Můj účet

Sedmidenní Ahifi výzva se slevou až 35%

Počínaje dneškem vyzýváme všechny naše zákazníky, fanoušky a sympatizanty, aby nás sledovali na našem instagramovém účtu. Díky tomu získáte vždy aktuální informace o aktualitách, můžete sledovat zajímavé fotky a videa z našich instalací nebo si můžete prohlédnout fotky ze světa autohifi a autokosmetiky. Sledováním našeho účtu však můžete tentokrát získat zajímavou slevu!

7 dní >> 10 000 sledujících >> sleva 30% na většinu našeho sortimentu!

Naše výzva samozřejmě nezůstane bez odměny. Náš instagramový účet má momentálně lehce přes 6 000 sledujících. Pokud za 7 dní, tedy do 18.6.2021 v 16:00 hodin bude na našem účtu 10 000 sledujících a více, spustíme nebývalou víkendovou akci se slevou 30% na většinu našeho sortimentu. Akce potrvá pouze o víkendu od 19.6. 00:01 hod. do 20.6.2021 23:59 hod. Každý z vás může tedy ovlivnit, zda se sleva uskuteční nebo ne. Proto můžete oslovit i vaše přátele a kamarády, aby i oni sledovali náš profil, pokud je naše práce zajímá. Pouhých 4 tisíce nových sledujících a můžete zakoupit téměř vše se slevou 30%. Věříme ve férové a poctivé jednání, přesto náš účet budeme sledovat a v případě podvodného navyšení sledujících díky instagramovým botům, budeme takové sledující hromadně mazat, nebo akci neprodleně zrušíme. Upozorňujeme také, že sleva neplatí na již zlevněné produkty.

Bonus v případě úspěšné kampaně - sleva 35%

Přichystali jsme pro vás i bonus v podobě 5% navíc, pokud se povede dosáhnout 15 tisíc followers během 7 dní. V takovém případě bude platit sleva 35% na kompletní sortiment vybraných značek. Zakoupit tak budete moci většinu populárních produktů z oblasti ozvučení a odhlučnění vozidel i autokosmetiky s touto slevou. Samozřejmě vás v tom nenecháme samotné a počínaje dneškem startujeme reklamní kampaň v rámci našich sociálních sítí, aby se o naší akci dozvěděli všichni zainteresovaní. A jelikož náš facebookový profil sleduje přes 30 tisíc fanoušků, není tento cíl nereálný!

Zbývá tedy jedinné - sledovat https://www.instagram.com/ahifi.cz/

Na které značky bude sleva platit?

Do naší instagramové výzvy zapojíme většinu vašich oblíbených výrobců ze světa ozvučení a odhlučnění vozidel a autokosmetiky. V případě splnění podmínek se tedy můžete těšit na slevy produktů oblíbených značek jako je Hertz, Audison, Gladen, Mac Audio, Comfortmat, Dodo Juice, Carbon Collective, Auto Finesse, Bilt Hamber a mnoho dalších. Seznam všech značek na které sleva platí najdete zde:

Výsledek naší instagramové výzvy

Vzhledem k tomu, že se nepovedlo ani zdaleka dosáhnout cíle v podobě 10 tisíc sledujících na Instagramu i přes masivní kampaň, slevová akce se tento víkend od 19.6. do 20.6. 2021 neuskuteční. Nových cca 700 sledujících nenaplnilo naše očekávání a nespustíme tedy ani zamýšlenou akci s nižší slevou v případě těsného výsledku.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku

1|Petr Kotzian , 15.06.2021, 18:01
A když bude jen 6000, bude třeba 20 % aspoň :-)?Díky
Odpověď: Odborný prodejce - AHIFI.CZ, 16.06.2021 09:35
Dobrý den Vážený zákazníku, obávám se, že nikoliv :-) je třeba se snažit, sdílet a oslovit i kamarády a známé :-)