Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Volkswagen Passat (B6, B7, CC)

Na výměnu předních reproduktorů ve VW Passat B6, B7, CC použijte:

Originální reproduktory, které jsou ve voze VW Passat, mají průměr 165 mm a jedná se o 2-pásmové komponentní reproduktory. Pokud je pro vás tovární ozvučení vozu nedostačující, doporučujeme výměnu reproduktorů za špičkové německé reproduktory Gladen M 165 V2, nebo levnější Gladen Alpha 165. Výškové reproduktory se umístí na místo původních výškových reproduktorů. Připevní se pomocí tavné lepící pistole. Abyste reproduktory využili na 100% a výsledný zvuk byl co možná nejlepší, doporučujeme tlumení dveří. Na vytlumení předních dveří použijte 6 až 8 plátů tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, který si nastříháte na na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Abychom vám výběr co nejvíce usnadnili, vytvořili jsme pro vás sety reproduktorů do VW Passat.

Na výměnu zadních reproduktorů VW Passat B6, B7, CC použijte:

Zadní reproduktory ve voze VW Passat jsou umístěny v zadních dveřích a jedná se o 2-pásmové komponentní reproduktory. V zadních dveřích také doporučujeme reproduktory vyměnit za naše špičkové Gladen M 165 V2, levnější Gladen Alpha 16, nebo ekonomickou variantu v koaxiálním provedení Gladen Alpha 165 coax. Zadní dveře bude také vhodné vytlumit, počet plátů na zadní dveře: 6 plátů tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který nařežete na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas.

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Máte obavy, že montáž nezvládnete, nebo nemáte kde nové reproduktory do VW Passat B6, B7, CC namontovat? Využijte možnosti odborné montáže v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž reproduktorů.
Montáž si můžete objednat telefonicky na číel  602 547 648, e-mailem montaze@ahifi.cz nebo osobně na prodejně v Brně.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku