Můj účet

Několik nových produktů od jihokorejského výrobce Purestar

Sortiment oblíbeného jihokorejského výrobce Purestar naskladňujeme ve větším množství několikrát do roka a prakticky vždy se objeví i několik zajímavých novinek, které nás mile překvapí svou kvalitou i účelem použití. Jinak tomu není ani tentokrát a představíme vám několik zajímavých produktů. Kromě toho jsme naskladnili všechny produkty, které byly krátce kvůli enormnímu zájmu vyprodané.

  • Purestar Microfibre Applicator - skvělý mikrovláknový aplikátor, který jsme si nechali na zakázku vyrobit přímo pro český trh. Spolehnout se můžete na vysokou kvalitu mikrovláken, které jsou šetrné ke všem povrchům a hlavně nevypadávají. Kulatý tvar, průměr 12 cm a široké možnosti využití od nanášení sealantu na kůži po ruční leštění laku. 
  • Purestar Color Pop Wash Pad Dark Green - již dříve představené mycí houby a rukavice s rozmanitými barvami "Color Pop" se rozrůstají o další dvě barevné kombinace, v tomto případě tmavě zelenou. Extra jemná a trvanlivá mikrovlákna, která nepoškodí ani ten nejchoulostivější lak samozřejmě zůstávají předností tohoto pomocníka.
  • Purestar Color Pop Wash Pad Dark Pink - již dříve představené mycí houby a rukavice s rozmanitými barvami "Color Pop" se rozrůstají o další dvě barevné kombinace, v tomto případě tmavě růžovou. Extra jemná a trvanlivá mikrovlákna, která nepoškodí ani ten nejchoulostivější lak samozřejmě zůstávají předností tohoto pomocníka.
  • Purestar Speed Polish Multi Towel Mint - další rozšíření sortimentu oblíbených mikrovláknových utěrek s vlákny s uzavřenou smyčkou, které jsou ideální nejen pro univerzální použití, ale zejména pro sleštění keramických ochran a sealantů. Novinka v krásné mentolové barvě.
  • Purestar Waffle Glass Towel - sortiment utěrek na skla Purestar má nový přírustek v podobě klasické "waffle" utěrky o rozměru 40 x 60 cm a to v kakaové barvě. Ideální pomocník pro čistá skla bezešmouh. Díky velkému rozměru skla i důkladně usušíte bez nutnosti použití dvou utěrek. 
  • Purestar Speed Polish Multi Towel Mini Black - nově najdete v nabídce i dvě sady utěrek s uzavřenou smyčkou, které mají velmi univerzální využití. Menší rozměr 32 x 32 cm, tradiční vysoká kvalita mikrovláken, černá barva a naprosto skvělá cenovka za balení 5 kusů.
  • Purestar Speed Polish Multi Towel Mini Green - nově najdete v nabídce i dvě sady utěrek s uzavřenou smyčkou, které mají velmi univerzální využití. Menší rozměr 32 x 32 cm, tradiční vysoká kvalita mikrovláken, zelená barva a naprosto skvělá cenovka za balení 5 kusů.
  • Purestar Dust Glove - specialitka v podobě páru mikrovláknových rukavic na čištění prachu a dalších nečistot. Rukavice můžete využit v interiéru auta na hůře dostupných místech, ale i v domácnosti a prakticky kdekoliv chcete mít čisto. Dle informací výrobce nejprodávanější produkt v USA, chytne se i u nás? 
  • Purestar Reflective Cooler Bag - na závěr brašna, která zrovna nepatří mezi detailingové pomůcky, nicméně může se stát skvělým pomocníkem na výlety. Chladící brašna, která udrží potraviny a nápoje chladné, navíc v reflexní šedé barvě. Za nás velmi zajímavá novinka
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Tradiční japonský výrobce Nakamichi nově na Ahifi
Nově můžete u nás zakoupit sortiment japonského výrobce Nakamichi, který se pyšní více jak 70letou historií. Zajímavé produkty se skvělým poměrem ceny a kvality.
Celý článek
Novinky v sortimentu značky Pioneer
Potěšující zpráva pro všechny milovníky značky Pioneer. Novinky pro rok 2021/2022 máme zařazeny v naší nabídce. Najdete u nás množství nových autorádií a záznamových kamer.
Celý článek
SGM - další prvotřídní výrobce odhlučnění!
Rozšiřujeme naši nabídku i o druhého předního výrobce materiálů pro odhlučnění vozidel z Ruska, který nabízí prémiové antivibrační a zvukově izolační materiály nejnovější generace.
Celý článek
Také Hertz přichází s několika novinkami
Přes víkend jsme dokončili aktualizaci značky Hertz, kde přibylo několik novinek. Vzhledem k rostoucím cenám surovin, došlo i k malému zdražení, ale nejde o nic dramatického.
Celý článek
Novinky od Purestar pro nadcházející sezonu
S naskladněním produktů oblíbeného jihokorejského výrobce Purestar jsme doplnili sortiment o několik zajímavých produktů, na které se můžete podívat v naší aktualitě.
Celý článek
Novinky Purestar ve znamení letních barev
Oblíbený jihokorejský výrobce mikrovláknových utěrek a sušících ručníků představil novinky pro sezónu 2020, které již u nás můžete zakoupit. Více informací v naší aktualitě.
Celý článek
Prémiové mikrovláknové utěrky a ručníky Purestar!
Neustále pracujeme na tom, abychom přinášeli zajímavé produkty z celého světa. S příchodem podzimu vám představujeme prémiové utěrky a sušící ručníky PURESTAR.
Celý článek

Komentáře k článku