cm, 320 gsm, praktická šedá barva890 KčSklademEwocar Ultrasoft Microfiber Cloths PackUtěrky Ewocar Ultrasoft Microfiber Cloths PackAktualizovánoRychlý náhled (11 hodnocení)2 mikrovláknové utěrky, 40 x 40 cm, 400 gsm, oranžová + modrá barva159 KčSklademEwocar Microfiber Drying Towel 40 x 60 cmSušicí ručník Ewocar Microfiber Drying Towel 40 x 60 cmRychlý náhledsušicí ručník, 40 x 60 cm, gramáž 800 gsm249 KčSklademEwocar Microfiber Drying Towel 60 x 90 cmSušicí ručník Ewocar Microfiber Drying Towel 60 x 90 cmRychlý náhledsušicí ručník, 60 x 90 cm, gramáž 800 gsm449 KčSklademEwocar Fiber Cut 140/125 mmLešticí kotouč Ewocar Fiber Cut 140/125 mmRychlý náhled (1 hodnocení)mikrovláknový lešticí kotouč, 140/125 mm219 KčSklademEwocar Fiber Cut 165/150 mmLešticí kotouč Ewocar Fiber Cut 165/150 mmRychlý náhledmikrovláknový lešticí kotouč, 165/150 mm269 KčSklademEwocar Fiber Cut 45/35 mmLešticí kotouč Ewocar Fiber Cut 45/35 mmRychlý náhled (1 hodnocení)mikrovláknový lešticí kotouč, 45/35 mm, 1 ks99 KčSklademEwocar Fiber Cut 85/75 mmLešticí kotouč Ewocar Fiber Cut 85/75 mmRychlý náhled (2 hodnocení)mikrovláknový lešticí kotouč, 85/75 mm169 KčSklademEwocar Premium Woolpad 125 mm softpadLešticí kotouč Ewocar Premium Woolpad 125 mm softpadRychlý náhledlešticí kotouč z vlny, 125 mm379 KčSklademEwocar Premium Woolpad 150 mm softpadLešticí kotouč Ewocar Premium Woolpad 150 mm softpadRychlý náhledlešticí kotouč z vlny, 150 mm449 KčSklademEwocar Premium Woolpad 180 mm softpadLešticí kotouč Ewocar Premium Woolpad 180 mm softpadRychlý náhledlešticí kotouč z vlny, 180 mm649 KčSklademEwocar Premium Woolpad 80 mm softpadLešticí kotouč Ewocar Premium Woolpad 80 mm softpadRychlý náhledlešticí kotouč z vlny, 80 mm229 KčSklademEwocar PRO60 Doprava zdarmaKeramická ochrana laku Ewocar PRO60Rychlý náhled (2 hodnocení)profesionální keramická ochrana, odolnost 60 měsíců, pouze pro certifikované a autorizované detailery, 50 mlSklademEwocar Medium Red 150/125 mmLešticí kotouč Ewocar Medium Red 150/125 mmRychlý náhledstředně tvrdý lešticí kotouč, 150/125 mm219 KčSklademEwocar Medium Red 175/150 mmLešticí kotouč Ewocar Medium Red 175/150 mmRychlý náhledstředně tvrdý lešticí kotouč, 175/150 mm269 KčSklademEwocar Medium Red 45/35 mmLešticí kotouč Ewocar Medium Red 45/35 mmRychlý náhled (1 hodnocení)středně tvrdý lešticí kotouč, 45/35 mm, 1 ks99 KčSklademEwocar Medium Red 95/75 mmLešticí kotouč Ewocar Medium Red 95/75 mmRychlý náhled (2 hodnocení)středně tvrdý lešticí kotouč, 95/75 mm169 KčSklademEwocar Special Twisted Loop Drying Towel - Dark Gray (40 x 60 cm)Sušicí ručník Ewocar Special Twisted Loop Drying Towel - Dark Gray (40 x 60 cm)TipRychlý náhled (1 hodnocení)dvojitý sušicí ručník, 40 x 60 cm, gramáž 1200 gsm399 KčSklademEwocar Special Twisted Loop Drying Towel - Dark Gray (60 x 90 cm)Sušicí ručník Ewocar Special Twisted Loop Drying Towel - Dark Gray (60 x 90 cm)TipRychlý náhleddvojitý sušicí ručník, 60 x 90 cm, gramáž 1200 gsm669 KčSklademEwocar Twisted Loop Drying Towel - Blue (50 x 70 cm)Sušicí ručník Ewocar Twisted Loop Drying Towel - Blue (50 x 70 cm)Rychlý náhled (3 hodnocení)sušicí ručník, 50 x 70 cm, gramáž 600 gsm299 KčSklademEwocar Wash MittMycí rukavice Ewocar Wash MittRychlý náhledmycí rukavice z mikrovlákna, 28 x 20 cm329 KčSklademEwocar Wool White 140/125 mmLešticí kotouč Ewocar Wool White 140/125 mmRychlý náhled (3 hodnocení)nejagresivnější brusný kotouč, 140/125 mm229 KčSklademEwocar Wool White 165/150 mmLešticí kotouč Ewocar Wool White 165/150 mmRychlý náhled (1 hodnocení)nejagresivnější brusný kotouč, 165/150 mm269 KčSklademEwocar Wool White 45/35 mmLešticí kotouč Ewocar Wool White 45/35 mmRychlý náhled (1 hodnocení)nejagresivnější brusný kotouč, 45/35 mm, 1 ks99 KčSklademEwocar Wool White 85/75 mmLešticí kotouč Ewocar Wool White 85/75 mmRychlý náhled (1 hodnocení)nejagresivnější brusný kotouč, 85/75 mm179 KčSkladem

Podobné články

Plexiclick rámečky pod SPZ, které nejdou vidět
Odhoďte s námi široké, odstávající a drnčící plastové podložky pod SPZ a pořiďte si vysoce kvalitní, miniaturní a průhledné držáky, které nejsou vidět. Vypadá to super!
Celý článek
Nově dovážíme sortiment značky Stinger
Jako novinku na našem eshopu najdete sortiment amerického výrobce Stinger, který nabízí špičkovou kabeláž, montážní materiál a další produkty pro ozvučení vozidel.
Celý článek
Harmonic Harmony - high-end z Indonésie
Špičkové signálové kabely nejvyšší kvality a další produkty pro audiofilní zvuk v automobilu. Představujeme Harmonic Harmony.
Celý článek
Horké novinky a snížení cen u značky Eton
Jsme přestěhovaní do nového a konečně se můžeme věnovat novinkám! První na řadě je německý výrobce autohifi Eton, kde je řada novinek a došlo k malému zázraku - snížení cen.
Celý článek
Antivibrační materiály Comfortmat Cobra a Viper
Po třech letech jsme se dočkali inovace velmi oblíbených antivibračních materiálů Comfortmat modelové řady Dark. Představujeme Comfortmat Cobra a Viper!
Celý článek
Nové produkty Pioneer pro letošní sezónu
Konečně se situace s dostupností autorádií začíná zlepšovat a při té příležitosti zařazujeme do nabídky všechny novinky pro letošní sezónu od značky Pioneer.
Celý článek
Autokosmetika s vůní parfému
Včera proběhla světová premiéra dlouho očekávaných novinek od Fresso. Po dlouhém období testování Fresso uvádí na trh svoji vlastní autokosmetiku s vůní parfému.
Celý článek

Komentáře k článku