Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Ford Focus II

Na výměnu předních reproduktorů ve Ford Focus II použijte:

Ford Focus II má z výroby osazené 2pásmové komponentní reproduktory o průměru 165 mm. My doporučujeme pro tento vůz špičkové německé reproduktory Gladen M 165 V2 nebo levnější variantu Gladen Alpha 165Nové výškové reproduktory je třeba uchytit, např. pomocí tavné pistole. Aby byla akustika pro reproduktory co nejlepší, doporučujeme tlumení dveří. Na vytlumení jedněch dveří použijte 3 až 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 2.0 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, který si nastříháte na 1/4, nebo ještě lépe na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Abychom vám výběr co nejvíce usnadnili, vytvořili jsme pro vás sety reproduktorů do Ford Focus II. Naleznete zde více variant v několika cenových kategoriích.

Na výměnu zadních reproduktorů Ford Focus II použijte:

Velikost (průměr) zadních reproduktorů ve voze Ford Focus II je 165 mm a jedná se o 2pásmové koaxiální reproduktory. Naše doporučení na zadní reproduktory pro Ford Focus II jsou ověřené Gladen Alpha 165 coax, nebo levnější Mac Audio Mac Mobil Street 16.2. Opět doporučujeme i zadní dveře vytlumit, počet plátů na jedny zadní dveře: 3 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 2.0 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který nařežete na 1/4, nebo ideálně na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas.

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Máte obavy, že montáž nezvládnete, nebo nemáte kde nové reproduktory do Ford Focus II namontovat? Využijte možnosti odborné montáže v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž reproduktorů. Montáž můžete objednat telefonicky na čísle 602 547 648, na e-mailu montaze@ahifi.cz nebo osobně na prodejně v Brně.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku