Můj účet

Podzimní smršť novinek od Nakamichi!

S pravidelným naskladněním produktů od japonského výrobce Nakamichi již tradičně představujeme několik novinek. V Nakamichi se stále snaží přinášet na trh zajímavé produkty, které zaujmou zejména příznivým poměrem ceny a kvality. Tentokrát jsme naskladnili více než 30 nových produktů, které rozšíří již tak rozsáhlý sortiment Nakamichi. Mezi novinkami najdete několik nových autorádií, zesilovačů, subwooferů a dalších produktů. Na ty nejzajímavější se můžete podívat níže.

Autorádia a multimédia

Značka Nakamichi je odjakživa spjata zejména s autorádii a i v dnešní době patří právě autorádia k jednoznačně nejprodávanějším produktům tohoto výrobce. A není se čemu divit, protože nabízí bohatou výbavu, která je u konkurečních značek často za výrazně vyšší cenu. Tentokrát jsme naskladnili zejména vyšší řady modelů s velkými 9 a 10,1" displeji a to včetně vlajkové lodi autorádií Nakamichi postavené na systému Android. V nabídce však najdete i několik novinek z opačného konce nabídky. 
  • Nakamichi NAM5730-A9 - nejvyšší model autorádií Nakamichi. Díky přepracovanému operačnímu systému spárovanému s 8jádrovým procesorem je autorádio Nakamichi NAM5730 připraveno poskytovat vynikající zvuk, svižný systém i vynikající funkce. Díky vestavěnému DSP procesoru a podpoře 5.1kanálového zvuku ozvláštníte každý poslechový zážitek a přizpůsobíte jej podle svého vkusu pomocí výkonného ekvalizéru, předvoleb a nástrojů pro zpracování časového zpoždění. Nakamichi NAM5730-A9 se může pochlubit obrovskou výbavou v čele s velkým 9” HD dotykovým displejem a to ve standardním 2 DIN šasi, Apple Carplay, Android Auto, Bluetooth, Hi-Res Audio, USB nebo Wi-Fi, 2GB RAM a 32 GB HDD.
  • Nakamichi NAM5630-A9Z - aktuálně druhý nejvyšší model značky, postavený také na systému Android 11. Nabídne taktéž velký 9" displej v HD rozlišení ve standardním 2 DIN šasi, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, USB, Wi-Fi, DSP procesor, 4V RCA výstupy, a oproti vlajkové lodi větší 128 GB HDD a 6 GB RAM. Stejný model s koncovým označením AXZ je možné zakoupit i s větší 10,1" obrazovkou.
  • Nakamichi NAM5510-A9Z - další android model s velkou obrazovkou 9" s HD rozlišením, který lze zakoupit i ve verzi AXZ s 10,1" displejem. Tentokrát se chlubí 4 GB RAM a 64 GB HDD, ostatní funkce zůstávají téměř totožné. Samozřejmostí je tedy Bluetooth, podpora Hi-Res Audio, Mirrorlink, 2x USB, Wi-Fi, DSP procesor nebo 4V RCA výstupy.
  • Nakamichi NAM5210T-A9 - u velkých 9" a 10,1" stále zůstáváme, včetně operačního systému Android. NAM5210T představuje základní model autorádií s Androidem, přesto nabídne bohatou výbavu v čele s Bluetooth handsfree, podporou Hi-Res Audio, Mirrorlink, 2x USB, Wi-Fi, 4V RCA výstupy, 1B RAM a 32 GB HDD. Oželet musíte HD displej a vestavěný DSP procesor, plusem je však více než zajímavá cena.
  • Nakamichi NAM5210T - posledním Android modelem v nabídce Nakamichi je NAM5210T, který již nabízí standardní rozměr 2DIN s displejem o úhlopříčce 7". Pokud tedy upřednostňujete kvůli širokým možnostem využití operační systém Android před klasickým systémem Nakamichi, může být pro vás tento model zajímavou volbou. Výbava je totožná jako u výše uvedeného modelu. 
  • Nakamichi NAM3510-M9 - k velkým obrazovkám o úhlopříce 9 a 10,1" se ještě vrátíme u modelů NAM3510-M9 a MX. Tentokrát však s klasickým operečním systém Nakamichi a bohatou výbavou, která je odvozena od oblíbeného autorádia s Android Auto a Apple Carplay, konkrétně Nakamichi NAM3510-M7. Výbava tedy zahrnuje Bluetooth, USB, Apple CarPlay, Android Auto, DSP procesor nebo 3 x RCA (4V).
  • Nakamichi NAM1601 - nakonec nové základní 2DIN autorádio se 7" displejem. Na čelní straně najdete USB vstup, přes který můžete přehrávat oblíbenou hudbu nebo multimédia. Pro stejné účely můžete využít i druhý slot, který umožní vložení microSD karty. Samozřejmostí je i Bluetooth pro bezpečné telefonování a streamování hudby. Mikrofon je u tohoto modelu integrovaný. Barvu tlačítek můžete vybírat dle libosti díky variabilnímu podsvícení.

Zesilovače s DSP procesorem

Mezi ty nejzajímavější produkty Nakamichi patří DSP procesory a zesilovače s DSP procesorem. Produkty na první pohled zaujmou svým luxusním designem, kvalitním zvukem i poctivým výkonem. Oceňujeme i propracovaný program DSP procesoru, který patří k těm nejlepším napříč trhem. Nechybí všechny běžné funkce a potěší i snadné a rychlé nastavení. U vývoje zkrátka v Nakamichi přemýšleli a výsledkem jsou procesory, které rádi instalujeme do vozidel našich zákazníků. Zaujme i dostupná cena, díky které je možné dosáhnout vynikajícího zvuku v automobilu za přijatelné náklady. Mezi novinkami figurují hned tři zesilovače s DSP procesorem, které si blíže popíšeme níže.

  • Nakamichi NDSR350A - nejvyšší model mezi zesilovači s DSP procesorem od Nakamichi. 10kanálový zesilovač s celkem 12 zpracovatelnými kanály umožní snadnou integraci na vícekanálové tovární systémy. Díky širokým možnostem nastavení pozvedne zvuk i výkon oproti tovární hlavní jednotce na zcela jinou úroveň. Nakamichi u modelu NDSR350A skvěle demonstruje své zaměření na vysokou kvalitu s velkým důrazem na snadné ovládání. Velmi intuitivní program DSP procesoru zvládne nastavit snad každý šikovný uživatel a k dispozici je dokonce i mobilní aplikace pro snadné nastavení na mobilním telefonu. Ke zesilovači je možné připojit i externí Bluetooth modul pro bezdrátové streamování hudby nebo dálkové ovládání.
  • Nakamichi NDSK4185AU - čtyřkanálový zesilovač s poctivým výkonem 4 x 45 W RMS a vestavěným 8kanálovým DSP procesorem. Zesilovač vyniká zejména snadnou možností upgradovat tovární autorádio, zvýšit výkon pro reproduktory a detailně nastavit zvuk v programu DSP procesoru. Díky širokým možnostem nastavení pozvedne zvuk i výkon oproti tovární hlavní jednotce na zcela jinou úroveň. V případě potřeby můžete Nakamichi NDSK4185AU použít jako plnohodnotný DSP procesor a systém doplnit výkonnějším zesilovačem. Výbava zahrnuje 4 vysokoúrovňové vstupy, 8 RCA výstupů i možnost připojení Bluetooth modulu pro bezdrátové streamování hudby. Zajímavostí je i volitelný dálkový ovladač s barevným displejem a velkou škálou funkcí, včetně přehrávače s možností přepínat skladby.
  • Nakamichi NDSK4165AU - čtyřkanálový zesilovač s výkonem 4 x 30 W RMS a integrovaným 6kanálovým DSP procesorem. NDSK4165AU představuje prakticky totožný zesilovač jako výše uvedený NDSK4185AU s několika rozdíly. Především disponuje nižším výkonem, dále pouze 6kanálovým DSP procesorem a zjednodušeným programem. Hlavním rozdílem je ekvalizér 15pásmovým ekvalizérem oproti 31pásmům, které nabízí výše uvedený model. Jinak je vše prakticky totožné, kromě nižší ceny. 

Reproduktory a subwoofery

V kategorii reproduktorů a subwooferů se objevilo nejvíce novinek. Naskladnili jsme nejvyšší řadu reproduktorů Nakamichi, konkrétně třípásmový systém zaměřený na sound quality s karbonovou membránou středových a basových reproduktorů, hlavní slovo však mají tentokrát subwoofery. Mezi novinkami najdete nové modely aktivních subwooferů pod sedačku, aktivní i pasivní subwoofery v ozvučnici, ale subwoofer do rezervy nebo basové tuby za vynikající cenu.

  • Nakamichi NSTO6530 - prvotřídní třípásmový reproduktorový systém společnosti Nakamichi a zároveň vlajková loď reproduktorů tohoto japonského výrobce. I z toho důvodu byly zvoleny exkluzivní materiály, které podtrhnou kvality tohoto systému a najdete je obvykle u těch nejdražších a nejkvalitnějších reproduktorů. Membránám basového a středového reproduktoru vévodí karbon, který vyniká svou tuhostí a zejména lehkostí, což zaručuje ideální zvukové podmínky. Výškové reproduktory jsou vyrobené z hedvábí pro přirozený a muzikální zvuk. 
  • Nakamichi NSM-6528 - středové reproduktory v netradičním rozměru 165 mm. Zaujmou svým zvukem, vysokým výkonem i kvalitním zpracováním. Reproduktorům vévodí kompozitní papírová membrána s pevným fázovým vrchlíkem, který přispívá k lepšímu šíření středních frekvencí. Součástí balení jsou i designové mřížky reproduktorů s logem Nakamichi. Stejnou řadu reproduktorů je možné zakoupit i v rozměru 200 mm.
  • Nakamichi NBW1100A - aktivní subwoofer v uzavřené ozvučnici určený do pozice místo rezervy v kufru. Zaujme nejen netradičním designem, ale i mohutnými basy díky měniči o průměru 280 mm (11"). Samozřejmostí jsou vysokoúrovňové vstupy, ovládací panel s možností nastavení gainu, fáze, filtru spodních frekvencí a v balení najdete i dálkové ovládání. Ideální řešení pro všechny, kteří si chtějí podpořit basovou složku ozvučení a nepřijít prakticky o žádné místo v interiéru vozu. 
  • Nakamichi NBF8.2A - aktivní subwoofer pod sedačku v inovovaném provedení a moderním designu. Jeho montáží snadno a rychle doplníte stávající zvukový systém ve vašem vozidle o požadovanou dynamiku. Nakamichi NBF8.2A svým ultratenkým profilem pasuje pod většinu moderních autosedaček a umožní vám poslech i nízkých frekvencí v nadstandardní kvalitě. S výkonem 120 W RMS si můžete užít vylepšený basový výkon bez omezení prostoru v interiéru.
  • Nakamichi NBF17A - nový aktivní subwoofer pod sedačku, který zaujme především svými velmi malými rozměry a čtvercovým měničem o průměru 165 mm. Díky kompaktní velikosti jej umístíte prakticky kamkoliv, dostatečný výkon 100 W RMS však umožní i přes jeho malé rozměry výraznou podporu dynamiky. Samozřejmostí je ovládací panel s možností nastavit vstupní citlivost, dolní pásmovou propust, Bass boost nebo Subsonic filtr.
  • Nakamichi NBX255A - z nových aktivních subwooferů zmíníme NBX255A v kompaktní basreflex ozvučnici. Ta obsahuje měnič o průměru 250 mm s vysokým výkonem 300 W RMS, který disponuje tvrzenou papírovou membránou, masivním 450 OZ feritovým magnetem a gumovým závěsem pro dlouhodobou odolnost. Na boční straně najdete i ovládací panel integrovaného zesilovače, který umožní nastavit gain, dolní pásmovou propust, bass boost, nebo fázi. 
  • Nakamichi NBX305A - stejný subwoofer ve větší a výkonnější variantě. Měnič o průměru 12" v basreflexové ozvučnici a výkon 350 W RMS již dokáže pořádně zabasovat. V balení najdete i dálkové ovládání, se kterým si výkon můžete nastavovat přímo z pozice řidiče. Subwoofer je chráněn mřížkou s logem Nakamichi, které najdete i na horní straně ozvučnice.  
  • Nakamichi NBT-1206A - subwooferem NBT-1206A otevíráme oblíbenou kategorii subwooferů v tubě, které zaujmou především příznivou cenu. V podání Nakamichi se navíc jedná o aktivní subwoofery, takže se nemusíte starat o externí zesilovač. Nakamichi NBT-1206A obsahuje měnič o průměru 12" s výkonem 120 W RMS v basreflexové ozvučnici, který disponuje tvrzenou papírovou membránou, výkonným feritovým magnetem a gumovým závěsem pro dlouhodobou odolnost. Na zadní straně najdete i ovládací panel integrovaného zesilovače, který umožní nastavit gain a dolní pásmovou propust. Zakoupit můžete i variantu s 10" a 8" měniči, které disponují především kompaktnějšími rozměry.  
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Související produkty

Nakamichi NAM3510-M9 Doprava zdarmaAutorádio Nakamichi NAM3510-M9Rychlý náhled2DIN, 9" displej, Bluetooth, USB, Apple CarPlay, Android Auto, DSP, 3 x RCA (4V) 8.990 KčSklademNakamichi NAM3510-MX Doprava zdarmaAutorádio Nakamichi NAM3510-MXRychlý náhled2DIN, 10,1" displej, Bluetooth, USB, Apple CarPlay, Android Auto, DSP, 3 x RCA (4V) 9.990 KčSklademNakamichi NAM5730-A9 Doprava zdarmaAutorádio Nakamichi NAM5730-A9Rychlý náhled2DIN, 9" HD displej, Android OS, Apple Carplay, Android Auto, Bluetooth, Hi-Res Audio, USB, Wi-Fi, DSP procesor, 5.1 4V RCA výstupy, 32 GB paměť, GPS, optický a koaxiální výstup11.990 KčDočasně nedostupnéNakamichi NAM5630-A9Z-128GB Doprava zdarmaAutorádio Nakamichi NAM5630-A9Z-128GBRychlý náhled2DIN, 9" HD displej, Android OS, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, USB, Wi-Fi, DSP procesor, 4V RCA výstupy, 128 GB paměť, GPS10.990 KčSklademNakamichi NAM5630-AXZ Doprava zdarmaAutorádio Nakamichi NAM5630-A9XZRychlý náhled2DIN, 10,1" HD displej, Android OS, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, USB, Wi-Fi, DSP procesor, 4V RCA výstupy, 128 GB paměť, GPS11.490 KčSklademNakamichi NAM5210T Doprava zdarmaAutorádio Nakamichi NAM5210TRychlý náhled (1 hodnocení)2DIN, 7" displej, Android OS, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, 2x USB, Wi-Fi, 4V RCA výstupy, 32 GB HDD, GPS3.790 KčDočasně nedostupnéNakamichi NAM5210T-A9 Doprava zdarmaAutorádio Nakamichi NAM5210T-A9Rychlý náhled (2 hodnocení)2DIN, 9" displej, Android OS, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, 2x USB, Wi-Fi, 4V RCA výstupy, 32 GB HDD, GPS4.990 KčDočasně nedostupnéNakamichi NAM5210T-AX Doprava zdarmaAutorádio Nakamichi NAM5210T-AXRychlý náhled (2 hodnocení)2DIN, 10" HD displej, Android OS, Bluetooth, Hi-Res Audio, Mirrorlink, 2x USB, Wi-Fi, 4V RCA výstupy, 32 GB HDD, GPS5.990 KčSklademNakamichi NAM1601 Doprava zdarmaAutorádio Nakamichi NAM1601Rychlý náhled (2 hodnocení)2DIN, 7" displej, Bluetooth, USB, SD, variabilní podsvícení tlačítek, 2x RCA, HiRes audio2.690 KčSklademNakamichi ND19ADVR kamera Nakamichi ND19ARychlý náhledpalubní DVR kamera, 2k rozlišení, úhel 145°1.690 KčSklademNakamichi ND19MDVR kamera Nakamichi ND19MRychlý náhledpalubní DVR kamera, HD rozlišení, úhel 120°1.290 KčSklademNakamichi NDSR350A Doprava zdarmaZesilovač s DSP procesorem Nakamichi NDSR350ARychlý náhled10kanálový zesilovač s DSP procesorem, 4 x 25 W + 4 x 40 W + 2 x 80 / 1 x 160 W RMS (4 Ω)19.990 KčDočasně nedostupnéNakamichi NDSK4165AU Doprava zdarmaZesilovač s DSP procesorem Nakamichi NDSK4165AURychlý náhled4kanálový zesilovač s DSP procesorem / 6kanálový DSP procesor, 4 x 30 W RMS, vstupy: 4x Hi-level, výstupy: 6 x RCA, Bluetooth streaming5.790 KčSklademNakamichi NDSK4185AU Doprava zdarmaZesilovač s DSP procesorem Nakamichi NDSK4185AURychlý náhled (2 hodnocení)4kanálový zesilovač s DSP procesorem / 8kanálový DSP procesor, 4 x 45 W RMS, vstupy: 4x Hi-level, výstupy: 8 x RCA, Bluetooth streaming6.490 KčSklademNakamichi NSTO-6530 Doprava zdarmaReproduktory Nakamichi NSTO-6530Rychlý náhled3pásmové komponentní reproduktory, Ø 165 mm, 115 W RMS, 88 dB, 4 Ω, montážní hloubka středobasu 67 mm21.990 KčDočasně nedostupnéNakamichi NSM-6528Reproduktory Nakamichi NSM-6528Rychlý náhled (1 hodnocení)středové reproduktory, Ø 165 mm, 50 W RMS, 4 Ω, 92 dB, montážní hloubka 65 mm1.790 KčDočasně nedostupnéNakamichi NSM-8517Reproduktory Nakamichi NSM-8517Rychlý náhledstředové reproduktory, Ø 200 mm, 60 W RMS, 4 Ω, 93 dB, montážní hloubka 84 mm1.990 KčDočasně nedostupnéNakamichi NBW1100A Doprava zdarmaAktivní subwoofer do rezervy Nakamichi NBW1100A-33 %AkcePoslední kusyRychlý náhled (1 hodnocení)aktivní subwoofer do rezervy, 11", 110 W RMSProdej skončilNakamichi NBF8.2A Doprava zdarmaAktivní subwoofer Nakamichi NBF8.2ARychlý náhled (2 hodnocení)aktivní subwoofer pod sedačku, 8", 120 W RMS4.890 KčSklademNakamichi NBF17A Doprava zdarmaAktivní subwoofer Nakamichi NBF17ARychlý náhled (1 hodnocení)aktivní subwoofer pod sedačku, 6,5", 100 W RMS3.890 KčSklademNakamichi NBX251A Doprava zdarmaAktivní subwoofer Nakamichi NBX251ARychlý náhled (1 hodnocení)aktivní subwoofer 10", 150 W RMS, bassreflex ozvučnice4.990 KčDočasně nedostupnéNakamichi NBX255A Doprava zdarmaAktivní subwoofer Nakamichi NBX255ARychlý náhled (1 hodnocení)aktivní subwoofer 10", 300 W RMS, bassreflex ozvučnice5.690 KčSklademNakamichi NBX305A Doprava zdarmaAktivní subwoofer Nakamichi NBX305ARychlý náhledaktivní subwoofer 12", 350 W RMS, bassreflex ozvučnice6.490 KčSklademNakamichi NBX30A Doprava zdarmaAktivní subwoofer Nakamichi NBX30ARychlý náhledaktivní subwoofer 12", 150 W RMS, bassreflex ozvučnice6.490 KčSklademNakamichi NBT-1006A Doprava zdarmaAktivní subwoofer Nakamichi NBT-1006ARychlý náhledaktivní subwoofer 10", 100 W RMS, bassreflex ozvučnice3.290 KčDočasně nedostupnéNakamichi NBT-1206A Doprava zdarmaAktivní subwoofer Nakamichi NBT-1206ARychlý náhledaktivní subwoofer 12", 120 W RMS, bassreflex ozvučnice3.690 KčDočasně nedostupnéNakamichi NBT-805A Doprava zdarmaAktivní subwoofer Nakamichi NBT-805ARychlý náhled (1 hodnocení)aktivní subwoofer 8", 80 W RMS, bassreflex ozvučnice2.490 KčDočasně nedostupnéNakamichi NBT-806A Doprava zdarmaAktivní subwoofer Nakamichi NBT-806ARychlý náhledaktivní subwoofer 8", 100 W RMS, bassreflex ozvučnice2.690 KčDočasně nedostupnéNakamichi NCGPC-6Reproduktorový kabel Nakamichi NCGPC-6Rychlý náhlednapájecí kabel 16 mm², CCA měď129 KčSkladem

Podobné články

Představujeme produkty značky AudioControl
Nově u nás můžete zakoupit sortiment amerického výrobce AudioControl, který se specializuje na procesory, zesilovače, integraci na tovární systémy a zpracování zvuku.
Celý článek
Představujeme italskou značku Harmony
Nově u nás najdete sortiment značky Harmony, která spadá pod italského high-end výrobce ESB Audio. Produkty Harmony jsou však výrazně levnější, přesto si zachovávají vysokou kvalitu zvuku i zpracování.
Celý článek
Několik novinek od Nakamichi
S pravidelným naskladněním produktů od japonského výrobce Nakamichi představujeme několik novinek a jinak tomu není ani tentokrát, v nabídce najdete nová autorádia a subwoofery.
Celý článek
Nově dovážíme sortiment značky Stinger
Jako novinku na našem eshopu najdete sortiment amerického výrobce Stinger, který nabízí špičkovou kabeláž, montážní materiál a další produkty pro ozvučení vozidel.
Celý článek
Harmonic Harmony - high-end z Indonésie
Špičkové signálové kabely nejvyšší kvality a další produkty pro audiofilní zvuk v automobilu. Představujeme Harmonic Harmony.
Celý článek
Powerbass po letech opět v České republice!
Pamatujete na Powerbass? V minulosti byl tento americký výrobce v ČR extrémně populární a nyní vám jeho zajímavý sortiment přinášíme zpět! Naváže na tehdejší úspěch?
Celý článek

Komentáře k článku