Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů v Seat Cordoba 2

Na výměnu předních reproduktorů v Seat Cordoba II použijte

Přední reproduktory v automobilu Seat Cordoba 2. generace mají průměr 165 mm a jsou to 2-pásmové komponentní reproduktory. Naše doporučení pro výzazné zlepšení zvuku je výměna reproduktorů za Gladen M 165 V2 nebo levnější Gladen Alpha 165Nové výškové reproduktory je třeba uchytit, např. pomocí tavné lepící pistole. Konce kabelů se osadí fast-on konektory pro připojení reproduktorů. Pro co nejlepší výsledný zvuk doporučujeme tlumení dveří. Na vytlumení předních dveří použijte 6 až 8 plátů tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, který si nastříháte na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Pro snadný výběr máme pro vás připravené sety reproduktorů do Seat Cordoba II.

Na výměnu zadních reproduktorů Seat Cordoba II použijte

V zadních dveřích jsou osazeny 165 mm velké reproduktory a jedná se o 2-pásmové komponentní reproduktory. Naše doporučení na nové zadní reproduktory je Gladen M 165 V2, levnější Gladen Alpha 165 nebo ekonomická varianta v koaxiálním provedení Gladen Alpha 165 coax. Konce kabelů se osadí fast-on konektory pro připojení reproduktorů. Opět doporučujeme i zadní dveře vytlumit, počet plátů na zadní dveře: 6 plátů tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který nařežete na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas.

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Máte obavy, že montáž nezvládnete, nebo nemáte kde nové reproduktory do Seat Cordoba 2 namontovat? Využijte možnosti odborné montáže v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž reproduktorů.
Montáž můžete objednat telefonicky na čísle 602 547 648, e-mailem montaze@ahifi.cz, nebo osobně na prodejně v Brně.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku