Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Ford Mondeo MK4

Na výměnu předních reproduktorů ve Ford Mondeo IV použijte:

Ford Mondeo 4. generace má v předních dveřích osazené 165 mm 2-pásmové komponentní reproduktory. Doporučení pro naše zákazníky je tyto reproduktory vyměnit za špičkové německé reproduktory Gladen M 165 V2 nebo levnější Gladen Alpha 165. Pro dobrou akustiku doporučujeme tlumení dveří. Na vytlumení jedněch dveří použijte 3 až 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, který si nastříháte na 1/4, nebo ještě lépe na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Pro usnadnění výběru jsme pro vás vytvořili sety reproduktorů pro Ford Mondeo MK4. Zde najdete více variant pro vaše vozidlo. 

Na výměnu zadních reproduktorů ve Ford Mondeo IV použijte

Zadní dveře u automobilu Ford Mondeo 4. generace jsou osazeny 165 mm 2-pásmovými komponentními reproduktory. Náš tip na nové zadní reproduktory jsou německé Gladen M 165 V2, levnější Gladen Alpha 165 nebo ekonomická varianta v koaxiálním provedení Gladen Alpha 165 coax. Opět doporučujeme i zadní dveře vytlumit, počet plátů na jedny zadní dveře: 3 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který nařežete na 1/4, nebo ideálně na 1/2, a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas.

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Máte obavy, že montáž nezvládnete, nebo nemáte kde nové reproduktory do Ford Mondeo MK4 namontovat? Využijte možnosti odborné montáže v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž reproduktorů.
Montáž můžete objednat telefonicky na čísle 602 547 648, na e-mailu montaze@ahifi.cz nebo osobně na prodejně v Brně.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku