Můj účet

Morel 2021 - nové high-end produkty pro nadcházející sezonu

Morel v letošním roce oslavil 45. výročí od založení společnosti. Rok 2020 je pro nás všechny velmi náročným, ale pro "autohifíky" máme alespoň jednu pozitivní zprávu - velkou řadu novinek na poli high-endového ozvučení do auta. Morel představil evoluce řad Elate Carbon Pro, Elate Carbon, Hybrid, Virtus Nano Carbon a inovovanou řadu Tempo Ultra MKII a Maximo Ultra MKII. Na obsáhlost značky se jedná o zcela radikální počet novinek. Tato značka je bezesporu na nejvyšší příčce ze všech značek, které u nás můžete zakoupit. Je naším milým úkolem vám tyto řady představit, nejdříve bychom vás ale rádi seznámili s patentovanými technologiemi, které Morel u svých výrobků používá.

Patentované technologie made by Morel

Technologie externí kmitací cívky (EVC)™
Reproduktory Morel s technologií EVC™ využívají kmitací cívky, které jsou až třikrát větší než u běžných reproduktorů. Konstrukce EVC™ přesouvá systém magnetického pohonu do kmitací cívky, čímž eliminuje bludný magnetický tok účinným směrováním veškeré magnetické energie do kmitací cívky. Výsledkem je ultra efektivní a výkonný pohon, který je vysoce kompaktní s účinným odvodem tepla a sníženým rozpadem membrány, což je super pro menší zkreslení.

Technologie Acuflex™
Speciálně vyvinutá tlumící směs, která se ručně aplikuje na kalotu specifických výškových a středových reproduktorů Morel. Kombinace těchto materiálů vytváří membránu, která vykazuje kontrolované rušení rozpadu (přesně - flexe), což znamená, že každý režim rozpadu je potlačen jiným v opačném směru. Toto zrušení režimů rozpadu nezanechává nic jiného než čistý a přirozený zvuk, kterým se proslavily výškové a středové reproduktory Morel.

Lotus - unikátní krycí mřížka Morel
Nová krycí mřížka Morel má specifický vzor otvorů v různých tvarech a průměrech navržených tak, aby se minimalizoval efekt „rohu“ (vysokofrekvenční špička způsobená rezonanční frekvencí více otvorů stejné velikosti). Inovativní zpracování kovů umožnilo konstrukci velmi tenké a téměř průhledné mřížky, která jen těžko ovlivňuje zvuk při všech frekvencích, přičemž zachovává strukturální integritu, aby chránila reproduktor. Mřížka Lotus je registrovaným designem chránícím duševní vlastnictví společnosti Morel.

Filtr C.A.R. - akustické chlazení
C.A.R. je řízený akustický odpor. Ve většině automobilových aplikací jsou reproduktory instalovány ve virtuálním prostranství, jako jsou dveře, které zajišťují minimální akustické zatížení. C.A.R. Filter™ zlepšuje akustické zatížení řízeným prouděním vzduchu uvnitř reproduktoru, což má za následek zlepšení ovládání výkonu až o 30%. To poskytuje větší kontrolu nad pohybem membrány pro lepší dynamiku basů.



Hliníková kmitací cívka HEXATECH™
Kmitací cívka Hexatech™ je vyrobená ze 100% hliníkového drátu ve tvaru voštiny, snižuje vzduchové mezery ve vinutí cívky, čímž zvyšuje účinnost až o 20%. Protože jsou lehké, jsou cívky Hexatech™ do značné míry zodpovědné za mimořádně rychlou přechodnou odezvu, kterou jsou známé pohonné jednotky Morel.

Možnosti membrán středobasů
Síla, tvar, hmotnost a tlumení - nalezení správné korelace mezi těmito čtyřmi aspekty membrány vyžadují technické zkušenosti a praktické know-how. Nejnovější generace systému Morel posouvají tyto pečlivě vyvážené parametry na novou úroveň a využívají mělké jednodílné membránové konstrukce pro široký rozptyl, přesnost a nízké zkreslení.

  1. Uhlíkové vlákno - ikonický design, odvozený od reproduktorového systému Morel Fat Lady, se skládá ze dvou vnějších obalů z uhlíkových vláken, které obepínají vrstvu vysoce pevné pěny Rohacell. Tato kombinace tvoří membránu, která je lehká, pevná a správně tlumená pro přirozeně nezbarvenou reprodukci zvuku.
  2. DPC - DPC neboli Damped Polymer Cone je přímým derivátem membrány, na které si Morel vybudoval reputaci. Díky vysokým charakteristikám automatického tlumení poskytuje tato membrána výjimečnou kvalitu zvuku bez zbarvení nebo drsnosti.
  3. Kompozitní papír je papír, který se používá od prvních historických reproduktorů, je i dnes nadále výjimečným materiálem. Nejnovější papírové kompozitní membrány společnosti Morel jsou velmi lehké, což z nich dělá výjimečné párování pro reproduktory používající menší pohon a kmitací cívky.

Technologie magnetů
Zkušenosti společnosti Morel s konstrukcí pohonu jí umožnily využít magnetickou energii mimořádně účinným způsobem. Typicky je však čím větší magnet, tím více energie; v automobilech často není prostor pro fyzicky velké magnety. Společnost Morel nabízí řadu řešení v problematice magnetů.

  1. DMM motor - systém 2 magnetů - systém dvojitého pohonu společnosti Morel generuje více magnetické energie než jediný magnet podobné velikosti, což zvyšuje účinnost a dynamický rozsah. Poloha sekundárního magnetu upevněného nad horní deskou v motoru je klíčem k řízení rozptýleného magnetického toku, čímž vytváří více zaměřené magnetické pole a zároveň přispívá k „stíněné“ charakteristice reproduktorů.
  2. Hybridní magnetový pohon - systém hybridního pohonu používá feritový magnet spolu s velmi výkonným neodymovým magnetem. V kombinaci vytvářejí kompaktní a lehký systém, který je až čtyřikrát výkonnější než běžné konstrukce stejné velikosti. S hybridním systémem se více zesíleného výkonu převádí na zvukovou energii pro bezchybný výkon, a to i v malém měniči.
  3. Noedymový magnet - nejsilnější dostupný magnet, neodym, umožňuje společnosti Morel vytvářet fyzicky kompaktní reproduktory, jako jsou výškové a středové reproduktory, které se vejdou do velmi omezeného prostoru, aniž by to omezovalo kvalitu zvuku.

Geometrie Grand Dome
Technologie membrány Grand Dome Geometry znamená tuhou, konvexní membránu, která poskytuje vynikající výkon mimo osu, což umožňuje více možností umístění reproduktorů ve vozidle. Dobře tlumený a tuhý kónický design umožňuje reproduktoru produkovat vynikající středobasové frekvence.

Integra - tak trošku jiný koaxiální systém reproduktoru
Integra (odvozeno od slova „integrovat“) je reproduktor, který se skládá z basového reproduktoru i výškového reproduktoru, které sdílejí společné šasi. Na rozdíl od koaxiálního reproduktoru je jeho výškový reproduktor soustředně vyrovnán s membránou basového reproduktoru. To minimalizuje fázovou chybu a umožňuje konstantní zvukové pole ve všech směrech, což vytváří téměř dokonalé časové vyrovnání.

Představení modelových řad reproduktorů Morel

Morel ve své podstatě nabízí 7 řad reproduktorů, a to od základní řady Morel Maximo, po referenční řadu Morel Supremo. Morel má ve své nabídce i řadu subwooferů a 3 zesilovače, které je třeba také zmínit. Detailně si teď ale ukážeme jen modelové řady reproduktorů, které tvoří hlavní jádro celé značky. Jednotliové řady reproduktorů vám představíme od té nejvyšší - Supremo, po základní - Maximo.

Morel Supermo
Výroba reproduktorů s realistickými detaily vyžaduje kreativitu a velký rozsah znalostí. Morel zdokonaluje toto řemeslo již 45 let a vlajkové lodě a systémy Supremo posouvají vysoké rozlišení na úrovně, jaké v automobilovém světě nemají obdoby. Recept je založen na nekompromisním designu využívajícím to nejlepší z technologie společnosti Morel. Basové reproduktory kombinují silné neodymové magnety s topologií motoru Morel's EVC, hliníkovou kmitací cívkou Hexatech o průměru 3" a membrány z patentovaných uhlíkových vláken, v sendvičové formě s pěnou Rohacell. Vysokofrekvenční detaily pocházejí z nádherného výškového reproduktoru Supremo Piccolo, chváleného po celém světě za bezkonkurenční otevřenou a detailní odezvu. Dokonce i ti nejnáročnější audiofilové se ocitnou ve světě, který ještě neslyšeli. Řada Morel Supremo obahuje dvoupásmové komponentní reproduktory Morel Supremo 602 Morel Supremo 602A (bez výhybek), samostatné středobasy Morel Supremo MW6, výškové reproduktory Morel Piccolo a nový 9" subwoofer Morel SW9.



Elate Carbon Pro
Vývoj ikonické řady Elate nadále posouvá hranice výkonu a kvality zvuku. Od samého počátku byla řada reproduktorů Morel Elate Carbon Pro vyvíjena více než jen jako nová sada reproduktorů - byla navržen tak, aby příznivcům značky přiblížila jejich neustálé hledání pohlcujícího hudebního zážitku, který vám zastaví dech. Morel Elate Carbon Pro navazuje na tradici vysoce výkonných a věrných reproduktorových systémů Morel Elate, ale oproti původní řade Elate, se posunuje o level vpřed v oblasti zvukového výkonu. Nová řada Pro je ozvláštněna výškovým reproduktorem Elate Alto s dutým hřbetem - design s vysokým rozlišením, který si vypůjčuje svou architekturu od Supremo Piccolo. V kombinaci s membránami, které jsou z karbonu a středotónovými a basovými reproduktory Rohacell, je výkon dechberoucí do detailů, a to i při extrémních úrovních hlasitosti. Žádný jiný systém reproduktorů na světě nedokáže velmi vysoké rozlišení a vysoký výkon, jako nový Elate Carbon Pro! Tato řada obsahuje hlavně sety reproduktorů pro aktivní zapojení, bez výhybky - Morel Elate Carbon Pro 53AMorel Elate Carbon Pro 63AMorel Elate Carbon Pro 93AMorel Elate Carbon Pro 52AMorel Elate Carbon Pro 62A a výškové reproduktory Morel Elate Carbon Alto + středový Morel Elate Carbon MM3.

Elate Carbon
Elate Carbon sdílí většinu svých špičkových komponentů se svými sourozenci Elate Carbon Pro, přesto zaujímá o něco rozumnější přístup. Tyto dvoucestné a třícestné systémy byly navrženy pro ty, kteří chtějí maximální výkon, ale hledají diskrétní výškový reproduktor. Kompaktní design výškového reproduktoru MT450 umožňuje uživatelům umístit reproduktor na většinu výrobních míst nebo do omezeného prostoru, a to pomocí dodávaných plastových držáků. Výškový reproduktor MT450 má sice menší rozměry, ale hedvábná membrána potažená Acuflexem, systém s otevřenou dutinou a motor s dvojitým neodymovým magnetem, mu dodávají úžasné detaily a hedvábně hladkou, plochou frekvenční odezvu. Všechny třípásmové systémy Elate Carbon dostávají zcela nový středový reproduktor MM3 3,5″. Tento malý středový reproduktor využívá to nejlepší z Morelovy technologie, včetně motoru EVC, vysoce výkonné kmitací cívky o průměru 2,1” a vysoce tlumené membrány z uhlíkových vláken / Rohacell, což mu umožňuje hrát s nižší frekvencí a lepší kontrolou než většina 4,5” reproduktorů. Zvládá tak vážnou hudbu mnohem lépe. Tyto atributy drasticky zlepšují výkon systému a umožňují, aby se reproduktor vešel do většiny továrenských umístění. Elate Carbon by nebyl úplný bez uplatnění své síly. Ať už zvolíte 5,25” / 6,5” nebo 9palcový systém, každý z basových reproduktorů je vybaven motory EVC optimalizovanými společností Klipple s kmitacími cívkami o průměru 3" a sendvičovými membránami z uhlíkových vláken / Rohacell pro extrémně nízké zkreslení a vysokou úroveň zpracování energie. Rozsáhlá sada funkcí a design nového systému Elate Carbon dokáže předčít každé vaše očekávání. Tato řada také obsahuje hlavně sety reproduktorů pro aktivní zapojení Morel Elate Carbon 53AMorel Elate Carbon 63AMorel Elate Carbon 93AMorel Elate Carbon 52AMorel Elate Carbon 62A a výškové reproduktory Morel MT 450.

Hybrid
N​​​​​​ejnovější třípásmový hybridní systém, který se vyznačuje legendárním řemeslným uměním, inženýrstvím a inovacemi společnosti Morel. Definují stále se vyvíjející koncept věrného designu reproduktorů Morel Hybrid. Inovovaná řada Hybrid a Hybrid Integra, které jsou nyní v už páté generaci, poskytují ještě dokonalejší zážitek z poslechu a podmaní si vás díky surovému poslechu živé hudby. Jejich jemné vyvážení rozlišení, výkonu a efektivity bylo dále optimalizováno, aby překonalo očekávání bez ohledu na to, jaký žánr hudby vás baví. Nyní je Hybrid k dispozici ve dvoupásmovém a Integra koaxiálním systémem, stejně jako nový třípásmový systém, který vyhovuje téměř jakémukoli požadavku na vysokou kvalitu hudby. Tato řada nabízí jak komponentní systémy, tak koaxiální systémy Integra. Pokud bychom je měli všechny vyjmenovat, jedná se o reproduktory Morel Hybrid 63, Morel Hybrid 52, Morel Hybrid 62, Morel Hybrid Integra 52, Morel Hybrid Integra 62 a výškové reproduktory Morel MT 300.



Virtus Nano Carbon
Virtus Nano Carbon promění vaši hudební aparaturu na multisenzorický hudební zážitek. Jeho design představuje podstatu inovativní snahy posunout akustické a mechanické hranice a nabídnout praktická řešení nadšencům automobilového zvuku. Virtus Nano Carbon poskytuje srovnatelný výkon jako běžné dvoupásmové nebo třípásmové reproduktory. Špičkový design společnosti Morel dává systémům Virtus Nano Carbon a Virtus Nano Integra Carbon ultratenký profil, který se hodí i tam, kde jiné reproduktory nemohou být. Jak 4", tak 6,5" basové reproduktory mají na montážní hloubku méně než jen 0,7 palce (17 mm), což z nich dělá nejmělčí reproduktory do automobilu na světě. Jedná se o inženýrský počin, který využívá inovativní design odpružení, vysoce výkonný systém neodymových magnetů, 2,1” hliníkovou kmitací cívku Hexatech a sendvičovou membránu z uhlíkových vláken Grand Dome. I když jsou Virtus Nano Carbon mělké, v žádném případě netrpí nedostatkem výkonu. Dynamický rozsah a bohaté basy vás vtáhnou do hudby, zatímco detailní a přirozený zvuk vám umožní hudbu "vidět." Tato série reproduktorů nabízí dvoupásmové a třípásmové komponentní + koaxiální Integra. Morel Virtus Nano Carbon 42Morel Virtus Nano Carbon 62Morel Virtus Nano Carbon 63Morel Virtus Nano Carbon Integra 42Morel Virtus Nano Carbon Integra 62 a výškáče Morel MT 120N.

Tempo Ultra MKII
Inovovaná modelová řada Tempo Ultra druhé generace se oproti předchozí řadě Tempo řadí o třídu výše a nabízí jak dvoupásmové komponentní systémy, tak koaxiální reproduktory nejběžnějších rozměrů. Nové produkty série Tempo Ultra MKII jsou ideální pro všechny hudební nadšence, kteří očekávají špičkový zvuk od Morelu za dostupnou cenu. Středobasové reproduktory disponují upravenou papírovou membránou, velkou 1,5" cívkou a silným magnetovým systémem, který umožňuje o 30% vyšší výkon než původní řada Tempo, a to s nižší úrovní zkreslení a lepší odezvou basové složky. Inovovaný výškový reproduktor o rozměru 28 mm s hedvábnou kalotou poskytuje detailní a dynamické výšky pro věrný hudební zážitek. Jsou dostupné v několika rozměrech pro snadnou instalaci do většiny vozidel.

Maximo Ultra MKII
Inovovaná řada Maximo Ultra MKII od společnosti Morel nabízí kvalitní zpracování a zvukový výkon spolu s velmi atraktivní cenou. Společnost Morel investovala stejnou vášeň, techniku ​​a filozofii, jako je tomu u reproduktorů v mnohem vyšších cenových relacích. Modelová řada Maximo Ultra nabízí systémy vysoké kvality s novými technologiemi i designovými vlastnostmi. Jsou navrženy tak, aby jejich instalace a výměna za tovární reproduktory byla co možná nejjednodušší a sladěná s originálními jednotkami. Maximo Ultra se hrdě řadí k těm nejlepším reproduktorům, jaké lze v dané cenové kategorii zakoupit. 

..... a na závěr - nepřehlédněte obsáhlý výprodej!

S příchodem velkého počtu novinek se dostalo také na výprodej modelové řady 2019. Máme skladem opravdu hodně zboží Morel, které patří do ceníku pro rok 2019 a které je špičkové, ale prodej byl ukončen a tak tyto položky vyprodáváme. Ten, kdo nemusí mít to nejnovější, má ojedinělou možnost zakoupit produkty Morel za likvidační výprodejové ceny! V poměru cena/výkon se jedná o naprosto unikátní výprodej high-endových reproduktorů do auta. Produktů ve výprodeji máme hodně a vybere si tak každý, dle svých potřeb. Pokud ale přesto chcete okusit jen to nejnovější, většinu novinek budeme mít skladem v první polovině listopadu!

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Související produkty

Morel Virtus Nano Carbon MW6 Doprava zdarmaStředobasy Morel Virtus Nano Carbon MW6Rychlý náhledstředobasové reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 17 mm9.990 KčSklademMorel Elate Carbon 52A Doprava zdarmaReproduktory Morel Elate Carbon 52ARychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 130 mm, 160 W RMS, 4 Ω, 85 dB (2,83V/1m)37.990 Kč1 až 4 týdnyMorel Elate Carbon 93A Doprava zdarmaReproduktory Morel Elate Carbon 93ARychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 220 mm, 200 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83V/1m)61.990 Kč1 až 4 týdnyMorel Elate Carbon 63A Doprava zdarmaReproduktory Morel Elate Carbon 63ARychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 165 mm, 180 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m)57.990 KčSklademMorel Elate Carbon 53A Doprava zdarmaReproduktory Morel Elate Carbon 53ARychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 130 mm, 160 W RMS, 4 Ω, 85 dB (2,83V/1m)57.990 Kč1 až 4 týdnyMorel Elate Carbon Alto Doprava zdarmaVýškové reproduktory Morel Elate Carbon AltoTipRychlý náhledvýškové reproduktory, Ø kaloty 28 mm, 220 W RMS, 6 Ω, 91 dB (2,83V/1m)20.990 KčSklademMorel Elate Carbon Pro 62A Doprava zdarmaReproduktory Morel Elate Carbon Pro 62ARychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 165 mm, 180 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m)46.990 KčSklademMorel Elate Carbon Pro 52A Doprava zdarmaReproduktory Morel Elate Carbon Pro 52ARychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 130 mm, 160 W RMS, 4 Ω, 85 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 60 mm46.990 Kč1 až 4 týdnyMorel Elate Carbon Pro 93A Doprava zdarmaReproduktory Morel Elate Carbon Pro 93ARychlý náhled3pásmové komponentní reproduktory, Ø 220 mm, 200 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83V/1m)70.990 Kč1 až 4 týdnyMorel Elate Carbon Pro 63A Doprava zdarmaReproduktory Morel Elate Carbon Pro 63ARychlý náhled3pásmové komponentní reproduktory, Ø 165 mm, 180 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m)66.990 Kč1 až 4 týdnyMorel Elate Carbon Pro 53A Doprava zdarmaReproduktory Morel Elate Carbon Pro 53ARychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 130 mm, 160 W RMS, 4 Ω, 85 dB (2,83V/1m)66.990 Kč1 až 4 týdnyMorel Supremo SW9 Woofer Doprava zdarmaSubwoofer Morel Supremo SW9 WooferRychlý náhledsubwoofer, Ø 9", 150 W RMS, 91 dB (SPL 2,83V/1m), 4 Ω21.990 KčSklademMorel Supremo MW6 Woofers Doprava zdarmaStředobasové reproduktory Morel Supremo MW6 WoofersRychlý náhledstředobasové reproduktory, Ø 165 mm, 140 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 61 mm84.990 Kč1 až 4 týdnyMorel Elate Carbon 62A Doprava zdarmaReproduktory Morel Elate Carbon 62ARychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 165 mm, 180 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m)37.990 KčSklademMorel Elate Carbon MW6 Doprava zdarmaStředobasové reproduktory Morel Elate Carbon MW6Rychlý náhledstředobasové reproduktory, Ø 165 mm, 180 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 61 mm27.990 KčSklademMorel Virtus Nano MM2 Doprava zdarmaStředové reproduktory Morel Virtus Nano MM2Rychlý náhledstředové reproduktory, Ø 50 mm, 4 Ω4.990 KčSklademMorel Virtus Nano Carbon Integra 62 Doprava zdarmaReproduktory Morel Virtus Nano Carbon Integra 62Rychlý náhledkoaxiální reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 17 mm14.990 KčSklademMorel Virtus Nano Carbon Integra 42 Doprava zdarmaReproduktory Morel Virtus Nano Carbon Integra 42Rychlý náhledkoaxiální reproduktory, Ø 100 mm, 80 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 17 mm13.990 KčSklademMorel Virtus Nano Carbon 63 Doprava zdarmaReproduktory Morel Virtus Nano Carbon 63Rychlý náhled3pásmové komponentní reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 17 mm20.990 KčSklademMorel Virtus Nano Carbon 62 Doprava zdarmaReproduktory Morel Virtus Nano Carbon 62Rychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 17 mm15.990 KčSklademMorel Virtus Nano Carbon 42 Doprava zdarmaReproduktory Morel Virtus Nano Carbon 42-43 %AkceRychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 100 mm, 80 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 17 mm7.999 Kč13.990 KčSklademMorel Hybrid MW 6 MKII Doprava zdarmaStředobasové reproduktory Morel Hybrid MW 6 MKIIRychlý náhledstředobasové reproduktory, Ø 165 mm, 140 W RMS, 4 Ω, 91 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 61 mm12.990 KčSklademMorel Hybrid Integra 62 Doprava zdarmaReproduktory Morel Hybrid Integra 62-47 %AkceRychlý náhledkoaxiální reproduktory, Ø 165 mm, 140 W RMS, 4 Ω, 91 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 61 mm8.999 Kč16.990 KčSklademMorel Hybrid Integra 52 Doprava zdarmaReproduktory Morel Hybrid Integra 52Rychlý náhledkoaxiální reproduktory, Ø 135 mm, 120 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 60 mm16.990 KčSklademMorel Hybrid 52 Doprava zdarmaReproduktory Morel Hybrid 52Rychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 130 mm, 120 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 61 mm21.990 KčSklademMorel Hybrid 62 Doprava zdarmaReproduktory Morel Hybrid 62TipRychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 165 mm, 140 W RMS, 4 Ω, 91 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 61 mm21.990 KčSklademMorel Elate Carbon MW9 Doprava zdarmaStředobasové reproduktory Morel Elate Carbon MW9Rychlý náhledstředobasové reproduktory, Ø 220 mm, 200 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 71 mm31.990 Kč1 až 4 týdnyMorel Supremo 602 Active Doprava zdarmaReproduktory Morel Supremo 602 ActiveRychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 165 mm, 140 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 61 mm102.990 Kč1 až 4 týdnyMorel Maximo Ultra Tweeter Doprava zdarmaVýškové reproduktory Morel Maximo Ultra TweeterRychlý náhled (2 hodnocení)výškové reproduktory, Ø kaloty 28 mm, 4 Ω2.990 KčSklademMorel MPS 1.550 Doprava zdarmaZesilovač Morel MPS 1.550Zapojeno v demopaneluTipRychlý náhled (1 hodnocení)1kanálový zesilovač, 1 x 350 / 550 W RMS (4 / 2 Ω), třída D8.990 KčSklademMorel Tempo Ultra Integra 502 MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Tempo Ultra Integra 502 MKIIRychlý náhledkoaxiální reproduktory, Ø 135 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 57 mm6.490 KčSklademMorel Tempo Ultra Integra 402 MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Tempo Ultra Integra 402 MKIIRychlý náhledkoaxiální reproduktory, Ø 100 mm, 60 W RMS, 4 Ω, 85 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 57 mm5.990 KčSklademMorel Tempo Ultra 692 MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Tempo Ultra 692 MKIIRychlý náhledkomponentní reproduktory, 6 x 9", 130 W RMS, 4 Ω, 91 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 85 mm9.990 KčSklademMorel Tempo Ultra 572 MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Tempo Ultra 572 MKIIRychlý náhledkomponentní reproduktory, 5 x 7", 110 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 62 mm9.990 KčSklademMorel Tempo Ultra 602 MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Tempo Ultra 602 MKIITipRychlý náhled (5 hodnocení)komponentní reproduktory, Ø 165 mm, 120 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 64 mm9.990 KčSklademMorel Tempo Ultra 502 MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Tempo Ultra 502 MKIIRychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 135 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 57 mm9.990 KčSklademMorel Hybrid MW 5 MKII Doprava zdarmaStředobasové reproduktory Morel Hybrid MW 5 MKIIRychlý náhledstředobasové reproduktory, Ø 135 mm, 120 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 60 mm12.990 Kč1 až 4 týdnyMorel Hybrid 63 Doprava zdarmaReproduktory Morel Hybrid 63TipRychlý náhled3pásmové komponentní reproduktory, Ø 165 mm, 140 W RMS, 4 Ω, 91 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 61 mm32.990 KčSklademMorel Elate Carbon MW5 Doprava zdarmaStředobasové reproduktory Morel Elate Carbon MW5Rychlý náhledstředobasové reproduktory, Ø 130 mm, 160 W RMS, 4 Ω, 85 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 60 mm27.990 Kč1 až 4 týdnyMorel Elate Carbon MM3 Doprava zdarmaStředové reproduktory Morel Elate Carbon MM3TipRychlý náhledstředové reproduktory, Ø 88 mm, 120 W RMS, 4 Ω, 87 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 38 mm20.990 KčSklademMorel Supremo Piccolo Lotus Doprava zdarmaVýškové reproduktory Morel Supremo Piccolo LotusTipRychlý náhled (2 hodnocení)výškové reproduktory, Ø kaloty 28 mm, 220 W RMS, 93 dB (2,83V/1m), 6 Ω23.990 KčSklademMorel Supremo 602 Doprava zdarmaReproduktory Morel Supremo 602TipRychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 165 mm, 140 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 61 mm116.990 KčSklademMorel Tempo Ultra Integra 602 MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Tempo Ultra Integra 602 MKIIRychlý náhledkoaxiální reproduktory, Ø 165 mm, 110 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 64 mm6.490 KčSklademMorel Tempo Ultra Integra 572 MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Tempo Ultra Integra 572 MKIIRychlý náhledkoaxiální reproduktory, 5 x 7", 100 W RMS, 4 Ω, 90 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 62 mm6.990 KčSklademMorel MPS 5.950 Doprava zdarmaZesilovač Morel MPS 5.950TipRychlý náhled (1 hodnocení)5kanálový zesilovač, 4 x 70 + 1 x 350 / 2 x 200 + 1 x 350 W RMS (4 Ω), 4 x 100 + 1 x 550 W RMS (2 Ω), třída AB (D)14.990 KčSklademMorel MPS 4.400 Doprava zdarmaZesilovač Morel MPS 4.400Zapojeno v demopaneluTipRychlý náhled (1 hodnocení)4kanálový zesilovač, 4 x 70 / 2 x 200 (4 Ω), 4 x 100 W RMS (2 Ω), třída AB8.990 KčSklademMorel Maximo Ultra Coax 692 MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Maximo Ultra Coax 692 MKIIRychlý náhledkoaxiální reproduktory, 6 x 9", 100 W RMS, 4 Ω, 92 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 81 mm4.490 KčSklademMorel Maximo Ultra Coax 602 MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Maximo Ultra Coax 602 MKIIRychlý náhled (1 hodnocení)koaxiální reproduktory, Ø 165 mm, 80 W RMS, 4 Ω, 91 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 63 mm4.490 KčSklademMorel Maximo Ultra Coax 502 MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Maximo Ultra Coax 502 MKIIRychlý náhled (1 hodnocení)koaxiální reproduktory, Ø 135 mm, 70 W RMS, 4 Ω, 89,5 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 56 mm4.490 KčSklademMorel Maximo Ultra Coax 402 MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Maximo Ultra Coax 402 MKIITipRychlý náhled (4 hodnocení)koaxiální reproduktory, Ø 100 mm, 45 W RMS, 4 Ω, 87,5 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 52 mm3.990 KčSklademMorel Maximo Ultra 603A MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Maximo Ultra 603A MKIIRychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 165 mm, 90 W RMS, 4 Ω, 90,5 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 63 mm9.490 KčSklademMorel Maximo Ultra 603 MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Maximo Ultra 603 MKIIRychlý náhled3pásmové komponentní reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 90,5 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 63 mm9.990 KčSklademMorel Maximo Ultra 602 MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Maximo Ultra 602 MKIITipRychlý náhled (6 hodnocení)komponentní reproduktory, Ø 165 mm, 90 W RMS, 4 Ω, 90,5 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 63 mm5.990 KčSklademMorel Maximo Ultra 502 MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Maximo Ultra 502 MKIIRychlý náhledkomponentní reproduktory, Ø 135 mm, 80 W RMS, 4 Ω, 89 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 56 mm5.990 KčSklademMorel Maximus 602 v2 Doprava zdarmaReproduktory Morel Maximus 602 v2Zapojeno v demopaneluTipRychlý náhled (3 hodnocení)Ø 165 mm, 90/180 W, 4 Ω, 94 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 63 mmProdej skončilMorel Tempo Ultra Integra 692 MKII Doprava zdarmaReproduktory Morel Tempo Ultra Integra 692 MKIIRychlý náhledkoaxiální reproduktory, 6 x 9", 140 W RMS, 4 Ω, 92 dB (2,83V/1m), montážní hloubka 85 mm6.990 KčSklademMorel Virtus Nano Carbon MW4 Doprava zdarmaStředobasy Morel Virtus Nano Carbon MW4Rychlý náhledstředobasové reproduktory, Ø 100 mm, 4 Ω8.990 KčSkladem

Podobné články

Umíme rozsvítit prostor nejen při práci - Unilite
Dobře nasvícený prostor je stejně důležitý jako vidět v noci. Pro tyto účely nabízíme anglické svítilny Unilite. Poznáte je podle výrazné, pro Unilite typické, žluto-zelené barvy.
Celý článek
Novinky Purestar ve znamení letních barev
Oblíbený jihokorejský výrobce mikrovláknových utěrek a sušících ručníků představil novinky pro sezónu 2020, které již u nás můžete zakoupit. Více informací v naší aktualitě.
Celý článek
Nové produkty CarPro
Ode dneška u nás můžete zakoupit všechny novinky CarPro, které byly uvedeny pro modelový rok 2021. Část už máme skladem, další budou skladem 1. září.
Celý článek
Naše firemní BMW X5 s ozvučením Audison
Nejste spokojeni se zvukem vašeho vozu BMW, ale nechcete kupovat zajíce v pytli? Ozvučili jsme naše firemní BMW X5 špičkovým ozvučením Audison, které si může každý poslechnout.
Celý článek
Přípravky na kůži od Colourlock
Kožené interiéry se v autech objevují čím dál častěji. Z toho důvodu rozšiřujeme nabídku speciální autokosmetiky zaměřené na kůži, a to od německé značky Colourlock.
Celý článek
Přípravky na kůži Gliptone Liquid Leather
Rozšiřujeme nabídku produktů pro péči o kožené povrchy. Nově u nás můžete zakoupit přípravky Gliptone Liquid Leather. Globálně uznávaný výrobce přípravků na kůži v autě.
Celý článek
Comfortmat - revoluce v odhlučnění vozidel
Technologie jdou rychle dopředu a to platí i pro odhlučnění vozidel. Proto jsme museli přijít s novými hi-tech materiály a novou strategií pro nadcházející roky. Určitě čtěte dále, stojí to za to!
Celý článek
Nové modely autorádií JVC pro rok 2020
Dnes jsme doplnili na e-shop novinky od JVC. Zajímavou novinkou je 1DIN autorádio s LCD displejem za super cenu.
Celý článek

Komentáře k článku