Můj účet

Velké množství novinek od korejského výrobce autokosmetiky Gyeon

Gyeon je značka s osobitou tváří

Pokud se trošku pohybujete ve světě autokosmetiky, tak poznat, že se jedná o produkty Gyeon, je vcelku jednoduché. Pouze Gyeon má design obalů - lahví, které mají jedinečný hranatý tvar podobný broušenému diamantu. Design, logo a etiketa patří k tomu nejhezčímu, co se v dnešní době dá pořídit. Mít v garáži poličku s výrobky Gyeon - radost pohledět! A nejen to! Funkčnost a vlastnosti produktů této značky jsou na vysoké úrovni, a jsou v Česku i na Slovensku velmi oblíbené. V Gyeonu jsou hrdí na svoje výrobky, které vyrábí ve vlastní moderní továrně v srdci Jižní Koreje. Veškeré výrobky si sami vyvíjejí a míchají na základě velmi náročných testů a zkoušek. Gyeon dnes působí na 6 kontinentech, v 90 zemích a má síť více jak 700 certifikovaných detailerů.

Seznam novinek Gyeon

Vzali jsme to od podlahy a celý sortiment značky jsme důkladně zaktualizovali, a co hlavně - doplnili jsme 78 novinek, které jsme dosud v nabídce vůbec neměli. Novinky skladem zatím nemáme, ale jsou již více jak týden objednané u našeho dodavatele, a každým dnem by k naskladnění většiny novinek mělo dojít. Proto už nyní můžete objednávat, zboží vám bude během června doručeno. Jestli se těšíte na novinky, které si pro vás Gyeon nachystal - na dalších řádcích se s nimi můžete seznámit!

Nové přípravky Gyeon na očistu lodí

  • Inspekční odmašťovač Gyeon Q2R Degrease (1000 ml) - efektivní inspekční odmašťovač povrchu lodí před aplikací keramických ochran, který byl navržen tak, aby zbavil povrch veškerých leštících olejů nebo dříve aplikovaných ochran, aby byl povrch dokonale hladký, čistý a připravený na novou ochranu. Q2R Degrease je zásadní v procesu přípravy.
  • Šampon na lodě Gyeon Q2R Wash (1000 ml) - čistí a odstraňuje nečistoty a zbytky, jakož i lehké organické znečištění. Možné použití na všech vnějších površích, včetně dřeva. Q²R Wash lze použít jako běžný šampon zředěný vodou, nebo jako účinnou aktivní pěnu.
  • Keramický detailer na lodě Gyeon Q2R Maintain (1000 ml) - keramický detailer na lodě a vodní skútry s perfektními čistícími a hydrofobnimi vlastnostmi. Q²R Maintain je univerzální produkt údržby pro všechny vnější povrchy, a to od lakovaných částí, dřevo nebo uhlíkové vlákno.
  • Čistič vinylových částí Gyeon Q2R VinylCleaner (1000 ml) - efektivní čistič vinylu, kůže a plastových částí na lodích a vodních skútrech. Q²R VinylCleaner je šetrný, ale účinný produkt údržby, který je určený pro pravidelné používání. Zabraňuje následnému blednutí, odstraňuje prach a lehké nečistoty v jednom okamžiku a nezanechává žádné šmouhy. Q²R VinylCleaner má lehké antistatické vlastnosti, což z něj dělá skvělý produkt pro každodenní údržbu plastových částí.

Spousta krásných samolepek Gyeon

Ukažte všem jaká značka je blízká vašemu srdci. Různé velikosti samolepek Gyeon v moderních barvách.

Různorodé příslušenství pro detailing

  • Aplikátory na keramické ochrany Gyeon Q2M Coating Applicator 2-pack - oboustranné aplikátory pro nanášení keramických povlaků. Aplikátory Q²M Coating Applictor jsou navržené výhradně pro aplikaci keramických povlaků. Jejich oboustranná struktura nabízí na jedné straně semišovou plochu pro přesnou aplikaci a na druhé straně styl krátkých vláken z mikrovlákna. Žádné ostré hrany, žádné riziko poškození.
  • Aplikátor na keramické povlaky Gyeon Q2M Coating Applicator - oboustranný aplikátor pro nanášení keramických povlaků. Aplikátor Q²M Coating Applictor je navržený výhradně pro aplikaci keramických povlaků. Jeho oboustranná struktura nabízí na jedné straně semišovou plochu pro přesnou aplikaci a styl krátkých vláken z mikrovlákna na straně druhé. Žádné ostré hrany, žádné riziko poškození.
  • Sušící ručník Gyeon Q2M WaffleDryer (40 x 40 cm) - sušící ručník z kvalitních a extrémně absorpčních mikrovláken.
  • Přívěšek na klíče Gyeon Triangle Key Ring - velmi cool gumový přívěšek Gyeon Quartz ve tvaru obalů jejich oblíbených coatingů.
  • Přívěšek na klíče Gyeon Metal Key Ring - je kovový přívěšek ve tvaru ikonického znaku G - Gyeon.
  • Aplikátor na pneumatiky Gyeon Q2M Tire Applicator Large - zvětšený základní dvouvrstvý pěnový aplikátor na pneumatiky. Dvouvrstvý profilovaný aplikátor pro rovnoměrné nanesení impregnace na pneumatiky. Díky zakřivenému tvaru a pěně s vysokou hustotou se aplikování impregnace na pneumatiky stává hračkou.
  • Aplikátor na pneumatiky Gyeon Q2M Tire Applicator Small - základní dvouvrstvý pěnový aplikátor na pneumatiky. Dvouvrstvý profilovaný aplikátor pro rovnoměrné nanesení impregnace na pneumatiky. Díky zakřivenému tvaru a pěně s vysokou hustotou se aplikování impregnace na pneumatiky stává hračkou.
  • Kartáč na pneumatiky Gyeon Q2M Tire Brush - kartáč s tuhými, ale jemnými syntetickými štětinami, umístěnými v chemicky odolné rukojeti ergonomického tvaru. Kartáč na pneumatiky je navržen tak, aby byl co nejbezpečnější a nejúčinnější na všech typech pneumatik. Jeho tuhé syntetické štětiny účinně odstraňují nečistoty a špínu ze struktury pneumatik. Ergonomická, chemicky odolná rukojeť má zaoblené hrany, které zabraňují poškození a zajišťují dobrou přilnavost, i když je mokrá.
  • Návleky na litá kola Gyeon Q2M WheelCovers - ochranné návleky na litá kola všech typů a velikostí. Gyeon Q2M WheelCovers jsou perfektní ochranou jakýchkoliv kol (do celkového průměru 80 cm) před prachem a vodou v rámci detailingových prací a také při skladování. Návleky jsou vyrobeny z šetrného, ale pevného materiálu. Jednoduše jen nasadíte a zapnete.
  • Velké množství leštících a brusných kotoučů pro excentrické leštičky Gyeon Eccentric - nabízí se ve 2 průměrech: 145 a 80 mm.
  • Ještě větší množství brusných a leštících kotoučů pro rotační leštičky Gyeon Rotary - opět se nabízí ve 2 rozměrech, malé a velké kotouče.

Připravky na ochranu a údržbu PPF fólií

  • Leštící pasta na PPF fólie Gyeon Q2M PPF Renew (1000 ml) nebo Gyeon Q2M PPF Renew (120 ml) - pokročilá leštící pasta s křemičitou technologií kombinovaná s uživatelsky přívětivými vlastnostmi. Q²M PPF Renew kombinuje lehké abrazivní částice s ochrannými (a odpuzujícími) přísadami a vytváří tak UV odolný povlak. Renew umožňuje jak strojní, tak i ruční použití. Odstraňuje zákal a oxidaci a zároveň zajišťuje hladký a lesklý povrch. Jedná se o první pastu pro údržbu PPF fólií na světě obsahující oxid křemičitý, která je navržena od prvopočátku tak, aby pracovala na všech typech PPF fólií, včetně moderních "samoléčivých" fóliích. Q2M Renew je tzv. all-in-one - zajišťuje údržbu a ošetření lesklého povrchu PPF fólie.
  • Dekontaminační autošampon Gyeon Q2M PPF Wash (400 ml) - koncentrovaný, dekontaminační pH neutrální šampon navržený pro mytí zejména PPF fólií. Dekontaminační šampon rozpustí značné množství polétavé rzi z jakékoliv PPF fólie a laku bez nutnosti použití claye. Q2M PPF Wash lze navíc bez obav použít i na jakýchkoliv typech kol, ať už lakovaných, nebo jen leštěných. Ačkoliv je PPF Wash prioritně vyvinut pro mytí a dekontaminaci PPF fólií, je bezpečný i pro všechny ostatní povrchy.
  • Sealant na ochranné fólie Gyeon Q2M PPF Maintain (400 ml) - ochranný sealant na bázi SiO2 pro PPF fólie zvyšující hydrofobitu a samočistící schopnosti. Je vyvinut pro dokonalou údržbu jakékoliv PPF fólie (matné i lesklé). Může být aplikován jak na suchý, tak i mokrý povrch. Po aplikaci se zvýší lesk, prodlužuje se životnost coatingu na ochranné fólii, usnadňuje následné mytí a odstranění šmouh. 
  • Keramická ochrana PPF fólií Gyeon Q2 PPF (50 ml) - keramická ochrana na všechny typy PPF a vinylových fólií s perfektními samočistícími a hydrofobními vlastnostmi. Unikátní keramický povlak pro všechny typy PPF a vinylových ochranných fólií, zvyšující hydrofobní a samočistící účinky. Jedná se o jednovrstvý povlak s vysokou odolností.

Další přípravky Gyeon pro péči o Vaše auto

  • Čistič kol Gyeon Q2M Iron WheelCleaner (1000 ml) a Gyeon Q2M Iron WheelCleaner (500 ml) - vysoce účinný, rychle reagující čistič hliníkových kol a brzdových třmenů. Q2M Iron WheelCleaner byl vyvinut pro opravdu silnou čistící schopnost, který si hravě poradí i se zapečeným brzdovým prachem. Q2M Iron WheelCleaner má gelovou konzistenci, extrémně dobře přilne k povrchu a uvolňuje a rozpouští částice nečistot. Název „IRON“ ve svém názvu znamená velkou schopnost odstraňovat železné usazeniny, aniž by došlo ke ztrátě typického charakteru čističe kol.
  • Interiérový detailer Gyeon Q2M InteriorDetailer (1000 ml)Gyeon Q2M InteriorDetailer (500 ml) - silný, hygienický a dezinfekční detailer pro odstraňování nečistot v interiéru vozu. V dnešní době má hygienická čistota vašeho okolí zcela nový význam a může rozhodovat nejen o vašem zdraví, ale i zdraví vašich blízkých. Q²M InteriorDetailer má vzorec na bázi alkoholu (60%), který odstraňuje většinu organických nečistot z jakéhokoliv povrchu.
  • Keramický detailer Gyeon Q2M Ceramic Detailer (1000 ml) a Gyeon Q2M Ceramic Detailer (400 ml) - skvělý keramický detailer vhodný pro použití jak na keramických ochranách, tak i na neošetřeném povrchu jako samostatná ochrana. Perfektní produkt pro údržbu automobilů s keramickou povrchovou ochranou, který odpovídá tomu nejlepšímu ze dvou světů - rychloaplikačních sealantů a běžných rychlých detailerů.
  • Tekuté stěrače Gyeon Q2 QuickView (120 ml) - rychloaplikační vodoodpudivý povlak - tekuté stěrače na okna s životností nejméně 6 měsíců. Jeho aplikace je otázkou vteřin díky jedinečnému designu lahve a plstěného aplikátoru.
  • Sada autokosmetiky Gyeon Q2M Wash&Clean Set - komplení sada 9 ks 80ml balení autokosmetiky pro čištění, dekontaminaci a ošetření automobilu.
  • Sada autokosmetiky Gyeon Q2M Experience Set - komplení sada 9 ks 80ml balení autokosmetiky pro čištění a péči o automobil.
  • Syntetický vosk Gyeon Q2 Wax (175 g) - vývojáří u Gyeon vzali své know-how a odborné znalosti v oblasti keramických povlaků a použili je k vytvoření nekonvenčního vosku. Q² Wax obsahuje ve svém vzorci fluor, stejně jako legendární Q² Booster. 
  • Universální čistič Gyeon Q2M APC (1000 ml) a Gyeon Q2M APC (4000 ml) - využijete ho všude tam, kde šetrné čističe jednoduše nestačí. Jak název napovídá, Q²M APC (All Purpose Cleaner) lze použít pro různé úkony, jako je čištění podběhů kol, odmašťování motorového prostoru, odstraňování skvrn v interiéru a v mnoha dalších případech. Jeho čisticí síla závisí na správném ředění pro požadovanou aplikaci, počínaje od 1:5 pro externí aplikace, až po 1:15 pro čištění interiéru. V extrémních případech, jako jsou špinavé podběhy kol nebo pozice motoru, může být použito ředění 1:1.
  • Čistič na textil Gyeon Q2M Fabric Cleaner (1000 ml) - jeho složení bylo navrženo tak, aby účinně a bezpečně odstranil nečistoty, skvrny a zápach na všech typech tkanin. Zanechá interiér svěží, čistý a připravený k ochraně pomocí Q2 FabricCoat.
  • Dekontaminační autošampon Gyeon Q2M Restart Wash (1000 ml) a Gyeon Q2M Restart Wash (400 ml) - keramické povlaky jsou skvělým nástrojem, který vám pomůže udržet vaše auto v co nejlepší vizuální podobě. Časem nebo nedostatečnou údržbou však narůstá znečištění povlaku, které snižuje hlavně vodoodpudivý výkon. Q²M Restart Wash je koncentrovaný a lubrikační šampon určený k snadnému čištění ošetřených povrchů od kontaminace.

Nové keramické ochrany Gyeon Lightbox

  • Keramická ochrana Gyeon Q2 Mohs Lightbox - inovované složení ochrany laku na bázi keramiky s vysokou tvrdostí povrchu a životností až 18 měsíců. Trvanlivost je hlavní charakteristikou a předností produktu. Je schopen udržet 80% své původní hydrofobní vlastnosti a vydrží na laku po dobu nejméně 18 měsíců, což je zárukou optimální ochrany vozu proti působení negativních vlivů prostředí za jízdy. Ve srovnání s nejodolnějšími vosky je minimálně 3x odolnější.Varianty 50, 30 a 100 ml.
  • Keramická ochrana Gyeon Q2 One Lightbox - základní keramická ochrana s možností vrstvení a životností 12 měsíců. Q² One přináší výhody všech forem ochrany v jedné aplikaci. Je stejně snadno použitelný jako přírodní vosk, lesklý jako skutečná glazura, odolný jako běžné keramické ochrany. Tato rychle vytvrzující ochrana nevyžaduje žádné speciální vybavení, a přesto přemění vaši garáž na detailingové studio. Varianty 50, 30 a 100 ml.
  • Keramická ochrana Gyeon Q2 Pure Lightbox - vysoce moderní ochrana laku na bázi keramiky s úžasně jednoduchou aplikací a extra lesklým finišem s výdrží 18 měsíců nebo 30 000 km. Q² Pure povznáší vzhled laku na novou úroveň. Jeho silná formulace vyžaduje pouze jednu vrstvu, což usnadňuje a urychluje proces aplikace, přičemž nabízí neuvěřitelný výsledný lesk. Q² Pure má vlastní specifickou aplikační techniku rozdělenou do tří kroků: aplikace, vyrovnání vrstev a stírání. Díky této metodě získáte dokonalý povrch pro snadné stírání. Varianty 50, 30 a 100 ml.
  • Keramická ochrana Gyeon Q2 Syncro Lightbox (100 ml + 50 ml)Gyeon Q2 Syncro Lightbox (50 ml + 30 ml) - pokročilá keramická dvouvrstvá ochrana s možností vrstvení a s životností minimálně 24 měsíců. Nejmodernější keramický povlak pro detailingové nadšence a profesionály. Sofistikovaná dvoufázová receptura přináší skvělé výsledky s minimálním úsilím. Q² Syncro nabízí neuvěřitelnou hladkost a odpudivost. Základní povlak Q² Mohs poskytuje tvrdost a významnou životnost. Q² Skin je tlustý a flexibilní vrchní nátěr, který poskytuje skvělé samočisticí schopnosti. Q² Mohs je super hladký, přesto Q² Skin dokáže hladkost ještě navýšit, a tím i lesk a vodoodpudivost dostat na zcela jinou úroveň!
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Související produkty

Gyeon Q2M APC (1 l)Univerzální čistič Gyeon Q2M APC (1 l)AktualizovánoRychlý náhleduniverzální koncentrovaný čistič interiéru a exteriéru, 1 l399 KčSklademGyeon Q2M APC (4 l)Univerzální čistič Gyeon Q2M APC (4 l)AktualizovánoRychlý náhleduniverzální koncentrovaný čistič interiéru a exteriéru, 4 l1.149 KčSklademGyeon Q2M Fabric Cleaner (1 l)Čistič na textil Gyeon Q2M Fabric Cleaner (1 l)AktualizovánoRychlý náhled (4 hodnocení)čistič textilu, 1 l399 KčDočasně nedostupnéGyeon Q2M Restart Wash (1 l)Dekontaminační autošampon Gyeon Q2M Restart Wash (1 l)AktualizovánoRychlý náhleddekontaminační autošampon pro keramické povrchy, 1 l839 KčDočasně nedostupnéGyeon Q2M Restart Wash (400 ml)Dekontaminační autošampon Gyeon Q2M Restart Wash (400 ml)AktualizovánoRychlý náhled (4 hodnocení)dekontaminační autošampon pro keramické povrchy, 400 ml409 KčSklademGyeon Q2M Eccentric Cut 145 mmLešticí kotouč Gyeon Q2M Eccentric Cut 145 mmAktualizovánoRychlý náhled (2 hodnocení)středně tvrdý lešticí kotouč, 145 mm, pro orbitální leštičky329 KčDočasně nedostupnéGyeon Q2M Eccentric Cut 80 mmLešticí kotouč Gyeon Q2M Eccentric Cut 80 mmAktualizovánoRychlý náhledstředně tvrdý lešticí kotouč, 80 mm, pro orbitální leštičky179 KčSklademGyeon Q2M Eccentric Finish 145 mmLešticí kotouč Gyeon Q2M Eccentric Finish 145 mmAktualizovánoRychlý náhledměkký lešticí kotouč, 145 mm, pro orbitální leštičky249 KčSklademGyeon Q2M Eccentric Finish 80 mmLešticí kotouč Gyeon Q2M Eccentric Finish 80 mmAktualizovánoRychlý náhled (1 hodnocení)měkký lešticí kotouč, 80 mm, pro orbitální leštičky139 KčSklademGyeon Q2M Eccentric Heavy Cut 145 mmBrusný kotouč Gyeon Q2M Eccentric Heavy Cut 145 mmAktualizovánoRychlý náhled (1 hodnocení)tvrdý lešticí kotouč, 145 mm, pro orbitální leštičky329 KčSklademGyeon Q2M Eccentric Heavy Cut 80 mmBrusný kotouč Gyeon Q2M Eccentric Heavy Cut 80 mmAktualizovánoRychlý náhledtvrdý lešticí kotouč, 80 mm, pro orbitální leštičky179 KčSklademGyeon Q2M Eccentric Polish 145 mmLešticí kotouč Gyeon Q2M Eccentric Polish 145 mmAktualizovánoRychlý náhledstředně měkký lešticí kotouč, 145 mm, pro orbitální leštičky329 KčSklademGyeon Q2M Eccentric Polish 80 mmLešticí kotouč Gyeon Q2M Eccentric Polish 80 mmAktualizovánoRychlý náhledstředně měkký lešticí kotouč, 80 mm, pro orbitální leštičky179 KčSklademGyeon Q2M Rotary Cut 145 mmBrusný kotouč Gyeon Q2M Rotary Cut 145 mmAktualizovánoRychlý náhled (1 hodnocení)středně tvrdý lešticí kotouč, 145 mm, pro rotační leštičky359 KčSklademGyeon Q2M Rotary Cut 80 mmBrusný kotouč Gyeon Q2M Rotary Cut 80 mmAktualizovánoRychlý náhled (1 hodnocení)středně tvrdý lešticí kotouč, 80 mm, pro rotační leštičky199 KčSklademGyeon Q2M Rotary Finish 145 mmLešticí kotouč Gyeon Q2M Rotary Finish 145 mmAktualizovánoRychlý náhledměkký lešticí kotouč, 145 mm, pro rotační leštičky269 KčSklademGyeon Q2M Rotary Finish 80 mmLešticí kotouč Gyeon Q2M Rotary Finish 80 mmAktualizovánoRychlý náhledměkký lešticí kotouč, 80 mm, pro rotační leštičky159 KčSklademGyeon Q2M Rotary Heavy Cut 145 mmBrusný kotouč Gyeon Q2M Rotary Heavy Cut 145 mmAktualizovánoRychlý náhled (2 hodnocení)tvrdý lešticí kotouč, 145 mm, pro rotační leštičky359 KčSklademGyeon Q2M Rotary Heavy Cut 80 mmBrusný kotouč Gyeon Q2M Rotary Heavy Cut 80 mmAktualizovánoRychlý náhled (1 hodnocení)tvrdý lešticí kotouč, 80 mm, pro rotační leštičky199 KčSklademGyeon Q2M Rotary Polish 145 mmLešticí kotouč Gyeon Q2M Rotary Polish 145 mmAktualizovánoRychlý náhledstředně měkký lešticí kotouč, 145 mm, pro rotační leštičky359 KčSklademGyeon Q2M Rotary Polish 80 mmLešticí kotouč Gyeon Q2M Rotary Polish 80 mmAktualizovánoRychlý náhledstředně měkký lešticí kotouč, 80 mm, pro rotační leštičky159 KčSklademGyeon Q2M Rotary Wool Cut 130 mmBrusný kotouč Gyeon Q2M Rotary Wool Cut 130 mmAktualizovánoRychlý náhled (1 hodnocení)řezný vlněný kotouč, 130 mm, pro rotační leštičky559 KčSklademGyeon Q2M Rotary Wool Cut 80 mmBrusný kotouč Gyeon Q2M Rotary Wool Cut 80 mmAktualizovánoRychlý náhled (1 hodnocení)řezný vlněný kotouč, 80 mm, pro rotační leštičky209 KčSklademGyeon Q2M Rotary Wool Heavy Cut 130 mmBrusný kotouč Gyeon Q2M Rotary Wool Heavy Cut 130 mmAktualizovánoRychlý náhled (1 hodnocení)agresivní vlněný kotouč, 130 mm, pro rotační leštičky559 KčSklademGyeon Q2M Rotary Wool Heavy Cut 80 mmBrusný kotouč Gyeon Q2M Rotary Wool Heavy Cut 80 mmAktualizovánoRychlý náhledagresivní vlněný kotouč, 80 mm, pro rotační leštičky209 KčSklademGyeon Q2 PPF (50 ml)Keramická ochrana PPF fólií Gyeon Q2 PPF (50 ml)-26 %Poslední kusyRychlý náhledkeramická ochrana PPF fólií, 50 mlProdej skončilGyeon Q2M PPF Maintain (400 ml)Sealant na ochranné fólie Gyeon Q2M PPF Maintain (400 ml)AktualizovánoRychlý náhled (1 hodnocení)sealant na PPF fólie s SiO2, 400 ml679 KčDočasně nedostupnéGyeon Q2M PPF Renew (1 l)Lešticí pasta na PPF fólie Gyeon Q2M PPF Renew (1 l)AktualizovánoRychlý náhledlešticí pasta s obsahem SiO2 na PPF fólie, 1 l1.669 KčSklademGyeon Q2M PPF Renew (120 ml)Lešticí pasta na PPF fólie Gyeon Q2M PPF Renew (120 ml)AktualizovánoRychlý náhledlešticí pasta s obsahem SiO2 na PPF fólie, 120 ml349 KčSklademGyeon Q2M PPF Wash (400 ml)Dekontaminační autošampon Gyeon Q2M PPF Wash (400 ml)AktualizovánoRychlý náhled (3 hodnocení)dekontaminační autošampon na PPF fólie, 400 ml389 KčSklademGyeon Q2 Wax (175 g)Syntetický vosk Gyeon Q2 Wax (175 g)AktualizovánoRychlý náhledsyntetický vosk, 175 g, aplikátor, utěrka1.239 KčSklademGyeon Q2 Matte Lightbox (50 ml)Keramická ochrana pro matné laky Gyeon Q2 Matte Lightbox (50 ml)-54 %Poslední kusyRychlý náhledkeramická ochrana pro matné laky a fólie, 18 měsíců, 50 mlProdej skončilGyeon Q2 Mohs Lightbox (100 ml) Doprava zdarmaKeramická ochrana Gyeon Q2 Mohs Lightbox (100 ml)-41 %Poslední kusyRychlý náhledkeramická ochrana laku, životnost 18 měsíců, 100 mlProdej skončilGyeon Q2 Mohs Lightbox (30 ml)Keramická ochrana Gyeon Q2 Mohs Lightbox (30 ml)-42 %Poslední kusyRychlý náhledkeramická ochrana laku, životnost 18 měsíců, 30 mlProdej skončilGyeon Q2 Mohs Lightbox (50 ml)Keramická ochrana Gyeon Q2 Mohs Lightbox (50 ml)-40 %Poslední kusyRychlý náhledkeramická ochrana laku, životnost 18 měsíců, 50 mlProdej skončilGyeon Q2 One Lightbox (100 ml)Keramická ochrana Gyeon Q2 One Lightbox (100 ml)-45 %Poslední kusyRychlý náhledkeramická ochrana laku, 12 měsíců, 100 mlProdej skončilGyeon Q2 One Lightbox (30 ml)Keramická ochrana Gyeon Q2 One Lightbox (30 ml)-38 %Poslední kusyRychlý náhledkeramická ochrana laku, 12 měsíců, 30 mlProdej skončilGyeon Q2 One Lightbox (50 ml)Keramická ochrana Gyeon Q2 One Lightbox (50 ml)-42 %Poslední kusyRychlý náhledkeramická ochrana laku, 12 měsíců, 50 mlProdej skončilGyeon Q2 Pure Lightbox (100 ml) Doprava zdarmaKeramická ochrana Gyeon Q2 Pure Lightbox (100 ml)-44 %Poslední kusyRychlý náhled (1 hodnocení)keramická ochrana laku, extra lesk, 18 měsíců, 100 mlProdej skončilGyeon Q2 Pure Lightbox (30 ml)Keramická ochrana Gyeon Q2 Pure Lightbox (30 ml)-42 %Poslední kusyRychlý náhledkeramická ochrana laku, extra lesk, 18 měsíců, 30 mlProdej skončilGyeon Q2 Pure Lightbox (50 ml)Keramická ochrana Gyeon Q2 Pure Lightbox (50 ml)-44 %Poslední kusyRychlý náhledkeramická ochrana laku, extra lesk, 18 měsíců, 50 mlProdej skončilGyeon Q2 Syncro Lightbox (100 ml + 50 ml) Doprava zdarmaKeramická ochrana Gyeon Q2 Syncro Lightbox (100 ml + 50 ml)-39 %Poslední kusyRychlý náhledkeramická ochrana laku, životnost 24 měsíců, 100+50 mlProdej skončilGyeon Q2 Syncro Lightbox (50 ml + 30 ml)Keramická ochrana Gyeon Q2 Syncro Lightbox (50 ml + 30 ml)-34 %Poslední kusyRychlý náhled (1 hodnocení)keramická ochrana laku, životnost 24 měsíců, 50 + 30 mlProdej skončilGyeon Q2 QuickView (120 ml)Tekuté stěrače Gyeon Q2 QuickView (120 ml)AktualizovánoRychlý náhled (3 hodnocení)tekuté stěrače, životnost 6 měsíců, 120 ml779 KčSklademGyeon Q2M Ceramic Detailer (1 l)Keramický detailer Gyeon Q2M Ceramic Detailer (1 l)AktualizovánoRychlý náhled (6 hodnocení)rychlý keramický detailer, 1 l599 KčDočasně nedostupnéGyeon Q2M Ceramic Detailer (400 ml)Keramický detailer Gyeon Q2M Ceramic Detailer (400 ml)AktualizovánoRychlý náhled (1 hodnocení)rychlý keramický detailer, 400 ml359 KčDočasně nedostupnéGyeon Q2M Coating ApplicatorAplikátor Gyeon Q2M Coating ApplicatorAktualizovánoRychlý náhled (2 hodnocení)aplikátor pro aplikaci keramické ochrany, 1ks159 KčSklademGyeon Q2M Coating Applicator 2-packAplikátory Gyeon Q2M Coating Applicator 2-packAktualizovánoRychlý náhled (3 hodnocení)aplikátory pro aplikaci keramické ochrany, cena za pár299 KčDočasně nedostupnéGyeon Q2M WaffleDryer (40 x 40 cm)Sušicí ručník Gyeon Q2M WaffleDryer (40 x 40 cm)AktualizovánoRychlý náhled (1 hodnocení)sušicí ručník, rozměry 40 x 40 cm189 KčSklademGyeon Q2M Wash&Clean SetSada autokosmetiky Gyeon Q2M Wash&Clean SetAktualizovánoRychlý náhledsada autokosmetiky pro mytí, dekontaminaci a ošetření, 9 x 80 ml1.259 KčSklademGyeon Q2M Experience SetSada autokosmetiky Gyeon Q2M Experience SetAktualizovánoRychlý náhledtestovací sada autokosmetiky pro mytí a péči o automobil, 9 x 80 ml1.259 KčSklademGyeon G Sticker Black (100x65,6 mm)Samolepka Gyeon G Sticker Black (100x65,6 mm)AktualizovánoRychlý náhled (1 hodnocení)černá samolepka Gyeon, velikost 10 x 6,6 cm29 KčSklademGyeon G Sticker Black (200x131,3 mm)Samolepka Gyeon G Sticker Black (200x131,3 mm)AktualizovánoRychlý náhledčerná samolepka Gyeon, velikost 20 x 13,1 cm39 KčSklademGyeon G Sticker Blue (100x65,6 mm)Samolepka Gyeon G Sticker Blue (100x65,6 mm)AktualizovánoRychlý náhledmodrá samolepka Gyeon, velikost 10 x 6,6 cm29 KčSklademGyeon G Sticker Gold (100x65,6 mm)Samolepka Gyeon G Sticker Gold (100x65,6 mm)AktualizovánoRychlý náhledzlatá samolepka Gyeon, velikost 10 x 6,6 cm29 KčSklademGyeon G Sticker Pink (100x65,6 mm)Samolepka Gyeon G Sticker Pink (100x65,6 mm)AktualizovánoRychlý náhledrůžová samolepka Gyeon, velikost 10 x 6,6 cm29 KčSklademGyeon G Sticker Pink (200x131,3 mm)Samolepka Gyeon G Sticker Pink (200x131,3 mm)AktualizovánoRychlý náhledrůžová samolepka Gyeon, velikost 20 x 13,1 cm39 KčSklademGyeon G Sticker Silver (100x6,6 mm)Samolepka Gyeon G Sticker Silver (100x65,6 mm)AktualizovánoRychlý náhledstříbrná samolepka Gyeon, velikost 10 x 6,6 cm29 KčSklademGyeon G Sticker Silver (400x254,8 mm)Samolepka Gyeon G Sticker Silver (400x254,8 mm)AktualizovánoRychlý náhledstříbrná samolepka Gyeon, velikost 40 x 25,5 cm59 KčSklademGyeon G Sticker White (100x65,6 mm)Samolepka Gyeon G Sticker White (100x65,6 mm)AktualizovánoRychlý náhledbílá samolepka Gyeon, velikost 10 x 6,6 cm29 KčSklademGyeon G Sticker White (200x131,3 mm)Samolepka Gyeon G Sticker White (200x131,3 mm)AktualizovánoRychlý náhledbílá samolepka Gyeon, velikost 20 x 13,1 cm39 KčSklademSam's Detailing Sticker PackSet samolepek Sam's Detailing Sticker PackPoslední kusyRychlý náhled (1 hodnocení)set samolepek oblíbené značky autokosmetiky Sam's DetailingProdej skončilGyeon Triangle Key RingPřívěšek na klíče Gyeon Triangle Key RingPoslední kusyRychlý náhledpřívěšek na klíče Gyeon, pryžovýProdej skončilGyeon Q2M Tire Applicator LargeAplikátor na pneumatiky Gyeon Q2M Tire Applicator LargeAktualizovánoRychlý náhled (3 hodnocení)velký aplikátor na pneumatiky69 KčSklademGyeon Q2M Tire Applicator SmallAplikátor na pneumatiky Gyeon Q2M Tire Applicator SmallAktualizovánoRychlý náhled (2 hodnocení)malý aplikátor na pneumatiky59 KčSklademGyeon #gyeonized Sticker Black (17,9x100 mm)Samolepka Gyeon #gyeonized Sticker Black (17,9x100 mm)AktualizovánoRychlý náhled (1 hodnocení)černá samolepka Gyeon, velikost 1,79 x 10 cm19 Kč1 až 4 týdnyGyeon #gyeonized Sticker White (17,9x100 mm)Samolepka Gyeon #gyeonized Sticker White (17,9x100 mm)AktualizovánoRychlý náhled (2 hodnocení)bílá samolepka Gyeon, velikost 1,79 x 10 cm19 Kč1 až 4 týdnyGyeon Q2M Iron WheelCleaner (1 l)Čistič kol Gyeon Q2M Iron WheelCleaner (1 l)AktualizovánoRychlý náhled (2 hodnocení)čistič kol na ironové bázi, "krvácející" efekt, 1 l549 KčSklademGyeon Q2M Iron WheelCleaner (500 ml)Čistič kol Gyeon Q2M Iron WheelCleaner (500 ml)AktualizovánoRychlý náhled (3 hodnocení)čistič kol na ironové bázi, "krvácející" efekt, 500 ml329 KčSklademGyeon Q2M InteriorDetailer (1 l)Interiérový detailer Gyeon Q2M InteriorDetailer (1 l)AktualizovánoRychlý náhled (1 hodnocení)interiérový detailer s dezinfekcí, 1 l619 KčSklademGyeon Q2M InteriorDetailer (500 ml)Interiérový detailer Gyeon Q2M InteriorDetailer (500 ml)AktualizovánoRychlý náhled (5 hodnocení)interiérový detailer s dezinfekcí, 500 ml359 KčDočasně nedostupnéGyeon Q2M Tire BrushKartáč na pneumatiky Gyeon Q2M Tire BrushAktualizovánoRychlý náhled (6 hodnocení)čisticí kartáč na pneumatiky99 KčSklademGyeon Q2M WheelCoversNávleky na litá kola Gyeon Q2M WheelCoversAktualizovánoRychlý náhled (2 hodnocení)ochranné návleky na litá kola, 4 kusy1.249 KčSklademGyeon Q2R Wash (1 l)Šampon na lodě Gyeon Q2R Wash (1 l)AktualizovánoRychlý náhledšampon na lodě, vodní skútry, 1 l519 KčSklademGyeon Q2R Maintain (1 l)Keramický detailer na lodě Gyeon Q2R Maintain (1 l)AktualizovánoRychlý náhledkeramický detailer na lodě a vodní skútry, 1 l1.199 KčSklademGyeon Q2R Degrease (1 l)Inspekční odmašťovač Gyeon Q2R Degrease (1 l)AktualizovánoRychlý náhledinspekční odmašťovač lodí, 1 l529 KčSklademGyeon Q2R VinylCleaner (1 l)Čistič vinylových částí Gyeon Q2R VinylCleaner (1 l)AktualizovánoRychlý náhledčistič vinylu a plastu na lodích, 1 l539 KčSklademGyeon Q2R GlassCleaner (1 l)Čistič oken Gyeon Q2R GlassCleaner (1 l)AktualizovánoRychlý náhledčistič oken na lodích, 1 l399 KčSkladem

Podobné články

Jak na dekontaminaci laku snadno ve 3 krocích
Dekontaminace laku patří k důležitým bodům přípravy laku před aplikací vosku, sealantu nebo keramické ochrany. Jak ji s úspěchem zvládnout se dozvíte v našem článku.
Celý článek
Jak dezinfikovat klimatizaci?
Jaro je tu a s ním přichází ideální čas na dezinfekci klimatizace. Ta odstraní nepříjemný zápach i bakterie usazené ve ventilaci. Návod jak na to, najdete v našem článku.
Celý článek
Smršť nových produktů od ADBL
ADBL se propracovalo ze velmi krátkou dobu na jednu z nejprodávanějších značek autokosmetiky na českém trhu. Právě uvádíme na trh novinky ADBL, znáte Holawesome?
Celý článek
Typy mikrovláknových utěrek a jejich použití
Mikrovláknové utěrky jsou nezbytnou pomůckou při péči o auta a jejich kvalita i správné použití může ovlivnit výsledek práce. Více o utěrkách a jejich použití v našem článku.
Celý článek

Komentáře k článku