Můj účet

Heureka den dopravy zdarma 2017

Oblíbená akce tohoto roku je tady – Heureka den dopravy zdarma 2017. Neutrácejte zbytečně za dopravu a nakupujte z pohodlí domova. 

3 dny dopravy ZDARMA

Heureka den dopravy zdarma patří k nejoblíbenějším nákupním akcím. Oproti minulým ročníkům přinesla Heureka jednu zásadní změnu → místo původního 1 dne potrvá akce 3 dny. Konkrétně akce poběží od pondělí 13. 11. 2017 od 12:00 do středy 15. 11. 2017 do 23:59
Další podmínky zůstávají stejné. Akce se mohou zůčastnit pouze e-shopy, které mají statut Ověřeno zákazníky, a vy tak máte jistotu, že nakupujete pouze u nejlepších. Pro získání dopravy zdarma pak stačí nakoupit zboží v hodnotě alespoň 300 Kč – v rámci České republiky máte zdarma všechny druhy dopravy

Při výběru zboží se vám může hodit naše ahifi poradna, ve které najdete zajímavosti ze světa autohifi, rady a tipy, návody na výběr produktů i slovník pojmů. 

Čím si můžete udělat radost?
  • Autorádia – k nejprodávanějším položkám u Ahifi jednoznačně patří autorádia. Nabídka je skutečně pestrá: autorádia s CD mechanikou, s USB, s bluetooth nebo i autorádia s GPS navigací. 
  • Hledáte nějaký způsob tlumení hluku v autěTlumení motoru? Pak jste tu správně! Vybírejte z našeho tlumícího materiálu
  • Další vášní je kvalitní autokosmetika, která u nás zabírá čestné místo! Vylaďte si svoje auto do posledního detailu. 
Užijte si nakupování!

heureka den dopravy zdarma 2017
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku