Můj účet

Jednoduchý DSP procesor Pioneer DEQ-S1000A

univerzální DSP procesor
Více o produktu
Pomůžeme vám s nákupem
  • Využijte naši poradnu
  • Zboží nám můžete vrátit do 14 dnů
  • Vyzkoušejte si produkt u nás na prodejně
Jednoduchý DSP procesor Pioneer DEQ-S1000A
-12 %
Aktualizováno

Jednoduchý DSP procesor Pioneer DEQ-S1000A

Pioneer DEQ-S1000A2 je univerzální zvukový procesor určený ke zvýšení kvality zvuku ve vozidle. Instalace je jednoduchá bez nutnosti výměny původních reproduktorů. Díky své kompaktní velikosti může být nainstalován skrytě, např. pod palubní desku nebo pod sedadlu. DEQ-S1000A2 obsahuje na zakázku vyrobený 48bitový dvoujádrový DSP pro vysoce kvalitní reprodukci zvuku. Je optimálně vyladěný a degradace zvuku způsobená akustickým šumem je důkladně eliminována. Při použití s ​​aplikací Pioneer Sound Tune nabízí špičkový zvuk i při využití továrních reproduktorů. Všechny operace se provádí jednoduše pomocí kompatibilního smartphonu a prostřednictvím aplikace Sound Tune. K dispozici je široká škála nastavení, a to od živé simulace až po nastavení 31pásmového grafického ekvalizéru. DEQ-S1000A2 nabízí snadnou konektivitu díky dodávanému kabelovému svazku pro uživatele smartphonů s Androidem. Rozměry 170 mm x 40 mm x 95 mm.

Hlavní vlastnosti

  • Aplikace Pioneer Sound Tune - prostřednictvím kompatibilního smartphonu a aplikace Pioneer Sound Tune je k dispozici široká škála nastavení od živé simulace až po nastavení 31pásmového grafického ekvalizéru.
  • Vyrobeno pro iPhone - díky funkci iPhone Direct Control můžete ovládat váš iPhone přímo z palubní desky vozu a vychutnat si tak vynikající zvuk.
  • Android kompatibilní - připojte a poslouchejte hudbu z vašeho Android zařízení bez nutnosti další aplikace.
  • USB vstup - připojte libovolné zařízení prostřednictvím USB kabelu, poslouchejte vaši oblíbenou hudbu nebo si nabíjejte váš mobilní telefon (nepodporuje přehrávání videa).
  • 13pásmový grafický ekvalizér - upravte si ekvalizační křivku do nejmenších detailů přesně podle vašich preferenci a poznejte skutečný hudební zážitek.

O značce

Pioneer je velmi populární japonský výrobce elektroniky s dlouholetou tradicí. Produkuje kvalitní autorádia a autohifi komponenty, jako jsou reproduktory do auta, subwoofery nebo zesilovače. Autorádia Pioneer jsou v posledních letech více a více populární a patří k tomu nejlepšímu, co se dá dnes pořídit. Veškeré zboží této značky, které nabízíme v našem obchodu, pochází z oficiální distribuce, čímž získáte plnou záruku a bezproblémové vyřešení případné reklamace.
Katalogové čísloDEQ-S1000A
ZnačkaPioneer
OdkazyOficiální webová prezentace

Komentáře k produktu

Hodnocení

Celkové hodnocení
0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil
Ohodnoťte produkt:
Zeptejte se nás
Vaše údaje použijeme pouze pro zaslání odpovědi.