Můj účet

Také Hertz přichází s několika novinkami pro rok 2021

V roce 2020 byla značka Hertz jednoznačně nejprodávanější značkou v kategorii ozvučení aut v našem obchodě, a odhadujeme, že i na celém českém a slovenském trhu. Je to logické, protože nabízí super produkty, které se líbí, jejich produkty fungují a skvěle vypadají a nejsou na tuto značku de facto žádné reklamace. Nejen to přispělo k vysoké oblíbenosti této značky. 31.3.2021 jsme obdrželi z Itálie nový ceník, kde došlo k mírnému navýšení cen vzhledem ke stále rostoucím cenám surovin a přepravy z Asijských zemí. I my jsme tedy byli nuceni zvýšení cen promítnout do českých cen, ale nejedná se o nic dramatického. Zdražení je řádově do 10%, ve spoustě případů o 5%. Bohužel to není jediná značka, u které dojde v budoucnu ke zdražení.

Představení několika novinek Hertz

  • Výškové reproduktory Hertz MP 28.3 PRO - výškové reproduktory o průměru kaloty 28 mm, které zdědily všechny technologické vlastnosti Mille Legend ML28.3. Materiál kaloty Tetolon maximalizuje typické rozptýlení poslechu mimo osu. Zadní akustická komora s tlumícím materiálem přispívá k prodloužení odezvy na nižší frekvence a dosažení rezonanční frekvence pouze 900 Hz.
  • Hertz CPK 690 - 2pásmové komponentní reproduktory oválného tvaru, které obsahují středobasový reproduktor o velikosti 6 x 9" a výškový reproduktor CP 25 s kalotou z Tetolonu a 25 mm kmitací cívku, což zajišťuje velmi širokou a lineární frekvenční odezvu. CP 25 využívá technologii „Center Tuning Duct“ - tunel ve středu silného magnetického obvodu neodymu, což zajišťuje nízkoteplotní výměnu vzduchu mezi kalotou a zadní komorou, a dokonale tak vyladí akustiku.
  • 10 cm mřížky Hertz CG 100 - volitelné mřížky koaxiálního nebo středobasového reproduktoru CG 100 Hertz Cento jsou vyrobeny z vysoce odolného ABS plastu s imitací kovového povrchu a dodávanou odnímatelnou kovovou síťkou.
  • SPL výškové reproduktory Hertz ST 35A Neo - výškové reproduktory řady NEO jsou zcela novým projektem, lehčím a kompaktnějším ve srovnání s předchozím modelem ST 35, a s vynikajícím výkonem díky použití neodymu N38 H pro motorové jednotky a konstrukci měniče optimalizovaného metodou FEM (metoda konečných prvků). „Aktivní“ verze, ST 35A Neo poskytuje pouze výškový reproduktor.
  • SPL výškové reproduktory Hertz ST 35K Neo - výškové reproduktory řady NEO jsou zcela novým projektem, lehčím a kompaktnějším ve srovnání s předchozím modelem ST 35, a s vynikajícím výkonem díky použití neodymu N38 H pro motorové jednotky a konstrukci měniče optimalizovaného metodou FEM (metoda konečných prvků). „Pasivní“ verze, ST 35A Neo poskytuje pouze výškový reproduktor.
  • Reproduktory na motocykl Hertz SX 165 Neo - zcela nový koaxiální systém SX 165 NEO je vyroben z odolného lisovaného papíru s vysokou tuhostí a s inovativní úpravou odolnou proti vodě / vlhkosti a proti UV záření. Dvouvrstvá měděná kmitací cívka navinutá na polyamidovém výlisku zajišťuje bezkonkurenční ovládání výkonu. Nové magnety jsou vyrobeny ze speciálního neodymu N38 H, aby se dosáhlo minimálního objemu a zvýšeného výkonu. SX 165 NEO je vybaven velkým Hi-SPL 1,4” PEI kopulovitým výškovým reproduktorem s resetovatelným polovodičovým ochranným obvodem a ochranným gumovým těsněním pro vysoký výkon a bezpečné venkovní použití.
  • Hertz SX 690 Neo - opravdové "zvíře" s výškovým reproduktorem Hi-SPL a Mid-Hi založeným na 1,4” kupolovém výškovém reproduktoru a 1” kupolovém supertweetru s resetovatelným polovodičovým ochranným obvodem. Membrána je vyrobena z odolného lisovaného papíru s inovativní úpravou odolnou proti vodě / vlhkosti, proti UV záření a dalším přírodním vlivům. Dvouvrstvá měděná kmitací cívka navinutá na polyamidovém výlisku zajišťuje bezkonkurenční ovládání výkonu. Nové magnety jsou vyrobeny ze speciálního neodymu N38 H, aby se dosáhlo minimálního objemu a zvýšeného výkonu.
  • To nejlepší nakonec - 2pásmové komponentní reproduktory Hertz DPK 165.3 - Hertz DPK 165.3 vám umožní ve vašem voze poslouchat kvalitní audio systém. Reproduktory využívají exkluzivní profil membrány středobasu V-cone® pro špičkovou odezvu a detailní rozsah středních hodnot. Vysoce výkonné materiály, jako je například neodymový magnet a membrána z Tetolonu u výškových reproduktorů, zajišťují rozšířený rozsah vyšších frekvencí. Již jsou zapojeny v našem demopanelu pro možnosti srovnání s konkurenčními výrobky.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Podobné články

Několik novinek z Itálie od Audisonu
Doplnili jsme na e-shop několik novinek od Audisonu. Došlo také k mírnému navýšení cen díky rostoucím cenám surovin.
Celý článek
Nové high-end reproduktory Morel v detailu
Po dlouhé době čekání jsme konečně naskladnili všechny novinky izraelského výrobce high-end ozvučení a sepsali jsme první dojmy o nejzajímavějších modelech.
Celý článek
Nejočekávanější novinky tohoto roku - Morel 2021
Morel letos oslavil 45. výročí od svého založení. Nadělil si velké množství nových high-endových reproduktorů, které musíte vidět! Všechny novinky už můžete zhlédnout u nás na e-shopu.
Celý článek
Přichází nová řada zesilovačů Audison SR
Jsme hrdí na to, že vám můžeme představit inovovanou řadu zesilovačů Audison SR - velmi úspěšnou řadu zesilovačů, která byla představena již v roce 1988.
Celý článek

Komentáře k článku