Můj účet

SGM - další prvotřídní výrobce odhlučnění v naší nabídce!

Bude to již přesně jeden rok, kdy jsme změnili dodavatele materiálů pro odhlučnění vozidel a začali pracovat s ruským výrobcem Comfortmat. Široký sortiment a zejména vysoká účinnost materiálů Comfortmat způsobil doslova boom v této oblasti a značka Comfortmat patří již několik měsíců po sobě k nejprodávanějším na našem eshopu. V konkurenci populárních výrobců autohifi jako je Hertz, Gladen, Audison, Mac Audio a několika světových značek autokosmetiky je to velký úspěch. Materiály i naše montáže odhlučnění jste si jednoduše oblíbili a i proto jsme dospěli k rozhodnutí dovážet do České a Slovenské republiky i momentálně největší konkurenci Comfortmatu v Rusku a to dalšího ruského výrobce odhlučnění SGM

O ruském výrobci SGM

Ruská společnost SGM Technology byla založena v roce 2006 a od té doby patří k předním ruským výrobcům zvukově a tepelně izolačních materiálů pro automobilový, lodní, letecký i stavební průmysl. Kombinace excelentních fyzikálních vlastností materiálů a technologických metod je výsledkem vysoce efektivního výkonu specializované pracovní síly společnosti SGM, která je tvořena specialisty z nejlepších technických univerzit Ruska. V současné době nabízí společnost SGM přes 200 druhů materiálů, které splňují nejpřísnější standardy kvality a stability s certifikací podle norem ISO 9001: 2008 a ISO / TS 16949. Dlouhodobá spolupráce s takovými giganty jako je Bosch nebo LG je důkazem nejvyšší kvality produktů SGM, které dlouhodobě patří k tomu nejlepšímu na dnešním trhu. Na přelomu roku 2019 a 2020 představila společnost SGM hi-tech antivibrační a protihlukové materiály z nejvyšší řady Prime, které svým výkonem mírně překonávají i prémiové materiály leadera trhu s odhlučněním od společnosti Comfortmat. A to je jeden z důvodů, proč jsme se rozhodli mít v nabídce i produkty SGM. O těch dalších se dozvíte níže.

Proč další značka odhlučnění?

Možná se ptáte, proč jsme se rozhodli nabízet další značku odhlučnění, když pracujeme s konkurenční a velmi úspěšnou značkou Comfortmat. Těch důvodů je hned několik a tím nejhlavnějším je další zkvalitnění našich služeb a možnost nabídnout i alternativní produkty podobné kvality. Naší strategií byla vždy snaha nabízet a dovážet do České republiky kvalitní a trhem prověřené značky a vždy sledujeme aktuální trendy nejen v oblasti odhlučnění vozidel. Produkty SGM i instalace ruských instalačních center sledujeme více než rok a již v době plánování spolupráce se společností Comfortmat jsme uvažovali právě i o SGM. Tito dva vysoce konkurenční výrobci se neustále předhánějí v nových technologiích výroby a přináší na trh pravidelně inovativní produkty z oblasti odhlučnění. A když v loňském roce v SGM představili zcela novou modelovou řadu Prime, jejíž zejména zvukově izolační materiály mírně překonávají i produkty Comfortmat, rozhodli jsme se oslovit i SGM. A narovinu říkáme, nebylo to lehké, námluvy trvaly téměř půl roku. V Rusku jsou tyto dvě značky úhlavní konkurenti a dle dostupných informací jsme pravděpodobně jediná společnost, která bude v rámci svých montáží pracovat s materiály obou těchto vysoce konkurenčních výrobců. Tím se dostáváme k jednomu z dalších důvodů spolupráce s SGM. Vzhledem k obrovskému zájmu o produkty Comfortmat a delším dodávkám z Ruska se občas stane, že některé produkty vyprodáme. A to i přes stabilní skladovou zásobu přes 60 tun materiálů, což jsou pro představu 3 velké kamiony o délce přes 16 metrů. Pokud dojde k vyprodání klíčového materiálu, je složité jej nahradit nejen v objednávkách na eshopu, ale i v našich montážích. Zejména oblíbené membránové materiály Comfortmat nemají na našem trhu žádnou podobně účinnou alternativu a dostáváme se v takovém případě do problémů. A proto představujeme materiály SGM, které momentálně nabízí ke všem produktům vlastní ekvivalent a to v podobné účinnosti a kvalitě. 

Comfortmat vs SGM

Nově představené novinky nikterak neovlivňují postavení značky Comfortmat u nás v Ahifi, ani v našich plánech do budoucna a i nadále zůstává naší hlavní zbraňí proti hluku ve vozidlech. Produkty Comfortmat vynikají v poměru účinnosti, ceny i hmotnosti a podobným způsobem máme nastavené i naše montáže odhlučnění. Ty jsou zaměřeny nejen na vysokou účinnost, která nemá na našem trhu konkurenci, ale i přijatelnou cenu a stále poměrně nízkou celkovou hmotnost odhlučnění, která je pro velké procento našich zákazníků zásadní. A to umíme nabídnout díky Comfortmatu i zvýhodněné balíčky Light pro maximálně nízkou hmotnost odhlučnění. V dnešní době již pracujeme i s materiály SGM a brzy je uvidíte v našich nových montážích. Ty však budou zaměřeny zcela jiným způsobem a to na maximální možné odhlučnění bez ohledu na cenu nebo celkovou hmotnost. Při odhlučnění s materiály značky SGM tedy budeme pracovat výhradně s nejvyšší řadou Prime, která sice nabízí momentálně mírně účinnější materiály, ale za vyšší cenu a vyšší je i hmotnost materiálů. Díky SGM tedy máme vyšší variabilitu při montážích, možnost momentálně nabídnout ještě účinnější odhlučnění pro nejnáročnější klienty a samozřejmě možnost alternativy v případě vyprodání materiálů Comfortmat.

Již nyní můžeme prozradit jednu zákulisní informaci. V Comfortmatu samozřejmě neusínají na vavřínech a právě pracují na antivibračních i zvukově izolačních materiálech nejnovější generace! Již tento měsíc bude představena zcela přepracovaná nejvyšší řada antivibračních materiálů Atom, Extreme a Extreme Pro, následovat bude od základu inovovaná prémiová řada Dark a během roku i standardní Silver a Gold. Tešit se můžete i na zcela nové membránové materiály, které opět získají titul nejúčinnějších na světě i na inovace pro Blockshot, Integru a Skyline. Všechny novinky samozřejmě ihned naskladníme a začneme používat v našich montážích. I z těchto důvodů nás velmi těší, že vám můžeme nabídnout sortiment obou těchto dvou nejvíce inovativních výrobců odhlučnění vozidel a pravidelně přinášet aktuálně nejúčinnější materiály na trhu.

Představení produktů SGM

Jak jsme již zmínili výše, v sortimentu SGM najdete více něž 200 druhů materiálů a ty hlavní již najdete na našem eshopu. Produkty SGM jsou řazeny do několika modelových řad a tou nejzajímavější je bezesporu nejvyšší řada Prime. Ta vyniká nejen vysokou účinností antivibračních a zvukově i tepelně izolačních materiálů, ale i velmi líbivým moderním designem a příkladným zpracováním. Vše ostatní již znáte u produktů Comfortmat. Vysoce účinné membránové materiály, absolutní voděodolnost, extrémně přilnavá lepící vrstva, stejná účinnost i stabilita v extrémních teplotách a spousta dalších benefitů, které u konkurenčních materiálů jednoduše nenajdete. To nejzajímavější od SGM vám představíme na dalších řádcích.

1. Antivibrační materiály SGM

Antivibrační materiály slouží k zamezení vibrací karoserie a pronikání hluku o nejnižších frekvencích. Jejich použití je zcela nezbytné pro odhlučnění vozidel. Aplikují se vždy jako první vrstva, na kterou se následně aplikuje druhá protihluková vrstva. SGM nabízí několik modelových řad antivibračních materiálů, které můžete zakoupit v několika různých tloušťkách.

SGM Base - základní řada antivibračních materiálů, která kromě standardní účinnosti nabídne zejména bezkonkurenční cenu. Prakticky jsme nenašli v ČR levnější antivibrační materiál, přitom se můžete spolehnout na vysokou kvalitu předního ruského výrobce. Antivibrační materiály z řady Base můžete zakoupit v tloušťce 2 a 3 mm a klasickém rozměru 700 x 500 mm.

SGM Beta - druhou řadou v hiearchii antivibračních materiálů je SGM Beta. Materiály jsou vyrobeny z účinnějšího tmelu, mají vyšší přilnavost, vyšší akustický ztrátový činitel, silnější hliníkovou folii a stále velmi příjemnou cenovku. Zaujme i moderní design aktualizovaný v roce 2020. Antivibrační materiály z řady Beta jsou k dostání taktéž  v tloušťce 2 a 3 mm a v širším rozměru 800 x 500 mm.

SGM Alpha - třetí řadou před tou nejvyšší Prime jsou antivibrační materiály Alpha. Opět můžete očekávat zlepšení v účinnosti materiálu, ale i jeho přilnavosti a flexibilitě. Zaujme i moderní design aktualizovaný v roce 2020. K dispozici jsou navíc hned 4 tloušťky, konkrétně 1,6 mm, 2 mm, 3mm a 4 mm. Rozměry jsou u všech tloušťek 800 x 500 mm.  

SGM Onyx Prime - a již přichází nejvyšší řada Prime. Onyx patří mezi nejúčinnější materiály na trhu a kromě vysokého akustického ztrátového činitele naprosto vyniká svou flexibilitou, přilnavostí, moderním designem i zesílenou hliníkovou folií o tloušťce 120 mikronů. Jedná se tedy o optimální prémiový antivibrační materiál pro vysoce účinné odhlučnění vozidel. K dispozici ve třech tloušťkách 2, 3 a 4 mm, rozměry jsou u všech tloušťek 800 x 500 mm.  

SGM Air Prime - další antivibrační materiál z nejvyšší řady Prime, tentokrát zaměřený zejména na extrémně nízkou hmotnost. Prakticky se jedná o ekvivalent materiálů Comfortmat z řady Dark a vyniká tedy nejen nízkou hmotností, ale i vysokou účinností. Ideální pro aplikaci na dveře, střechu, blatníky a další oblasti, kde je nezbytné přiliš nenavyšovat hmotnost odhlučnění. K dostání opět ve třech tloušťkách 2, 3 a 4 mm, rozměry jsou u všech tloušťek 800 x 500 mm.  

SGM Dual Prime - lahůdka na konec. Nejúčinnější materiál na světě o tloušťce 4 mm, který svým akustickým ztrátovým činitelem 0,66 jednotek nemá při své tloušťce žádnou konkurenci. Jeho další exkluzivní předností je možnost aplikace bez nahřívání, což je při této účinnosti raritou. Zaujme i složení ze dvou různých tmelů, nízká hmotnost, 2 hliníkové folie a design, který se vyjímá v každé instalaci. Vzhledem k tloušťce 4 mm své využití najde zejména pro odhlučnění podlahy a podběhů.

2. Zvukově izolační materiály 

Ačkoliv má SGM ve svém portfoliu velké množství zvukově izolačních materiálů, v tomto článku bychom se chtěli věnovat pouze nejvyšší řadě Prime. Celkem vám tedy představíme pět membránových materiálů se svými specifickými vlastnostmi. Všechny materiály mají rozšířené rozměry 800 x 500 mm, což je také oproti standardním rozměrům určitá výhoda. V SGM mysleli na vše a pro membránové materiály jsou k dispozici speciální izolační pásky, které umožní překrýt mezery mezi jednotlivými kusy materiálu a zvukotěsně i vodotěsně je spojit. Výsledkem je maximálně efektivně aplikované odhlučnění s ještě výraznější výsledkem. Řešení, které nenabízí žádný jiný výrobce!

SGM Barrier Lite Prime - membránový materiál o tloušťce 6 mm určený zejména do dveří vozidel, podobného složení jako již dobře známý membránový materiál Comfortmat Integra. Podobná je i schopnost zvukové izolace až 28 dB a materiál lze taktéž doporučit i pro další oblasti vozu, kde je důležitá především nižší hmotnost odhlučnění. Absolutní odolnost vůči vlhkosti a vodě i extrémním teplotám je již pro tento typ materiálu standardem.

SGM Barrier Ultra Prime - membránový materiál s podobnými vlastnostmi, ovšem se silnější membránou, účinnějším složením a díky tomu i výrazně vyšší zvukovou izolací až 33 dB! Ideální pro použití na podlahu, kufr, podběhy a libovolné další oblasti vozu i díky 100% odolnosti vůči vodě. Zaujme i luxusní design, což je u materiálů řady Prime standardem.

SGM Barrier Mix Prime - pravděpodobně nejzajímavější materiál z řady Prime. Zvuková izolace až 35 dB při tloušťce 6 mm, to jsou čísla, která nemají na trhu žádný ekvivalent. Materiál plně nahrazuje druhou i třetí vrstvu odhlučnění a jedná se nejúčinnější zvukově izolační materiál na trhu o tloušťce 6 mm. Je to možné díky speciálnímu složení založenému na principu absorpce rezonančního zvuku, který se dosud v oblasti automobilové zvukové izolace nepoužíval. 

SGM Barrier Mix Profi Prime - nejúčinnější membránový materiál na trhu pro ty nejnáročnější. Tloušťka 9 mm a zvuková izolace přes 35 dB, to jsou hlavní lákadla tohoto materiálu, díky kterému opět odpadá nutnost vrstvení zvukově izolačního materiálu a finální membrány. Jeho použití je již i díky tloušťce možné pouze na podlaze a zadních podbězích.

SGM Roof Prime - materiál vyvinutý speciálně pro střechu vozidel. Tloušťka 10 mm, izolace až 20 dB a to bez těžké membrány je také velmi zajímavé řešení. Takové účinnosti bylo dosaženo díky složení materiálu z akustické plsti s vysokým koeficientem absrobce hluku a to zejména o středně vysokých frekvencích. Roof Prime plní i tepelně izolační funkci střechy a je voděodolný vzhledem k použití hydrofobní směsi pro zpracování vláken.

SGM Silton - rádi bychom zmínili i nejnovější přírustek mezi materiály SGM, ačkoliv se nejedná o nejvyšší řadu Prime. Protihluková membrána, celková tloušťka pouhé 4 mm a schopnost zvukové izolace 27 dB. Tyto hodnoty Silton katapultují na nejúčinější materiál na trhu o tloušťce do 4 mm. A proč je důležité mít materiál o tloušťce 4 mm? V některých oblastech jako je například dno zavazadlového prostoru, prostor pod zadními sedačkami, nebo podlaha u některých užitkových vozů není možné aplikovat silnější materiál, než o tloušťce 4 mm. A materiály bez protihlukové membrány mají až o polovinu nižší účinnost, což může zkazit dojem z celé instalace. A právě pro takové případy je tu Silton. 

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Související produkty

SGM Stripes UltraIzolační páska SGM Stripes UltraTipRychlý náhled (9 hodnocení)izolační páska pro překrytí mezer mezi materiály 19 KčSklademSGM Isol BB-Tone 4Zvukově izolační materiál SGM Isol BB-Tone 4Rychlý náhledvícevrstvý materiál s antivibrační a zvukově absorpční vrstvou, 1000 x 500 mm, tloušťka 6 mm, hmotnost 3,5 kg / m²179 KčDočasně nedostupnéSGM Isol FI8Zvukově izolační materiál SGM Isol FI8Rychlý náhled (2 hodnocení)vícevrstvý zvukově izolační materiál, 500 x 1000 mm, tloušťka 10 mm, hmotnost 3,08 kg / m²259 KčDočasně nedostupnéSGM Isol FI4Zvukově izolační materiál SGM Isol FI4Rychlý náhled (6 hodnocení)vícevrstvý zvukově izolační materiál, 500 x 1000 mm, tloušťka 6 mm, hmotnost 2,88 kg / m²199 KčDočasně nedostupnéSGM Isol I8Zvukově izolační materiál SGM Isol I8Rychlý náhled (4 hodnocení)vícevrstvý zvukově izolační materiál, 500 x 1000 mm, tloušťka 10 mm, hmotnost 3,5 kg / m²239 KčDočasně nedostupnéSGM Isol I4Zvukově izolační materiál SGM Isol I4Rychlý náhled (4 hodnocení)vícevrstvý zvukově izolační materiál, 500 x 1000 mm, tloušťka 6 mm, hmotnost 2,88 kg / m²179 KčDočasně nedostupnéSGM BB-Tone 8Materiál pohlcující hluk SGM BB-Tone 8TipRychlý náhled (2 hodnocení)materiál pohlcující hluk, 1000 x 750 mm, tloušťka 8 mm, hmotnost 0,6 kg/m²299 KčDočasně nedostupnéSGM BB-Tone 4Materiál pohlcující hluk SGM BB-Tone 4-50 %TipRychlý náhled (2 hodnocení)materiál pohlcující hluk, 1000 x 750 mm, tloušťka 4 mm, hmotnost 0,4 kg/m²114 Kč229 KčDočasně nedostupnéSGM Izolontape 8Zvukově izolační materiál SGM Izolontape 8Rychlý náhled (4 hodnocení)zvukově izolační materiál, 1000 x 750 mm, tloušťka 8 mm, hmotnost 0,6 kg / m²319 KčDočasně nedostupnéSGM Izolontape 4Zvukově izolační materiál SGM Izolontape 4Rychlý náhled (2 hodnocení)zvukově izolační materiál, 1000 x 750 mm, tloušťka 4 mm, hmotnost 0,4 kg / m²179 KčDočasně nedostupnéSGM Isol BB-Tone 8Zvukově izolační materiál SGM Isol BB-Tone 8Rychlý náhled (1 hodnocení)vícevrstvý zvukově izolační materiál, 500 x 1000 mm, tloušťka 10 mm, hmotnost 3,5 kg / m²249 KčSklademSGM Isol FS4Zvukově izolační materiál SGM Isol FS4Rychlý náhled (4 hodnocení)vícevrstvý zvukově izolační materiál, 500 x 1000 mm, tloušťka 6 mm, hmotnost 2,88 kg / m²199 KčDočasně nedostupnéSGM Isol FS8Zvukově izolační materiál SGM Isol FS8Rychlý náhled (5 hodnocení)vícevrstvý zvukově izolační materiál, 500 x 1000 mm, tloušťka 10 mm, hmotnost 3,08 kg / m²249 KčDočasně nedostupnéSGM Stripes MixIzolační páska SGM Stripes Mix-68 %TipAkcePoslední kusyRychlý náhled (8 hodnocení)izolační páska pro překrytí mezer mezi materiály 6 Kč19 KčSklademSGM Stripes LiteIzolační páska SGM Stripes Lite-68 %TipAkcePoslední kusyRychlý náhled (13 hodnocení)izolační páska pro překrytí mezer mezi materiály 6 Kč19 KčSklademSGM Violon Wave 25Materiál pohlcující hluk SGM Wave 25TipRychlý náhled (2 hodnocení)materiál pohlcující hluk, 1000 x 750 mm, tloušťka 25 mm, hmotnost 0,3 kg/m²759 KčDočasně nedostupnéSGM Violon Wave 15Materiál pohlcující hluk SGM Violon Wave 15TipRychlý náhled (6 hodnocení)materiál pohlcující hluk, 1000 x 750 mm, tloušťka 15 mm, hmotnost 0,3 kg/m²449 KčDočasně nedostupnéSGM Violon 10Materiál pohlcující hluk SGM Violon 10TipRychlý náhled (4 hodnocení)materiál pohlcující hluk, 1000 x 750 mm, tloušťka 10 mm, hmotnost 0,3 kg/m²399 KčDočasně nedostupnéSGM Violon 5Materiál pohlcující hluk SGM Violon 5TipRychlý náhled (3 hodnocení)materiál pohlcující hluk, 1000 x 750 mm, tloušťka 5 mm, hmotnost 0,3 kg/m²249 KčDočasně nedostupnéSGM Roller ProfiPřitlačovací váleček SGM Roller ProfiTipRychlý náhled (8 hodnocení)přitlačovací kovový váleček s dřevěnou rukojetí, prodloužená verze329 KčDočasně nedostupnéSGM RollerPřitlačovací váleček SGM RollerTipRychlý náhled (10 hodnocení)přitlačovací kovový váleček s dřevěnou rukojetí269 KčDočasně nedostupnéSGM Antiscrip 1Těsnící materiál SGM Antiscrip 1TipRychlý náhled (1 hodnocení)těsnící materiál, 1500 x 1000 mm, tloušťka 1,5 mm499 KčSklademSGM Uniton 8Zvukově izolační materiál SGM Uniton 8Rychlý náhled (4 hodnocení)zvukově izolační materiál, 1000 x 750 mm, tloušťka 8 mm, hmotnost 0,4 kg/m²419 KčDočasně nedostupnéSGM Uniton 4Zvukově izolační materiál SGM Uniton 4Rychlý náhled (7 hodnocení)zvukově izolační materiál, 1000 x 750 mm, tloušťka 4 mm, hmotnost 0,4 kg/m²269 KčDočasně nedostupnéSGM R-ToneZvukově izolační materiál SGM R-ToneRychlý náhled (6 hodnocení)zvukově izolační materiál, 1000 x 750 mm, tloušťka 6 mm, izolace 14 dB, hmotnost 0,4 kg/m²449 KčSklademSGM Onyx 2 PrimeAntivibrační materiál SGM Onyx 2 PrimeTipRychlý náhled (26 hodnocení)antivibrační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 2 mm, MLF 0,39, hmotnost 3,55 kg / m²239 KčDočasně nedostupnéSGM Onyx 3 PrimeAntivibrační materiál SGM Onyx 3 PrimeRychlý náhled (7 hodnocení)antivibrační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 3 mm, MLF 0,47, hmotnost 5,22 kg/m²289 KčSklademSGM Alpha 1Antivibrační materiál SGM Alpha 1Rychlý náhled (12 hodnocení)antivibrační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 1,6 mm, MLF 0,23, hmotnost 2,65 kg/m²179 KčDočasně nedostupnéSGM Alpha 4Antivibrační materiál SGM Alpha 4Rychlý náhled (2 hodnocení)antivibrační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 4 mm, MLF 0,45, hmotnost 6,95 kg/m²289 KčSklademSGM Alpha 3Antivibrační materiál SGM Alpha 3Rychlý náhled (7 hodnocení)antivibrační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 3 mm, MLF 0,40, hmotnost 5,60 kg/m²259 KčSklademSGM Alpha 2Antivibrační materiál SGM Alpha 2Rychlý náhled (26 hodnocení)antivibrační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 2 mm, MLF 0,34, hmotnost 3,65 kg/m²209 KčDočasně nedostupnéSGM Beta 3Antivibrační materiál SGM Beta 3TipRychlý náhled (12 hodnocení)antivibrační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 3 mm, MLF 0,37, hmotnost 5,02 kg/m²219 KčSklademSGM Beta 2Antivibrační materiál SGM Beta 2TipRychlý náhled (43 hodnocení)antivibrační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 2 mm, MLF 0,26, hmotnost 3,37 kg/m²169 KčDočasně nedostupnéSGM Base 3Antivibrační materiál SGM Base 3Rychlý náhled (5 hodnocení)antivibrační materiál, 700 x 500 mm, tloušťka 3 mm, MLF 0,25, hmotnost 4,89 kg/m²169 KčSklademSGM Onyx 4 PrimeAntivibrační materiál SGM Onyx 4 PrimeRychlý náhled (7 hodnocení)antivibrační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 4 mm, MLF 0,55, hmotnost 6,97 kg/m²329 KčSklademSGM Air 2 PrimeAntivibrační materiál SGM Air 2 PrimeTipRychlý náhled (24 hodnocení)antivibrační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 2 mm, MLF 0,34, hmotnost 2,85 kg/m²259 KčSklademSGM Air 3 PrimeAntivibrační materiál SGM Air 3 PrimeRychlý náhled (6 hodnocení)antivibrační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 3 mm, MLF 0,42, hmotnost 3,67 kg/m²309 KčSklademSGM Roof PrimeZvukově izolační materiál SGM Roof PrimeRychlý náhled (6 hodnocení)zvukově izolační materiál, 1000 x 750 mm, tloušťka 10 mm, izolace 20 dB, hmotnost 0,9 kg/m²529 KčSklademSGM Barrier PrimeZvukově izolační materiál SGM Barrier PrimeRychlý náhled (4 hodnocení)membránový materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 3 mm, izolace 34 dB, hmotnost 5,22 kg / m²239 KčDočasně nedostupnéSGM SiltonZvukově izolační materiál SGM SiltonTipRychlý náhled (14 hodnocení)zvukově izolační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 4 mm, izolace 32 dB, hmotnost 3,17 kg/m²279 KčSklademSGM Barrier Lite PrimeZvukově izolační materiál SGM Barrier Lite PrimeTipRychlý náhled (41 hodnocení)zvukově izolační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 6 mm, izolace 28 dB, hmotnost 3,27 kg/m²259 KčSklademSGM Barrier Ultra PrimeZvukově izolační materiál SGM Barrier Ultra PrimeTipRychlý náhled (28 hodnocení)zvukově izolační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 6 mm, izolace 33 dB, hmotnost 4,47 kg/m²299 KčDočasně nedostupnéSGM Barrier Mix Profi PrimeZvukově izolační materiál SGM Barrier Mix Profi PrimeRychlý náhled (11 hodnocení)zvukově izolační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 9 mm, izolace 37 dB, hmotnost 5,27 kg/m²449 KčDočasně nedostupnéSGM Barrier Mix PrimeZvukově izolační materiál SGM Barrier Mix PrimeTipRychlý náhled (29 hodnocení)zvukově izolační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 6 mm, izolace 35 dB, hmotnost 4,37 kg/m²319 KčDočasně nedostupnéSGM Dual PrimeAntivibrační materiál SGM Dual PrimeTipRychlý náhled (25 hodnocení)antivibrační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 4 mm, MLF 0,66, hmotnost 5,85 kg/m²399 KčSklademSGM Air 4 PrimeAntivibrační materiál SGM Air 4 PrimeRychlý náhled (4 hodnocení)antivibrační materiál, 800 x 500 mm, tloušťka 4 mm, MLF 0,48, hmotnost 5,22 kg/m²349 KčSklademSGM Base 2Antivibrační materiál SGM Base 2Rychlý náhled (30 hodnocení)antivibrační materiál, 700 x 500 mm, tloušťka 2 mm, MLF 0,21, hmotnost 3,74 kg/m²129 KčDočasně nedostupné

Podobné články

Smršť nových produktů od ADBL
ADBL se propracovalo ze velmi krátkou dobu na jednu z nejprodávanějších značek autokosmetiky na českém trhu. Právě uvádíme na trh novinky ADBL, znáte Holawesome?
Celý článek
Také Hertz přichází s několika novinkami
Přes víkend jsme dokončili aktualizaci značky Hertz, kde přibylo několik novinek. Vzhledem k rostoucím cenám surovin, došlo i k malému zdražení, ale nejde o nic dramatického.
Celý článek
Několik novinek z Itálie od Audisonu
Doplnili jsme na e-shop několik novinek od Audisonu. Došlo také k mírnému navýšení cen díky rostoucím cenám surovin.
Celý článek
Konečně velké množství novinek od Dodo Juice
Nové logo, spousta nových produktů, nové etikety, ale i mnoho produktů, které končí a které nabízíme za diskontní ceny ve výprodeji. Mega aktualizace značky Dodo Juice!
Celý článek
Aktualizace kategorie odhlučnění vozidel
Kompletně jsme přepracovali kategorii materiály pro odhlučnění vozidel, doplnili nové podkategorie, filtry, parametry i spoustu nových produktů. Více info v naší aktualitě.
Celý článek
Comfortmat Premium Dark v minirecenzi
Podívali jsme se detailněji na oblíbený antivibrační materiál Comfortmat z prémiové řady Dark, který vyniká vysokou účinností a extrémně nízkou hmotností. Více v našem článku.
Celý článek
Comfortmat - revoluce v odhlučnění vozidel
Technologie jdou rychle dopředu a to platí i pro odhlučnění vozidel. Proto jsme museli přijít s novými hi-tech materiály a novou strategií pro nadcházející roky. Určitě čtěte dále, stojí to za to!
Celý článek

Komentáře k článku