Můj účet

Volvo XC 90 - kompletní odhlučnění

Volvo XC 90
  • Druh instalaceKompletní odhlučnění v rámci balíčku Expert Plus
  • VozidloVolvo XC 90
  • Datum realizace28.01.2021
  • Časová náročnost37 hodin (1 pracovní den pro 4 techniky)
  • Cena instalace54 312 Kč s DPH
Mám zájem o podobnou montáž
Cena: 54 312 Kč s DPH
Kompletní odhlučnění vozu Volvo XC 90 nejnovější generace. Velké SUV ze Švédska již při prvním pohledu působí majestátně a to nejen díky své úctyhodné velikosti. Zaujme jedinečný a harmonický design s charakteristickým Thorovým kladivem ve světlech, vynikající ergonomie kabiny a drahé vnitřní obložení. V mnoha ohledech vlajková loď této skandinávské značky dokonce předčí velkou německou trojku Audi, Mercedes nebo BMW. Zvuková izolace modelu Volvo XC90 však stále vyžaduje jemné doladění. Nemyslete si, že auto je vyloženě hlučné, Volva vždy v této oblasti patřily ke špičce. Hluk motoru, pneumatik i okolní silniční hluk není na tak vysoké úrovni jako u vozidel nižší třídy, přesto však chce zákazník za tolik peněz získat něco víc. Z toho důvodu jsme se se zákazníkem dohodli na kompletním odhlučnění a to rovnou v maximální konfiguraci v rámci našeho balíčku odhlučnění Expert Plus, ve kterém používáme silnější a účinnější materiály, než u běžných instalací odhlučnění. Ten zahrnuje odhlučnění předních, zadních i pátých dveří, podlahy, zavazadlového prostoru, předních a zadních podběhů, střechy a kapoty. Odhlučnění torpéda u tohoto vozu nebylo možné z důvodu velkého množství elektroniky umístěné v této části vozu. Na odhlučnění jsme použili prémiové antivibrační a membránové materiály Comfortmat, se kterými garantujeme nejúčinnější odhlučnění na trhu a oblasti nejvíce zatížené hlukem jsme ošetřili až třemi vrstvami odhlučnění. Materiály Comfortmat mají i tepelně izolační funkci, což využijete jak v zimě, tak v létě. Na odhlučnění pracují zároveň čtyři naši technici, kteří montáž zvládnou v rámci 1 pracovního dne. Vzhledem k velikosti vozu a extrémní náročnosti na samotnou montáž je její doba navýšena o 6 hodin oproti standardním vozům.Zobrazit produkty >Skrýt produkty >

Podobné montážeProhlédněte si podobné realizace z naší montážní dílny

Instalováno v tomto vozidle

Balíček odhlučnění Standard

Naše základní odhlučnění Standard zahrnuje odhlučnění všech důležitých oblastí vozu a to se zaměřením nejen na vysokou účinnost, ale i dostupnou cenu. Konkrétně se věnujeme odhlučnění kapoty, předních a zadních dveří, kufru, podlahy a předních i zadních podběhů z vnitřní strany. Používáme antivibrační a zvukově izolační materiály Comfortmat zejména z modelové řady Standard, díky kterým jsme schopni stlačit cenu na nižší úroveň. Na oblasti nejvíce zatížené hlukem však aplikujeme totožné materiály jako u balíčku odhlučnění Premium. Díky tomu již náš základní balíček umožňuje vysoce účinné odhlučnění, které v dané ceně nemá na našem trhu ekvivalent.

Cena od 26 990 KčZobrazit více informacíZobrazit více informacíOstatní balíčky odhlučnění
Instalováno v tomto vozidle

Balíček odhlučnění Standard Light

Balíček odhlučnění Standard Light je určen pro všechny zákazníky, kteří požadují vůz velmi účinně odhlučnit, ovšem s přihlédnutím na nízkou hmotnost materiálů. Odhlučňujeme stejné oblasti jako u balíčku Standard, tedy kapotu, přední a zadní dveře, podlahu, kufr a přední i zadní podběhy. Používáme však odlišné materiály, které vynikají nízkou hmotností a to při zachování vysoké účinnosti. V první i druhé vrstvě odhlučnění aplikujeme odlehčené antivibrační a zvukově izolační materiály, které umožní o 30 procent nižší hmotnost a přitom pouze mírně nižší účinnost než u balíčku Standard. Ve srovnání s našimi nejúčinnějším balíčky Expert a Expert Plus se jedná o snížení hmotnosti až o 50 procent.

Cena od 26 990 KčZobrazit více informacíZobrazit více informacíOstatní balíčky odhlučnění
Instalováno v tomto vozidle

Balíček odhlučnění Premium

Náš nejoblíbenější balíček odhlučnění Premium zahrnuje kromě střechy téměř kompletní odhlučnění vozidla. A jak i název balíčku napovídá, pracujeme výhradně se špičkovými materiály Comfortmat z modelové řady Premium a u těch nejvíce hlukem a vibracemi zatížených oblastí využíváme materiály z nejvyšší řady Expert. Konkrétně v rámci tohoto balíčku odhlučňujeme kapotu, přední a zadní dveře, podlahu, zavazadlový prostor, přední i zadní podběhy z vnitřní strany a páté dveře. Oproti balíčku Standard tedy nevolíme pouze výrazně účinnější antivibrační a zvukově izolační materiály, ale navíc odhlučňujeme i páté dveře. Výsledkem je rapidní snížení hluku i přijatelná hmotnost materiálů.

Cena od 36 990 KčZobrazit více informacíZobrazit více informacíOstatní balíčky odhlučnění
Instalováno v tomto vozidle

Balíček odhlučnění Premium Plus

Vylepšený balíček Premium Plus zahrnuje odhlučnění stejných oblastí jako u balíčku Premium, tedy kapoty, předních, zadních i pátých dveří, podlahy, zavazadlového prostoru a předních i zadních podběhů z vnitřní strany vozidla. Hlavní rozdíl je však v použitých materiálech, kdy se zaměřujeme na maximální možné odhlučnění současnosti. Používáme silnější a účinnější materiály a téměř na všechny oblasti vozu aplikujeme profesionální antivibrační a zvukově izolační materiály z nejvyšší řady Expert, které se pyšní rekordní a nepřekonatelnou účinností. Pokud tedy požadujete to nejlepší bez kompromisů, je náš balíček odhlučnění Premium Plus jasnou volbou.

Cena od 36 990 KčZobrazit více informacíZobrazit více informacíOstatní balíčky odhlučnění
Instalováno v tomto vozidle

Balíček odhlučnění Expert

Balíček odhlučnění Expert již zahrnuje kompletní odhlučnění vozidla. Konkrétně se v rámci tohoto balíčku zaměřujeme na kapotu, střechu, torpédo, přední, zadní a páté dveře, podlahu, zavazadlový prostor a na přední i zadní podběhy z vnitřní strany vozu. Volíme totožné antivibrační a zvukově izolační materiály jako u balíčku odhlučnění Premium, věnujeme se však navíc střeše a torpédu. To umožní komplexní odhlučnění bez rizika zvýšeného hluku v místech, kde nebyla provedena dodatečná zvuková izolace. S balíčkem odhlučnění Expert získáte nejen rapidní snížení hluku, ale i tepelnou izolaci a je tedy námi nejvíce doporučované řešení, pokud vůz nemá ve výbavě střešní okno nebo panoramatickou střechu.

Cena od 36 990 KčZobrazit více informacíZobrazit více informacíOstatní balíčky odhlučnění
Instalováno v tomto vozidle

Balíček odhlučnění Expert Plus

Náš balíček odhlučnění Expert Plus pro nejnáročnější klienty představuje kompletní odhlučnění vozu s nejvyšší účinností, která atakuje hranici 5 dB při dálniční rychlosti. Zaměřujeme se na stejné oblasti jako u klasického balíčku Expert, konkrétně tedy na kapotu, střechu, přední, zadní i páté dveře, podlahu, zavazadlový prostor a přední i zadní podběhy z vnitřní strany vozu. Stejně jako u balíčku Premium Plus však volíme silnější a výrazně účinnější antivibrační a zvukově izolační materiály z profesionální řady Expert, které nemají v účinnosti na současném trhu konkurenci. S balíčkem odhlučněním Expert Plus se tedy můžete spolehnout na maximální možné odhlučnění bez kompromisů.

Cena od 37 990 KčZobrazit více informacíZobrazit více informacíOstatní balíčky odhlučnění

10 let zkušeností

S odhlučněním vozidel jsme jako první v ČR začali již v roce 2013 a od té doby jsme odhlučnili již téměř 1000 vozidel většiny automobilek. Díky tomu jsme získali velké množství nenahraditelných zkušeností, které uplatňujeme i při odhlučnění vašeho vozidla.

Nejúčinnější materiály na trhu

Pracujeme výhradně s nejmoderními materiály ruských společností Comfortmat a SGM, které představují současnou světovou špičku v odhlučnění vozidel. S našimi materiály garantujeme nejúčinnější odhlučnění na dnešním trhu.

4 zkušení montážní technici

Máme stabilní team 4 zkušených techniků, kteří mohou všichni zároveň pracovat na vašem autě. Díky tomu zvládneme většinu montáží odhlučnění během 1 pracovního dne. Auto nám tedy v 8 hodin ráno přistavíte a v 17 hodin odjíždíte.

Moderní montážní dílna

Na naší montážní dílně o rozloze 120 m2 mohou být ve stejnou dobu až 4 vozidla, což nám umožňuje pracovat na několika instalacích denně a zkrátit čekací lhůtu na montáž. Špičkové vybavení dílny zaručuje tu nejlepší péči o váš vůz.

Náhradní vůz VW Golf VII

Po dobu montáže si můžete zapůjčit naše firemní vozidlo Volkswagen Golf VII a využít vůz dle vašich potřeb. Můžete si například udělat na výlet po okolí Brna. Zapůjčení a pohonné hmoty jsou zcela zdarma a platíte pouze za ujeté kilometry.

Záruka na montáž odhlučnění

Špičkové materiály ruské společnosti Comfortmat zaručují stejnou účinnost po celou životnost vozu i při provozu v extrémních teplotách. Proto můžeme poskytnout na naše montáže odhlučnění dvouletou záruku.