Můj účet

Aqua Car Cosmetics nově na Ahifi

Nově můžete v naší nabídce narazit na sortiment Aqua Car Cosmetics. Ačkoliv u nás můžete zakoupit již přes čtyřicet značek autokosmetiky, stále hledáme nové a zajímavé produkty. Momentálně jsme se zaměřili především na keramickou ochranu laku, která u našich zákazníků zaznamenává rychlý růst v oblíbenosti. Po značce Ewocar jsme se rozhodli dovážet do České republiky i produkty polského výrobce Aqua, který nabízí špičkové keramické povlaky jak pro profesionální, tak začínající detailery. Díky vysoké kvalitě produktů a dostupným cenám v Ahifi věříme, že Aqua naváže na obrovskou popularitu dalšího polského výrobce ADBL, jehož produkty jste si pro svou kvalitu a dostupnou cenu velice oblíbili.

O značce Aqua Car Cosmetics

Společnost Aqua na trhu působí od roku 2014, její zakladatel se však detailingu profesionálně věnuje výrazně delší dobu. Své zkušenosti také po mnoho let předává ostatním detailerům nejen jako moderátor největšího polského detailingového fóra, ale i v rámci specializovných školení, které pravidelně pořádá. I díky tomu původně vznikl nápad začít vyrábět vysoce kvalitní autokosmetiku, jak sám říká, od detailera detailerům. Vysoká náročnost zakladatele, neustálé zlepšování receptury produktů a touha ukázat, že i polské výrobky mohou být stejně kvalitní a především i kvalitnější než ty zahraniční, nezůstala dlouho bez odezvy. V současnosti má Aqua více než 100 velkoobchodních partnerů z řad detailingových společností a jejich počet rychle roste nejen v domácím Polsku, ale i v zahraničí. Je to zejména díky kvalitě produktů Aqua, dostupným cenám a v neposlední řadě zajímavým sortimentem, o kterém si napíšeme níže. Stali jsme se výhradním dovozcem Aqua pro Českou republiku, můžete tedy očekávat rozsáhlé skladové zásoby i odpovídající podporu našim zákazníkům a samozřejmě i velkoobchodním partnerům. Ti mohou využít nejen zajímavé slevy na kompletní sortiment Aqua, ale i zprostředkování certifikace pro aplikaci profesionálního keramického povlaku Aqua Coating 9H Pro. 

Keramická ochrana Aqua

Nejdůležitějším sortimentem Aqua Car Cosmetics je keramická ochrana laku. V nabídce najdete hned čtyři modelové řady keramických ochran, z toho jednu výhradně pro certifikované detailery a také špičkový keramický povlak s obsahem Grafenu, jedním z nejpevnějších materiálů na světě. Mimochodem se jedná o první keramiku s Graphenem vytvořenou v Evropě s dobou ochrany po dobu dlouhých 4 let. Všechny povlaky dodají laku vysoký lesk a hydrofobní účinky, zvýrazní barvy a jsou extrémně odolné vůči chemikáliím i přírodním vlivům. Díky vysoké tvrdosti si poradí i s drobnými škrábanci a v nabídce najdete i dva samoregenerační povlaky. Sortiment Aqua obsahuje i keramický povlak na skla a kola s dobou ochrany na dva roky nebo keramickou ochranu na folie. Samozřejmostí je v dnešní době u těch kvalitnějších výrobců keramik i tzv. booster nebo top coating pro maximální efektivitu a dlouhou životnost. Jedním z hlavních lákadel všech produktů Aqua je také cenová politika, díky které keramické povlaky svou konkurenci drtí nejen svými vlastnostmi a odolností, ale i více než zajímavou cenou.

Keramická ochrana Aqua Coating One

Aqua Coating One je základní keramická ochrana laku od Aqua s dobou ochrany na 12 měsíců a skvělou cenou. One se pravděpodobně stane i budoucím bestsellerem značky na Ahifi. Díky velmi snadné aplikaci je produkt určený i začínajícím hobby detailerům a obecně všem fanouškům čístých a lesklých aut. Aqua Coating One vyplní drobné škrábance, dodá laku hloubku, zdůrazní barvu a zároveň zajistí dokonalý lesk. Je vysoce hydrofobní, díky čemuž chrání lak před vodou, vodním spotem a nečistotami. Poskytuje ochranu proti UV záření a si dobře si poradí i s agresivními chemikáliemi. Ideální celoroční ochrana dostupná v 30 ml a 100 ml balení.

Keramická ochrana Aqua Coating 9H

Aqua Coating 9H je špičkový keramický povlak vyvinutý nejen pro profesionály, ale i pro všechny nadšence do detailingu. Aqua Coating 9H dodá laku extrémní lesk a hydrofobní vlastnosti, chrání před nečistotami, chemikáliemi a přírodními vlivy a díky tvrdosti 9H minimalizuje vznik drobných škrábanců. To vše s dlouhodobým efektem s ochranou na 2 až 3 roky. Povlak lak mírně stmaví, vyzdvihne barvy a zvýrazní metalická zrna. Díky svým hydrofobním vlastnostem účinně brání usazování nečistot, díky čemuž bude mytí a údržba automobilu výrazně snažší i méně častá. Aqua Coating 9H vyniká také svými samoregeneračními schopnostmi, jejichž aktivaci způsobí teplá voda případně vzduch. Keramický povlak se tím obnoví a opětovně zacelí drobné škrábance. K dostaní ve třech velikostech balení - 15 ml, 30 ml a 100 ml. 

Keramická ochrana s Graphenem Aqua Graphene Coating

Aqua Graphene Coating představuje zcela novou dimenzi keramických povlaků díky obsahu s grafenem, který patří mezi nejpevnější materiály na světě. Tato revoluční přísada byla do keramické ochrany laku přidána vůbec poprvé v Evropě právě do povlaků Aqua. Grafen zajišťuje nebývalou odolnoust a ve srovnání s běžnými keramickými povlaky nabízí Aqua Graphene Coating několikanásobně vyšší odolnost vůči chemikáliím, UV záření nebo působení vnějších faktorů, jako jsou kyselé deště, sedimenty nebo organické sloučeniny. Výjimečná je i doba ochrany, která hravě dosáhne 4 let. Samozřejmostí je extrémní lesk, vynikající hydrofóbní vlastnosti a beading. Vytříbené složení přípravku s využitím inovativních technologií zaručuje navíc velmi jednoduchou aplikaci. Keramický povlak je po nanesení extrémně kluzký a lak nabývá trojrozměrné hloubky. K dostaní ve třech velikostech balení - 15 ml, 30 ml a 100 ml. 

Aqua Coating 9H Pro

Aqua Coating 9H Pro je profesionální keramický povlak vyvinutý speciálně pro certifikované detailery. Aqua Coating 9H dodá laku extrémní lesk a hydrofobní vlastnosti, chrání před nečistotami, chemikáliemi a přírodními vlivy a díky tvrdosti 9H minimalizuje vznik drobných škrábanců. To vše s dlouhodobým efektem s ochranou na 3 až 4 roky. Povlak lak mírně stmaví, vyzdvihne barvy a zvýrazní metalická zrna. Díky svým hydrofobním vlastnostem účinně brání usazování nečistot, díky čemuž bude mytí a údržba automobilu výrazně snažší i méně častá. Aqua Coating 9H vyniká také svými samoregeneračními schopnostmi, jejichž aktivaci způsobí teplá voda případně vzduch. Keramický povlak se tím obnoví a opětovně zacelí drobné škrábance. K dostaní ve třech velikostech balení - 15 ml, 30 ml a 100 ml. 

Aqua Top Coating

Aqua Top Coating je velmi snadno aplikovatelná keramická ochrana laku, která dodá laku úžasný skleněný lesk a neuvěřitelné hydrofobní vlastnosti. Aqua Top Coating je skvělým doplňkem keramických povlaků Aqua, přípravek však lze použít i jako samostatnou ochranu laku. Tento inovativní povlak se vyznačuje především velmi vysokou kluzností chráněného povrchu, vysokým stupněm hydrofobnosti, menším znečištěním (antistatické vlastnosti, snížené usazování prachu, odolnost proti skvrnám) a minimální trvanlivostí po dobu 1 roku. Keramický povlak Aqua Top Coating účinně ochrání nejen lak vašeho vozidla, ale i jeho kovové a plastové části. 5 ml přípravku vystačí na plné pokrytí středně velkého osobního automobilu. K dizpozici v 10 ml a 100 ml balení.

Aqua Glass Protection

Aqua Glass Protection je vysoce účinný keramický povlak na skla, který působí jako neviditelná ochrana. Má velmi vysoký stupeň hydrofobnosti a rychle odvádí vodu ze skel vozu. Navíc snižuje přilnavost nečistot, hmyzu a námrazy k povrchu skla. Po aplikaci Aqua Glass Protection zajistí mnohem lepší viditelnost bez ohledu na venkovní počasí. Trvanlivost povlaku je až 2 roky (20-30 tisíc km) od aplikace, která je velmi jednoduchá. Postarejte se o svoji bezpečnost i bezpečnost spolucestujících - vyberte si inovativní, osvědčený keramický povlak čelního skla Aqua Glass Protection a můžete se tak cítít za volantem sebejistě a pohodlně za všech podmínek. K dostaní ve třech velikostech balení - 15 ml, 30 ml a 100 ml. 

Aqua PPF Shield

Aqua Coating Shield PPF představuje vysoce hydrofobní ochranný keramický povlak pro transparentní PPF a vinylové fólie. Fólie je po nanesení ochrany extrémně kluzká a odpuzuje vodu i nečistoty, což usnadňuje následnou údržbu. Keramická ochrana také chrání fólii před usazováním polétavé rzi, žloutnutím a praskáním. Životnost povlaku je udávána na přibližně tři roky nebo 60 tisíc km. Ideální ochrana na folie dostupná v 15 ml, 30 ml a 100 ml balení.

Aqua Coating Booster

Aqua Coating Booster je přípravek pro údržbu keramického povlaku Aqua Coating 9H i ostatních keramických povlaků jiných výrobců. Prodlužuje ochranu laku a obnovuje všechny důležité vlastnosti - zvyšuje lesk, hydrofobní vlastnosti i ochranu před chemikáliemi a přírodními vlivy. Aqua Coating Booster je možné použít i jako samostatnou ochranu laku s odolností 3 až 6 měsíců. Mezi jeho přednosti patří i velmi snadná aplikace, před kterou není nutné lak připravovat. Coating Booster je tedy vhodný i pro všechny, kteří chtějí rychlý a dokonalý vzhled auta bez sebemenší námahy. 

Aqua Wheel Coating

Aqua Wheel Coating je revoluční, vysoce odolný a hydrofobní keramický povlak určený na ochranu hliníkových, chromových, lakovaných a leštěných kol. Po jeho použití se kola mnohem méně špiní a k mytí již nepotřebujete silné alkalické nebo kyselé přípravky. Receptura Aqua Wheel Coating byla vyvinuta tak, aby byl povlak po aplikaci okem neviditelný a zároveň dokonale chránil ráfky. Aplikace přípravku poskytuje ochranu na 24 měsíců. Vysoká hydrofobnost způsobuje, že povrchy chráněné přípravkem odrážejí molekuly vody a zabraňují tvorbě skvrn. Čištění ráfků je také mnohem jednodušší díky snížené přilnavosti nečistot. Aqua Wheel Coating je inovativní přípravek, který nedělá kompromisy. Díky snížené přilnavosti nečistot (například posypové soli, prachu nebo bláta) je čištění ráfků mnohem jednodušší, vyžaduje méně úsilí a nemusí se provádět tak často jako před aplikací Aqua Wheel Coating. Velkou výhodou povlaku je také snadná aplikace. K dostaní ve třech velikostech balení - 15 ml, 30 ml a 100 ml. 

Ostatní produkty Aqua a příslušenství

Ačkoliv se Aqua úzce specializuje na keramické povlaky, v nabídce má i další produkty pro běžnou údržbu automobilu. Sortiment je navíc postupně rozšiřován a zahrnuje i několik zajímavých novinek. Zakoupit tedy můžete klasické přípravky jako čistič skel, univerzální čistič interiéru i exteriéru, odstraňovač polétavé rzi, ochranu na pneumatiky, čistič displejů i bohaté příslušenství. Všechny produkty mají společného jmenovatele v podobě skvělého poměru ceny a kvality, díky čemuž jsou produkty Aqua dostupné pro širokou veřejnost a přitom si zachovávají mnohdy vyšší kvalitu, než v případě zavedených světových výrobců. Většina produktů je možné zakoupit i ve velmi výhodném pětilitrovém balení s bezkonkurenční cenou.

  • Aqua Glass Cleaner - klasický produkt, který nemůže chybět v garáži žádného detailera. U Aqua se můžete spolehnout na vysokou účinnost a zároveň šetrnost k povrchu i ochraně skel. Aqua Glass Cleaner vyčistí skla od nečistot, prachu a mastnoty a nezanechává žádné šmouhy díky rychlému odpařování. K dostání v 250 ml, 500 ml, 1000 ml a 5000 ml balení. 
  • Aqua No Streaks - u skel ještě zůstaneme, protože Aqua má v nabídce velmi zajímavý produkt, jenž rychle zbaví skla a především dotykové displeje obrazovek otisků prstů. Skvělý nápad a malé balení pro snadné uschování v přihrádce. K dostaní ve 100 ml a 250 ml balení.
  • Aqua Bloody Iron - jeden z dalších produktů, které musíte vlastnit. Bloody Iron rychle zbaví lak a kola polétavé rzi, brzdového prachu a veškerých nečistot. Rychlá reakce, šetrnost k povrchu a skvělá cena. Tomuto produktu věštíme pro jeho vlastnosti skvělou budoucnost. K dostání v 500 ml, 1000 ml a 5000 ml balení. 
  • Aqua APC - klasický univerzální čistič v nabídce Aqua nesmí chybět. Neuvěřitelně účinný a zároveň velmi bezpečný pro použití na všechny čištěné povrchy. Podle stupně ředění jej můžete použít k čištění interiéru vozidla, k mytí karoserie, ráfků a motorového prostoru. 1000 ml a 5000 ml balení. 
  • Aqua Tire & Plastic Dressing - snadno a rychle použitelný přípravek na pneumatiky a plasty, který dokonale chrání jejich povrch a navrací jim původní barvu s elegantním saténovým efektem. Vysoká odolnost díky přidaným polymerům a snadná aplikace. K dostání celkem ve 4 velikostech balení - 250 ml, 500 ml, 1000 ml a 5000 ml balení. 
  • Aqua Applicator - společně s malou mikrovláknovou utěrkou Aqua Suede nepostradatelný pomocník pro aplikaci všech keramických povlaků Aqua. Umožňuje precizní a rychlou aplikaci na všechny oblasti automobilu.
  • Aqua Microfiber - základní univerzální mikrovláknová utěrka od Aqua. Uzavřená struktura vláken zaručuje jejich nepouštění a zamezuje poškrábání laku. Utěrka je ideální pro univerzální použití, využijete ji na čištění všech povrchů nebo sleštění ochrany laku nebo zbytků leštících past.
  • Aqua Microfiber Pro - mikrovláknová utěrka z extra jemných vláken pro profesionální použití. Bezokrajový design a laserem řezané hrany pro maximální šetrnost ke všem druhům laku. Ideální pro univerzální použití díky různě dlouhým vláknům na každé straně. Utěrku využijete pro sleštění keramické ochrany, sealantu, tekutých stěračů, ale i vosku nebo pro práci s detailerem.
  • Aqua Microfiber Glass - vynikající mikrovláknová utěrka určená na čištění skel a zrcadel. Rozměry 40 x 40 cm a gramáž 300 g/m² předurčují tuto utěrku k vysoké absorbci vody a schopnosti utřít rychle okna, aniž by na nich zůstaly jakékoliv kapky a šmouhy. Dokonale odstraní nečistoty, vodní spot, šmouhy, mastnotu, otisky prstů. 

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Související produkty

Aqua APC (1 l)Univerzální čistič Aqua APC (1 l)Rychlý náhled (1 hodnocení)vysoce účinný univerzální čistič, 1 l249 KčSklademAqua APC (5 l)Univerzální čistič Aqua APC (5 l)Rychlý náhledvysoce účinný univerzální čistič, 5 l849 KčSklademAqua APC Sour (1 l)Vysoce účinný čistič Aqua APC Sour (1 l)Rychlý náhledextrémně účinný alkalický čistič, 1 l289 KčSklademAqua APC Sour (5 l)Vysoce účinný čistič Aqua APC Sour (5 l)Rychlý náhled (1 hodnocení)extrémně účinný alkalický čistič, 5 l890 KčSklademAqua ApplicatorAqua ApplicatorRychlý náhled (4 hodnocení)aplikátor pro nanášení keramických povlaků69 KčSklademAqua Bloody Iron (1000 ml)Odstraňovač polétavé rzi Aqua Bloody Iron (1000 ml)Rychlý náhled (2 hodnocení)odstraňovač polétavé rzi (1000 ml)369 Kč1 až 4 týdnyAqua Bloody Iron (500 ml)Odstraňovač polétavé rzi Aqua Bloody Iron (500 ml)Rychlý náhled (6 hodnocení)odstraňovač polétavé rzi (500 ml)219 KčSklademAqua Bloody Iron (5000 ml)Odstraňovač polétavé rzi Aqua Bloody Iron (5000 ml)Rychlý náhledodstraňovač polétavé rzi (5000 ml)1.390 KčSklademAqua BrushKartáč Aqua BrushRychlý náhledkartáč na čištění kůže, textilu a dalších povrchů129 KčSklademAqua Coating 9H (100 ml) Doprava zdarmaKeramická ochrana laku Aqua Coating 9H (100 ml)Rychlý náhledkeramický povlak, ochrana 2 až 3 roky, samoregenerační schopnosti, tvrdost 9H, 100 ml5.290 KčSklademAqua Coating 9H (15 ml)Keramická ochrana laku Aqua Coating 9H (15 ml)TipRychlý náhled (2 hodnocení)keramický povlak, ochrana 2 až 3 roky, samoregenerační schopnosti, tvrdost 9H, 15 ml1.090 KčSklademAqua Coating 9H (30 ml) Doprava zdarmaKeramická ochrana laku Aqua Coating 9H (30 ml)TipRychlý náhled (4 hodnocení)keramický povlak, ochrana 2 až 3 roky, samoregenerační schopnosti, tvrdost 9H, 30 ml2.090 KčSklademAqua Coating Booster (100 ml)Ochrana laku Aqua Coating Booster (100 ml)Rychlý náhledvyživení keramického povlaku / samostatná ochrana laku, ochrana 3 až 6 měsíců, 100 ml629 KčSklademAqua Coating Booster (250 ml)Ochrana laku Aqua Coating Booster (250 ml)Rychlý náhled (3 hodnocení)vyživení keramického povlaku / samostatná ochrana laku, ochrana 3 až 6 měsíců, 250 ml1.290 KčSklademAqua Coating One (100 ml)Keramická ochrana laku Aqua Coating One (100 ml)Rychlý náhledkeramický povlak, doba ochrany 1 rok, 100 ml1.090 Kč1 až 4 týdnyAqua Coating One (30 ml)Keramická ochrana laku Aqua Coating One (30 ml)TipRychlý náhled (2 hodnocení)keramický povlak, doba ochrany 1 rok, 30 ml519 Kč1 až 4 týdnyAqua Coating Shield PPF (100 ml) Doprava zdarmaKeramická ochrana na PPF fólie Aqua Coating Shield PPF (100 ml)Rychlý náhledkeramický povlak na PPF fólie, doba ochrany 36 měsíců nebo 60 000 km, 100 ml3.690 KčSklademAqua Coating Shield PPF (15 ml)Keramická ochrana na PPF fólie Aqua Coating Shield PPF (15 ml)TipRychlý náhledkeramický povlak na PPF fólie, doba ochrany 36 měsíců nebo 60 000 km, 15 ml890 KčSklademAqua Coating Shield PPF (30 ml)Keramická ochrana na PPF fólie Aqua Coating Shield PPF (30 ml)TipRychlý náhled (1 hodnocení)keramický povlak na PPF fólie, doba ochrany 36 měsíců nebo 60 000 km, 30 ml1.590 KčSklademAqua Glass Cleaner (1 l)Čistič na skla Aqua Glass Cleaner (1 l)Rychlý náhledčistič na okna, 1 l189 KčSklademAqua Glass Cleaner (250 ml)Čistič na skla Aqua Glass Cleaner (250 ml)Rychlý náhled (5 hodnocení)čistič na okna, 250 ml109 KčSklademAqua Glass Cleaner (5 l)Čistič na skla Aqua Glass Cleaner (5 l)Rychlý náhled (1 hodnocení)čistič na okna, 5 l449 KčSklademAqua Glass Cleaner (500 ml)Čistič na skla Aqua Glass Cleaner (500 ml)Rychlý náhled (3 hodnocení)čistič na okna, 500 ml139 KčSklademAqua Glass Protection (100 ml)Keramický povlak na sklo Aqua Glass Protection (100 ml)Rychlý náhledkeramický povlak na okna, doba ochrany 2 roky nebo 20 až 30 tisíc km, 100 ml1.590 KčSklademAqua Glass Protection (15 ml)Keramický povlak na sklo Aqua Glass Protection (15 ml)TipRychlý náhled (6 hodnocení)keramický povlak na okna, doba ochrany 2 roky nebo 20 až 30 tisíc km, 15 ml369 KčSklademAqua Glass Protection (30 ml)Keramický povlak na sklo Aqua Glass Protection (30 ml)TipRychlý náhled (15 hodnocení)keramický povlak na okna, doba ochrany 2 roky nebo 20 až 30 tisíc km, 30 ml569 KčSklademAqua Graphene Coating (100 ml) Doprava zdarmaKeramická ochrana laku Aqua Graphene Coating (100 ml)Rychlý náhledkeramický povlak s grafenem, doba ochrany 4 roky, 100 ml6.290 KčSklademAqua Graphene Coating (15 ml)Keramická ochrana laku Aqua Graphene Coating (15 ml)TipRychlý náhledkeramický povlak s grafenem, doba ochrany 4 roky, 15 ml1.359 KčSklademAqua Graphene Coating (30 ml) Doprava zdarmaKeramická ochrana laku Aqua Graphene Coating (30 ml)TipRychlý náhled (2 hodnocení)keramický povlak s grafenem, doba ochrany 4 roky, 30 ml2.419 KčSklademAqua MicrofiberMikrovláknová utěrka Aqua MicrofiberRychlý náhledmikrovláknová utěrka, 60 x 50 cm, gramáž 240 gsm, modrá barva79 KčSklademAqua Microfiber GlassMikrovláknová utěrka na skla Aqua Microfiber GlassRychlý náhled (5 hodnocení)mikrovláknová utěrka na skla, 40 x 40 cm, gramáž 300 gsm, modrá barva99 KčSklademAqua Microfiber ProMikrovláknová utěrka Aqua Microfiber ProRychlý náhled (2 hodnocení)dvoustranná mikrovláknová utěrka, 40 x 40 cm, gramáž 340 gsm, modrá barva99 KčSklademAqua No Streaks (100 ml)Čistič displeje Aqua No Streaks (100 ml)TipRychlý náhled (4 hodnocení)přípravek na čištění displejů, 100 ml79 KčSklademAqua No Streaks (250 ml)Čistič displeje Aqua No Streaks (250 ml)TipRychlý náhled (3 hodnocení)přípravek na čištění displeje, 250 ml159 KčSklademAqua SuedeMikrovlákno Aqua SuedeRychlý náhled (4 hodnocení)10 x 10 cm, 1 ks15 Kč1 až 4 týdnyAqua Tire & Plastic Dressing (1 l)Přípravek na pneu Aqua Tire & Plastic Dressing (1 l)Rychlý náhledochrana na pneumatiky a plasty, 1 l499 KčSklademAqua Tire & Plastic Dressing (250 ml)Přípravek na pneu Aqua Tire & Plastic Dressing (250 ml)Rychlý náhledochrana na pneumatiky a plasty, 250 ml219 KčSklademAqua Tire & Plastic Dressing (5 l) Doprava zdarmaPřípravek na pneu Aqua Tire & Plastic Dressing (5 l)Rychlý náhledochrana na pneumatiky a plasty, 5 l2.290 Kč1 až 4 týdnyAqua Tire & Plastic Dressing (500 ml)Přípravek na pneu Aqua Tire & Plastic Dressing (500 ml)Rychlý náhledochrana na pneumatiky a plasty, 500 ml349 KčSklademAqua Top Coating (10 ml)Keramická ochrana laku Aqua Top Coating (10 ml)Rychlý náhled (3 hodnocení)keramický povlak, doba ochrany 12 měsíců, 10 ml629 Kč1 až 4 týdnyAqua Top Coating (100 ml) Doprava zdarmaKeramická ochrana laku Aqua Top Coating (100 ml)Rychlý náhledkeramický povlak, doba ochrany 12 měsíců, 100 ml5.190 KčSklademAqua Wheel Coating (100 ml) Doprava zdarmaKeramická ochrana na alu kola Aqua Wheel Coating (100 ml)Rychlý náhledkeramický povlak na kola, doba ochrany 2 roky, 100 ml2.090 KčSklademAqua Wheel Coating (15 ml)Keramická ochrana na alu kola Aqua Wheel Coating (15 ml)TipRychlý náhled (5 hodnocení)keramický povlak na kola, doba ochrany 2 roky, 15 ml419 KčSklademAqua Wheel Coating (30 ml)Keramická ochrana na alu kola Aqua Wheel Coating (30 ml)TipRychlý náhled (2 hodnocení)keramický povlak na kola, doba ochrany 2 roky, 30 ml779 KčSkladem

Podobné články

Milujeme pořádek v garáži
V pořádku se lépe pracuje a příjemněji tráví čas. K tomu nám dopomáhej Poka Premium - vysoce kvalitní kovové držáky nejen na leštičky! Novinky pro rok 2023 nově na e-shopu!
Celý článek
Vždy světlo, hlavně na práci!
Bez nasvícení nelze dosáhnout kvalitních výsledků při leštění nebo čištění auta. Při práci vždy používejte kvalitní zdroj světla, třeba ten od Scangrip.
Celý článek
Několik novinek od Stjärnagloss
Doplnili jsme pro naše zákazníky všechny novinky od Stjärnagloss do virtuálních poliček našeho e-shopu. Došlo také k mírné korekci cen, někde směrem dolů, někde bohužel nahoru.
Celý článek
Novinky Infinity Wax
Uznávaný anglický výrobce autokosmetiky Infinity Wax přináší do světa detailingu sedm nových produktů, které jsou již na cestě do Česka. Navíc došlo ke zlevnění celého sortimentu!
Celý článek
Italská kouzla se značkou RUPES
Rozšiřujeme nabídku produktů značky RUPES a zároveň snižujeme ceny. Pojďte s námi objevovat kouzelné možnosti renovace laku.
Celý článek
Ewocar - autokosmetika (nejen) pro profesionály
Nově na našem eshopu najdete autokosmetiku Ewocar, která je zaměřena zejména na vysoce odolnou keramickou ochranu, přípravky na leštění laku a bohaté příslušenství.
Celý článek
Koch Chemie - německý detailing
Přehled novinek a ukázka toho nejlepšího, co se nám za 2 roky podařilo nabídnout. Navíc nedošlo ani k výraznějšímu zdražení značky Koch Chemie.
Celý článek

Komentáře k článku