Můj účet

Velká věc se povedla, jsme výhradními dovozci značky Zapco!

Pokud patříte mezi fanoušky kvalitního zvuku, určitě vám bude americký výrobce zesilovačů Zapco minimálně povědomý. S produkty Zapco se můžete setkat v těch nejkvalitnějších instalacích audiofilních nadšenců po celém světě a je jedno, jestli máte v úmyslu soutěžit, nebo prostě jen chcete ve svém voze pravidelně zažít atmosféru živého koncertu. Zapco vám to umožní a my máme velkou radost, že se nám povedlo tyto nekompromisní produkty přinést do České republiky. 

O značce Zapco

Zapco je nejstarší hi-endovou značkou car audio na světě, která se specializuje na špičkové zesilovače a DSP procesory do auta. Společnost byla založena v USA již v roce 1974 a od té doby sbírá jedno ocenění za druhým. A to jak od prestižních organizací, které hodnotí kvalitu produktů a inovací, ale i na celosvětových soutěžích zaměřených zejména na "sound quality". Od roku 1993 Zapco spadá pod italskou společnost Apex Group, která vyrábí i hi-endové italské reproduktory ESB. Zesilovače Zapco představují audiofilní kvalitu bez kompromisů, definují standard kvality a stanovují kritéria, podle kterých jsou posuzované ostatní produkty v tomto odvětví. Zajímavostí zesilovačů Zapco jsou i hodnoty výkonu, které jsou reálně zpravidla o 10 až 20 % vyšší, než ty uvedené na papíře. Excelentní je i spolehlivost produktů, kdy si můžete být téměř jisti, že vám vydrží po mnoho let. Pro přesné vyjádření filozofie Zapco jsme se rozhodli vypůjčit si povedený úryvek z oficiálních stránek výrobce, protože lépe to snad ani napsat nejde. Citujeme: "Ve společnosti Zapco již přes 45 let neustále hledáme inovativní způsoby, jak přinést lepší zvuk do automobilového prostředí a tato neúnavná snaha o absolutní kvalitu zvuku přináší stále nové technologie a hi-end produkty. Ptáte se proč? Protože nic jiného nemůže chytit za duši a vhnat slzy do očí, tak jako hudba. Díky hudbě můžete tančit pro radost a ze všech umění má hudba nejsilnější a okamžitý účinek na vaše tělo a mysl. Reprodukce hudby v celé její kráse a její jemnosti si nezaslouží nic menšího, než největší úsilí všech zaměstnanců společnosti Zapco. A taky protože... na hudbě záleží!"

Zaměřeno na "SQ"

Pokud vám tato zkratka nic neříká, pak vězte, že představuje dvě anglická slova sound quality, tedy česky kvalita zvuku. Sound quality je o čistotě, srozumitelnosti a věrnosti zvuku, přičemž je možné slyšet každou jednotlivou frekvenci přesně a jasně. Je to zároveň směr, ke kterému se milovníci ozvučení vozidel můžou hlásit, ve kterém mohou soutěžit. Kvalita zvuku se totiž dá měřit. A to nejen pomocí speciálních nástrojů, ale i subjektivně, lidským uchem. Kvalita zvuku závisí na mnoha faktorech a zdaleka se nejedná pouze o správně zvolené komponenty, které zvuk reprodukují. Stejně záleží i na kvalitě zdroje, zpracování nahrávky a v neposlední řadě nastavení celého systému i v závislosti na prostoru, ve kterém hudbu posloucháme. Cílem SQ je obvykle dosáhnout takové reprodukce zvuku, která se co nejvíce blíží originálu a aby ve skladbách vynikl každý detail, který interpret zanechal na nahrávce. Dosáhnout takového zvuku v autě není jednoduché a může znamenat strávení několika desítek i stovek hodin ladění. Je to však směr, kterým chceme momentálně jít a věnovat se mu s maximálním úsilím. Samozřejmě víme, že takovou hodinovou nálož po našich zákaznících nemůžeme požadovat a jen těžko bychom si cenu za instalaci obhájili. Přesto se pouze nastavení zvuku v případě instalace kvalitnějšího ozvučení s DSP procesorem věnujeme v průměru minimálně 4 hodiny, u náročnějších však i výrazně déle. Za tu dobu však zvládneme změřit pomocí kalibrovaného mikrofonu všechny nedostatky a překážky daného vozu a přesně nastavíme prostorovou korekci ekvalizéru pro každý reproduktor ve voze. Následně nastavíme časové korekce, úrovně, pásmové propusti nebo fáze a to vše pro zajištění maximálně věrného zvuku, který vyvolá pocit, že sedíte přímo před interpretem. Práce je to náročná a znamená desítky jednotlivých měření. Výsledek však stojí za to a nadšený zákazník je tou nejlepší odměnou. A je to jediná cesta ke kýženému SQ, ke kterému se díky produktům společnosti Zapco zase o něco více přiblížíme. 

Jsme výhradním distributorem Zapco

Abychom mohli realizovat všechny naše firemní cíle, museli jsme pomalu poskládat všechny díly do pomyslné mozaiky. Během posledních let se nám povedlo pod naše křídla získat taková jména jako Morel, Audison nebo Mosconi, stále nám však chyběl poslední díl. A prakticky byla pouze jediná cesta - kontaktovat společnost Zapco. Cesta to nebyla jednoduchá a byla plná překážek, nicméně nakonec se nám po dlouhých vyjednáváních povedlo získat ceněný kontrakt s výhradním zastoupením. Díky tomu budeme schopni nabídnout opravdu hi-end řešení zaměřené na maximální kvalitu zvuku. Zároveň je to pro nás velký závazek hrdě reprezentovat produkty Zapco, o které jsme bojovali. Závazek se nadále zlepšovat, zkvalitňovat služby a být první volbou v České republice pro opravdu špičkový zvuk. A jak už jste u nás zvyklí, znamená to také naskladnění kompletního sortimentu, včetně těch nejdražších modelových řad, abychom mohli vždy uspokojit veškerou poptávku. Dobrou zprávou je i to, že Zapco již od roku 1993 patří pod italskou společnost Apex Group, která má pod sebou i další špičkové výrobce nejen z oblasti car hifi. Všechny produkty jsou tak skladem nejen v USA, ale i v Itálii, ze které jsou distribuovány po celé Evropě. V případě vyprodání produktů jsme tedy schopni rychle sklady doplnit. Zapco však nejsou pouze audiofilní zesilovače a DSP procesory nejvyšší kvality, které bychom využívali výhradně pro naše nejkvalitnější instalace. Za poslední roky v Zapco představili i základní zesilovače za dostupné ceny určené pro běžné koncové zákazníky, které však nenesou pouze jméno Zapco, ale s ním spojenou i vysokou kvalitu. Proto věříme, že si značka Zapco získá v České republice spoustu fanoušků nejen mezi audiofily, ale i mezi běžnými uživateli. A na jaké produkty se můžete těšit?

Portfolio produktů Zapco

Zapco se úzce specializuje na audiofilní zesilovače nejvyšší kvality, které jsou určené jak pro soutěžní účely, tak pro všechny nadšence kvalitního zvuku. V posledních letech však v portfoliu výrobce najdete i cenově dostupnější zesilovače a kvalita produktů Zapco je díky tomu dostupná i širší veřejnosti. Aktuálně jsou k dostání zesilovače celkem pěti modelových řad a šestá řada zaměřená na velmi kompaktní rozměry již byla nedávno představena. Zapco však nejsou jen zesilovače, ale i DSP procesory té nejvyšší kvality, se kterými váš audio systém vyladíte k naprosté dokonalosti. Na kompletní portfolio se můžete podívat na dalších řádcích této aktuality. 

Zesilovače Zapco Studio-B

Zapco má pověst nepřekonatelné kvality reprodukce zvuku a vysoké spolehlivosti. Je to oddanost zvukové čistotě a vášeň pro výkon, která vybudovala pověst společnosti Zapco. Ani jeden nově představený zesilovač Zapco nikdy nepředstavoval žádné ohrožení postavení společnosti jako výrobce prémiových zesilovačů a procesorů. Ne však každý potřebuje audiofilní zesilovač ať už pro soutěže, nebo pro vlastní potřebu. Vznikla tedy otázka, zda by v Zapco mohli využít 40 let zkušeností se zvukem a vyvinout zesilovač pro každodenní použití. Zesilovač, který si všichni mohou dovolit, ale který zůstane věrný dědictví Zapco, pokud jde o zvuk a spolehlivost. A odpověď je rozhodně ano! Díky novým zesilovačům ST-B (Studio-B) přináší Zapco vysokou kvalitu zvuku, kterou si nyní může dovolit každý. 
  • Zapco ST-1B - 1kanálový zesilovač třídy A/B, 1 x 200 / 300 W RMS (4 / 2 Ω)
  • Zapco ST-2B - 2kanálový zesilovač třídy A/B, 2 x 65 / 1 x 180 W RMS (4 Ω)
  • Zapco ST-4B - 4kanálový zesilovač třídy A/B, 4 x 65 / 2 x 180 W RMS (4 Ω)

Zesilovače Zapco Studio-X

Řada zesilovačů Studio-X od společnosti Zapco byla navržena speciálně pro dnešní automobilový audio trh. Kompaktní šasi Studio-X umožňuje snadnou montáž do jakéhokoli auta a díky modernímu hranatému designu v černé barvě zesilovače vypadají skvělě v každé instalaci. Všechny zesilovače používají stejné bipolární výstupní zařízení, operační zesilovače a špičkové kapacitory, které jsou součástí vyšších modelových řad Zapco. Mezi přednosti patří i odolnost a spolehlivost. Není vůbec neobvyklé vidět, jak se zesilovače Zapco přesouvají z auta do auta a z generace na generaci. Zesilovače Zapco vyrobené v 90. letech jsou stále obchodovány a nakupovány na internetu fanoušky kvality zvuku po celém světě. U řady Studio-X to nebude jiné. A samozřejmě nejdůležitější funkcí sdílenou všemi zesilovači ST-X je legendární kvalita zvuku Zapco, vyvinutá s více než 40 lety zkušeností.
  • Zapco ST-500XM II - 1kanálový zesilovač třídy D, 1 x 200 / 300 / 500 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)
  • Zapco ST-1000XM II - 1kanálový zesilovač třídy D, 1 x 500 / 750 / 1000 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)
  • Zapco ST-1650XM II - 1kanálový zesilovač třídy D, 1 x 750 / 1100 / 1650 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)
  • Zapco ST-2000XM II - 1kanálový zesilovač třídy D, 1 x 1000 / 1500 / 2000 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)
  • Zapco ST-2X SQ - 2kanálový zesilovač třídy A/B, 2 x 65 / 1 x 190 W (4 Ω), zaměřeno na kvalitu zvuku
  • Zapco ST-4X II - 4kanálový zesilovač třídy A/B, 4 x 50 / 2 x 160 W RMS (4 Ω)
  • Zapco ST-4X SQ - 4kanálový zesilovač třídy A/B, 4 x 65 / 2 x 190 W RMS (4 Ω), zaměřeno na kvalitu zvuku
  • Zapco ST-4X DSP III - 4kanálový zesilovač třídy A/B, 4 x 65 / 2 x 180 W RMS (4 Ω), integrovaný DSP procesor
  • Zapco ST-5X II - 5kanálový zesilovač třídy A/B, 4 x 100 + 1 x 200 W RMS (4 Ω)
  • Zapco ST-6X SQ - 6kanálový zesilovač třídy A/B, 6 x 100 / 3 x 300 W RMS (4 Ω), zaměřeno na kvalitu zvuku
  • Zapco ST-6X DSP III - 6kanálový zesilovač třídy A/B, 6 x 100 / 3 x 250 W RMS (4 Ω), integrovaný DSP procesor

Zesilovače Zapco Z II

V roce 2012 byla představena první generace nové modelové řady Z, která je zaměřena výhradně na sound quality. Zesilovače byly vytvořeny na základě referencí audiofilů a fanatiků do ozvučení vozidel z celého světa. Proto inženýři v Zapco experimentovali s vnitřními součástkami a novými obvody, aby zjistili, zda je možné posunout zesilovače Zapco na ještě vyšší úroveň kvality zvuku investováním do audiofilních součástek. Výsledné zesilovače řady Z byly produktem této jedinečné vývojové metody. Nyní po několika úspěšných letech bylo na čase vytvořit druhou generaci zesilovačů série Z. Hlavním cílem bylo snížit cenu díky implementování nejnovějších technologií a zvýšení efektivity výroby společně s vyššími modelovými řadami AP a SP, což přineslo úspory a možnost udržet spotřebitelské ceny na rozumné úrovni. Současně bylo upgradováno několik důležitých součástek a tak zesilovače nové modelové řady Z II nyní poskytují ještě vyšší kvalitu zvuku a přitom nižší koncové ceny. Dvojnásobná výhra pro fanoušky špičkového zvuku!
  • Zapco Z-1KD II - 1kanálový zesilovač třídy D, 1 x 450 / 700 / 1050 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)
  • Zapco Z-2KD II - 1kanálový zesilovač třídy D, 1 x 800 / 1400 / 2100 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)
  • Zapco Z-3KD II - 1kanálový zesilovač třídy D, 1 x 900 / 1800 / 3000 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)
  • Zapco Z-150.2 II - 2kanálový zesilovač třídy A/B, 2 x 165 / 1 x 550 W RMS (4 Ω)
  • Zapco Z-150.4 II - 4kanálový zesilovač třídy A/B, 4 x 165 / 2 x 550 W RMS (4 Ω)
  • Zapco Z-150.6 II - 6kanálový zesilovač třídy A/B, 6 x 165 / 3 x 550 W RMS (4 Ω)

Zesilovače Zapco Z-SP

Tato řada je určená pro majitelé vozů, kteří soutěží v kategorii zvané "Street Challenge", v některých soutěžích nazývaná "Street Demo". Nebo prostě pro všechny, kteří chtějí poslouchat hudbu dlouhé hodiny na maximální výkon a při zachování špičkové kvality. Sestavení takového zesilovače je náročnější na odolnost komponentů, protože se vytváří více tepla než u audiofilních zesilovačů a to zejména z důvodu vysokého výkonu a nepřetržitého provozu. Zesilovače musí produkovat nejvyšší možnou hlasitost při zachování velmi čistého zvuku. Aby bylo dosaženo těchto cílů, bylo nezbytné vyvinout nový systém chlazení vzduchu uvnitř zesilovače s vnitřními žebry chladiče a přidat ventilátory, které odvádějí teplo pryč. To však byla jen polovina úspěchu. Povedlo se najít nový hi-tech materiál pro izolaci výstupních tranzistorů, který dokáže odvádět teplo ze zesilovače mnohem rychleji, než standardní izolátory. Nyní tedy Zapco představuje zesilovače, které můžete nastavit na plnou hlasitost a hrát celý den. A s několika vylepšeními v obvodech získáte i výhybky, přepínač rozsahu pro přesný výběr dělící frekvence, subsonic filtr, bandpass filtr, variabilní gain, pomocný RCA výstup i volitelné dálkové ovládání. Ve většině zesilovačích vám všechny tyto ovládací prvky předzesilovače poskytují více všestrannosti, ale také vás okrádají o kvalitu signálu. To však nehrozí u zesilovačů Zapco. I se všemi těmito funkcemi získáte přes 103 dB odstupu signálu od šumu, méně než 0,1 % THD a větší než 60 dB odstup kanálů. Zesilovače Z-SP získají navíc 10% nárust výkonu díky zvýšené tepelné účinnosti, která snižuje "de-rating" výstupních zařízení.
  • Zapco Z-150.2 SP - 2kanálový zesilovač třídy A/B, 2 x 165 / 1 x 550 W RMS (4 Ω)
  • Zapco Z-150.4 SP - 4kanálový zesilovač třídy A/B, 4 x 165 / 2 x 550 W RMS (4 Ω)
  • Zapco Z-150.6 SP - 6kanálový zesilovač třídy A/B, 6 x 165 / 3 x 550 W RMS (4 Ω)

Zesilovače Zapco Z-AP

Modelová řada Z-AP představuje vrchol nabídky zesilovačů Zapco se zaměřením na nekompromisní audiofilní zvuk. Kdo je vlastně audiofil? Jedná se o zvukového fanatika, jehož jedinou vášní je přesná reprodukce zvuku, která do nahrané hudby přináší veškerou čistotu živého vystoupení. S termínem audiofilního zvuku jste se již možná setkali zejména u špičkového domácího ozvučení věhlasných společností McIntosh nebo Bryston, vždy byl však považovaný za nedostižitelný v automobilovém prostředí. V Zapco však s tímto tvrzením nesouhlasili a začali pátrat po dokonalé zvukové reprodukci. V roce 2000 byly představeny zesilovače modelové řady C2K Competition a následně v roce 2000 nová řada Z s high-end vnitřními komponenty přizpůsobenými čistě pro "sound quality". Jednalo se o první zesilovače vyvinuté spíše poslechem než měřením a byly poprávu označené jako nejlepší zesilovače Zapco všech dob. A jak na to v Zapco odpověděli? "Děkujeme, ale myslíme si, že to můžeme udělat ještě lépe". A taky tak udělali. Byly upgradovány špičkové audiofilské kapacitory a operační zesilovače, došlo k přepracování napájecího zdroje a k několika úpravám desky, aby byla vytvořena nová řada Z-LX. Ta nejen svou kvalitou válcovala zesilovače určené pro automobily, ale porážela při testech i hi-end zesilovače z oblasti home audio. A jak opět Zapco odpovědělo? "Děkujeme, ale myslíme si, že to můžeme udělat ještě lépe". A letos byla představena řada Z-AP, která stanovuje nové standardy kvality zvuku pro ozvučení vozidel i domácností.
  • Zapco Z-150.2 AP - 2kanálový zesilovač třídy A/B, 2 x 150 / 1 x 500 W RMS (4 Ω)
  • Zapco Z-400.2 AP - 2kanálový zesilovač třídy A/B, 2 x 400 / 1 x 1350 W RMS (4 Ω)
  • Zapco Z-150.4 AP - 4kanálový zesilovač třídy A/B, 4 x 150 / 2 x 500 W RMS (4 Ω)
  • Zapco Z-150.6 AP - 6kanálový zesilovač třídy A/B, 6 x 150 / 3 x 500 W RMS (4 Ω)

DSP procesory Zapco

Zapco nejsou pouze audiofilní zesilovače, ale i DSP procesory. Je těžké říci, kde končí věda a začíná vášeň, když běží společně se stejným cílem. Tak se zrodily procesory společnosti Zapco. Vášeň stojí za tímto projektem a hnací silou požadovaného výzkumu bylo vytvořit digitální systém, který by měl zvuk nejlepších digitálních a analogových systémů, které jsou dnes k dispozici. Koneckonců, poslech živé hudby je naprosto analogový zážitek. Cílem projektu není jen co nejčistší reprodukce zvuku, ale spíše co nejčistší reprodukce zvuku v poslechovém prostředí, bez ohledu na to, zda se nachází v autě, domácí místnosti nebo koncertní síni. Dali jsme dohromady vědce z oblasti elektroniky, akustiky a digitálního zpracování, kteří se spojili ve snaze dovést to k realizaci. Řada V HDSP přináší funkce a kvalitu zvuku, která dosud nebyla v automobilovém DSP umožněna. Až 16 kanálů znamená, že můžete postavit aktivní systémy v každém rohu vícekanálového zvukového systému. HD znamená, že součástí DSP procesoru je i HD přehrávač. Procesory Zapco HD ve skutečnosti přesahují dnešní normální 24bitový standard s vysokým rozlišením 96/192 Khz. To znamená, že dnes můžete reprodukovat hudbu lepší než MP3 a dokonce lepší než CD. A když přijde další krok v reprodukci HD, Zapco HDSP bude připraveno k přehrávání. Zahrnuté Wi-Fi a volitelné APTX HD Bluetooth umožňují HDSP připojit se ke všem pomocným „chytrým“ zařízením.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Související produkty

Zapco DSP-Z8 IV II Doprava zdarmaDSP procesor Zapco DSP-Z8 IV II-51 %TipAkceRychlý náhled (1 hodnocení)DSP procesor s BT streaming, 6 x RCA vstup, 6 x Hi-level vstup, 8 x RCA výstupProdej skončilZapco HDSP-Z16 V AD-16D Doprava zdarmaDSP procesor Zapco HDSP-Z16 V AD-16DTipRychlý náhledDSP procesor s HD přehrávačem, BT streaming, 8 x RCA vstup, 8 x Hi-level vstup, 16 x RCA výstup59.990 KčSklademZapco HDSP-Z16 V AD-8D Doprava zdarmaDSP procesor Zapco HDSP-Z16 V AD-8DTipRychlý náhledDSP procesor s HD přehrávačem, BT streaming, 8 x RCA vstup, 8 x Hi-level vstup, 8 x RCA výstup51.990 Kč1 až 4 týdnyZapco R IV IIOvladač k DSP procesoru Zapco R IV IIRychlý náhleddálkový ovladač k procesoru Zapco DSP-Z8 IV IIProdej skončilZapco R IV iPhone Doprava zdarmaHudební interface Zapco R IV iPhoneRychlý náhleddigitální hudební přehrávač pro iPhone, iPod, iPadProdej skončilZapco ST-1000XM II Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-1000XM II-43 %TipAkcePoslední kusyRychlý náhled1kanálový zesilovač, 1 x 500 / 750 / 1000 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)Prodej skončilZapco ST-1650XM II Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-1650XM II-50 %TipAkcePoslední kusyRychlý náhled1kanálový zesilovač, 1 x 750 / 1100 / 1650 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)Prodej skončilZapco ST-1B Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-1BTipRychlý náhled (6 hodnocení)1kanálový zesilovač, 1 x 200 / 300 W RMS (4 / 2 Ω), třída AB3.990 KčSklademZapco ST-2000XM II Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-2000XM II-41 %TipAkcePoslední kusyRychlý náhled (2 hodnocení)1kanálový zesilovač, 1 x 1000 / 1500 / 2000 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)Prodej skončilZapco ST-204D SQ Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-204D SQ-50 %TipAkcePoslední kusyRychlý náhled (1 hodnocení)4kanálový zesilovač, 4 x 180 / 2 x 560 W RMS (4 Ω), 4 x 280 W RMS (2 Ω)Prodej skončilZapco ST-2B Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-2BTipRychlý náhled (2 hodnocení)2kanálový zesilovač, 2 x 65 / 1 x 180 W RMS (4 Ω), 2 x 90 W RMS (2 Ω)2.690 KčSklademZapco ST-2X SQ Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-2X SQ-50 %TipAkcePoslední kusyRychlý náhled (2 hodnocení)2kanálový zesilovač, 2 x 65 / 1 x 190 W (4 Ω), 2 x 95 W RMS (2 Ω)Prodej skončilZapco ST-4B Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-4BTipRychlý náhled (12 hodnocení)4kanálový zesilovač, 4 x 65 / 2 x 180 W RMS (4 Ω) / 4 x 90 W RMS (2 Ω)3.990 KčSklademZapco ST-4X DSP Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-4X DSPTipPoslední kusyRychlý náhled4kanálový zesilovač s DSP, 4 x 65 / 2 x 180 W RMS (4 Ω), 4 x 90 W RMS (2 Ω)15.490 KčSklademZapco ST-4X DSP III Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-4X DSP III-47 %TipAkceRychlý náhled (1 hodnocení)4kanálový zesilovač s DSP procesorem, 4 x 65 / 2 x 180 W RMS (4 Ω), třída AB7.999 Kč14.990 KčSklademZapco ST-4X II Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-4X II-39 %TipAkcePoslední kusyRychlý náhled4kanálový zesilovač, 4 x 50 / 2 x 160 W RMS (4 Ω), 4 x 80 W RMS (2 Ω)Prodej skončilZapco ST-4X SQ Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-4X SQ-40 %TipAkcePoslední kusyRychlý náhled (1 hodnocení)4kanálový zesilovač, 4 x 65 / 2 x 190 W RMS (4 Ω), 4 x 95 W RMS (2 Ω)Prodej skončilZapco ST-500XM II Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-500XM II-47 %TipAkcePoslední kusyRychlý náhled (1 hodnocení)1kanálový zesilovač, 1 x 200 / 300 / 500 W RMS (4 / 2 / 1 Ω)Prodej skončilZapco ST-5X II Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-5X II-15 %TipAkcePoslední kusyRychlý náhled5kanálový zesilovač, 4 x 100 + 1 x 200 W RMS (4 Ω), 4 x 150 + 1 x 300 W RMS (2 Ω)Prodej skončilZapco ST-6X DSP Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-6X DSPTipPoslední kusyRychlý náhled6kanálový zesilovač s DSP, 6 x 100 / 3 x 250 W RMS (4 Ω), 6 x 130 W RMS (2 Ω)Prodej skončilZapco ST-6X DSP III Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-6X DSP III-50 %TipAkceRychlý náhled (2 hodnocení)6kanálový zesilovač s DSP procesorem, 6 x 100 / 3 x 250 W RMS (4 Ω), 6 x 130 W RMS (2 Ω), třída AB9.999 Kč19.990 KčSklademZapco ST-6X SQ Doprava zdarmaZesilovač Zapco ST-6X SQ-51 %TipAkcePoslední kusyRychlý náhled6kanálový zesilovač, 6 x 100 / 3 x 300 W RMS (4 Ω), 6 x 150 W RMS (2 Ω)Prodej skončilZapco Z-1100.1 AP Doprava zdarmaZesilovač Zapco Z-1100.1 APTipRychlý náhled1kanálový zesilovač, 1 x 800 / 1200 W RMS (4 / 2 Ω), třída A/B39.990 KčSklademZapco Z-150.2 AP Doprava zdarmaZesilovač Zapco Z-150.2 APTipRychlý náhled2kanálový zesilovač, 2 x 150 / 1 x 500 W RMS (4 Ω), 2 x 250 W RMS (2 Ω)23.990 KčSklademZapco Z-150.2 II Doprava zdarmaZesilovač Zapco Z-150.2 IITipRychlý náhled2kanálový zesilovač, 2 x 165 / 1 x 550 W RMS (4 Ω), 2 x 275 W RMS (2 Ω)15.990 KčSklademZapco Z-150.2 SP Doprava zdarmaZesilovač Zapco Z-150.2 SPRychlý náhled2kanálový zesilovač, 2 x 165 / 1 x 550 W RMS (4 Ω), 2 x 275 W RMS (2 Ω)19.990 KčSklademZapco Z-150.4 AP Doprava zdarmaZesilovač Zapco Z-150.4 APTipRychlý náhled4kanálový zesilovač, 4 x 150 / 2 x 500 W RMS (4 Ω), 4 x 250 W RMS (2 Ω)39.990 KčSklademZapco Z-150.4 II Doprava zdarmaZesilovač Zapco Z-150.4 IITipRychlý náhled4kanálový zesilovač, 4 x 165 / 2 x 550 W RMS (4 Ω), 4 x 275 W RMS (2 Ω)24.990 KčSklademZapco Z-150.4 SP Doprava zdarmaZesilovač Zapco Z-150.4 SPRychlý náhled4kanálový zesilovač, 4 x 165 / 2 x 550 W RMS (4 Ω), 4 x 275 W RMS (2 Ω)31.990 KčSklademZapco Z-150.6 AP Doprava zdarmaZesilovač Zapco Z-150.6 APTipRychlý náhled6kanálový zesilovač, 6 x 150 / 3 x 500 W RMS (4 Ω), 6 x 250 W RMS (2 Ω)49.990 KčSklademZapco Z-150.6 II Doprava zdarmaZesilovač Zapco Z-150.6 IITipRychlý náhled6kanálový zesilovač, 6 x 165 / 3 x 550 W RMS (4 Ω), 6 x 275 W RMS (2 Ω)29.990 KčSklademZapco Z-150.6 SP Doprava zdarmaZesilovač Zapco Z-150.6 SPRychlý náhled6kanálový zesilovač, 6 x 165 / 3 x 550 W RMS (4 Ω), 6 x 275 W RMS (2 Ω)41.990 KčSklademZapco Z-1KD II Doprava zdarmaZesilovač Zapco Z-1KD IITipRychlý náhled1kanálový zesilovač, 1 x 450 / 700 / 1050 W RMS (4 / 2 / 1 Ω), třída D12.990 KčSklademZapco Z-2KD II Doprava zdarmaZesilovač Zapco Z-2KD IITipRychlý náhled1kanálový zesilovač, 1 x 800 / 1400 / 2100 W RMS (4 / 2 / 1 Ω), třída D25.990 KčSklademZapco Z-3KD II Doprava zdarmaZesilovač Zapco Z-3KD IITipRychlý náhled1kanálový zesilovač, 1 x 900 / 1800 / 3000 W RMS (4 / 2 / 1 Ω), třída D 38.990 KčSklademZapco Z-400.2 AP Doprava zdarmaZesilovač Zapco Z-400.2 APTipRychlý náhled2kanálový zesilovač, 2 x 400 / 1 x 1350 W RMS (4 Ω), 2 x 670 W RMS (2 Ω)41.990 KčSklademZapco Z-BR IIDálkové ovládání Zapco Z-BR IIRychlý náhled (1 hodnocení)dálkové ovládání pro zesilovače Zapco690 KčSklademZapco Z-PS220I P100A Doprava zdarmaMěnič napětí Zapco Z-PS220I P100ARychlý náhledměnič napětí z 220V AC na DC 9V ~ 16V12.990 Kč1 až 4 týdny

Podobné články

Představujeme novinku Hertz DPK 165.3
V našem novém článku se zaměříme na komponentní reproduktory Hertz DPK 165.3, které zaujímají místo mezi řadou Dieci a Cento. Pojďme se na ně podívat podrobněji.
Celý článek
Nová webová prezentace našich instalací
Dnes jsme spustili novou webovou prezentaci našich instalací ozvučení a odhlučnění vozidel, která stojí za vaši pozornost. Všechny informace se dozvíte v naší aktualitě.
Celý článek
Zvyšujeme účinnost našeho odhlučnění!
S naskladněním nových materiálů Comfortmat jsme se rozhodli všechny novinky implementovat do našich instalací a výrazně zvýšit účinnost našeho odhlučnění!
Celý článek
Tradiční japonský výrobce Nakamichi nově na Ahifi
Nově můžete u nás zakoupit sortiment japonského výrobce Nakamichi, který se pyšní více jak 70letou historií. Zajímavé produkty se skvělým poměrem ceny a kvality.
Celý článek
Také Hertz přichází s několika novinkami
Přes víkend jsme dokončili aktualizaci značky Hertz, kde přibylo několik novinek. Vzhledem k rostoucím cenám surovin, došlo i k malému zdražení, ale nejde o nic dramatického.
Celý článek
Několik novinek z Itálie od Audisonu
Doplnili jsme na e-shop několik novinek od Audisonu. Došlo také k mírnému navýšení cen díky rostoucím cenám surovin.
Celý článek
Nové high-end reproduktory Morel v detailu
Po dlouhé době čekání jsme konečně naskladnili všechny novinky izraelského výrobce high-end ozvučení a sepsali jsme první dojmy o nejzajímavějších modelech.
Celý článek
Kicker novinky pro modelový rok 2021
Ve spolupráci s naším českým dodavatelem se nám podařilo zařadit do nabídky novinky Kicker pro rok 2021. Tato značka stojí za vaši pozornost.
Celý článek
Nejočekávanější novinky tohoto roku - Morel 2021
Morel letos oslavil 45. výročí od svého založení. Nadělil si velké množství nových high-endových reproduktorů, které musíte vidět! Všechny novinky už můžete zhlédnout u nás na e-shopu.
Celý článek

Komentáře k článku