Můj účet

Představujeme nové balíčky odhlučnění s materiály Comfortmat

Od dubna tohoto roku pracujeme v rámci odhlučnění vozidel již výhradně se špičkovými materiály Comfortmat, o kterých si můžete přečíst veškeré informace v naší dříve zveřejněné aktualitě. I z toho důvodu jsme zcela přepracovali naše cenově zvýhodněné balíčky odhlučnění, které jsme před 7 lety jako první v ČR představili. Nově nabízíme opět 3 zvýhodněné balíčky, které se liší v rozsahu odhlučněných ploch, ale i zvolenými materiály. U těchto nových balíčků garantujeme díky novým membránovým materiálům bezkonkurenční účinnost odhlučnění na trhu. Balíčky jsme pojmenovali stejně jako názvy modelových řad tlumících materiálu Comfortmat, tedy Standard, Premium a Expert. Nově nabídneme i speciální odlehčené varianty těchto balíčků zaměřené nejen na vysoce účinné odhlučnění, ale zejména na hmotnost materiálů. Nyní si pojďme jednotlivé balíčky detailně představit.

1) Balíček odhlučnění Standard

Náš od základu přepracovaný základní balíček Standard zahrnuje odhlučnění důležitých ploch vozidla, přes které proniká hluk do interiéru. Naším hlavním cílem bylo vytvořit základní balíček, který by nebyl pouze o nízké ceně, ale aby dával smysl i z hlediska celkového odhlučnění vozidla. Po pečlivé analýze představujeme balíček odhlučnění, který disponuje nejen vysokou účinností, ale zachovává i přijatelnou cenu. V rámci tohoto cenově zvýhodněného balíčku tedy odhlučňujeme kapotu, přední podběhy, přední a zadní dveře. Jedná se o orientační balíček, rozsah samotného odhlučnění i zvolené materiály je možné individuálně přizpůsobit dle vašich preferencí. Celková hmotnost použitých tlumících materiálů v tomto balíčku je cca 21,3 Kg. Pro odhlučnění v rámci tohoto balíčku používáme výhradně materiály Comfortmat zaměřené na maximální možné odhlučnění, které nelze dosáhnout s žádnými jinými materiály na trhu. Pro zákazníky, kteří nechtějí příliš navyšovat hmotnost vozu, nabízíme i odlehčenou verzi tohoto balíčku Standard Light se sníženou hmotností na cca 14,7 Kg při zachování bezkonkurenční účinnosti.

2) Balíček odhlučnění Premium

Balíček odhlučnění Premium zahrnuje odhlučnění hlavních ploch vozidla, přes které proniká hluk do interiéru. Konkrétně v rámci tohoto cenově zvýhodněného balíčku odhlučňujeme kapotu, přední podběhy, přední dveře, zadní dveřezavazadlový prostor, včetně zadních podběhů z vnitřní strany. Oproti základnímu balíčku Standard odhlučňujeme navíc zavazadlový prostor, přes který proniká do interiéru velmi vysoké procento hluku. Jedná se o orientační balíček, rozsah samotného odhlučnění i zvolené materiály je možné individuálně přizpůsobit dle vašich preferencí. Celková hmotnost použitých tlumících materiálů v tomto balíčku je cca 44,6 Kg. Pro tento balíček používáme výhradně špičkové membránové materiály Comfortmat zaměřené na maximální možné odhlučnění, které nelze dosáhnout s žádnými jinými materiály na trhu. S balíčkem Premium získáte výrazné snížení hluku a zvukovou i tepelnou izolaci vozidla. Pro zákazníky, kteří nechtějí příliš navyšovat hmotnost vozu nabízíme i výrazně odlehčenou verzi tohoto balíčku Premium Light se sníženou hmotností na cca 24,1 Kg při zachování bezkonkurenční účinnosti.

3) Balíček odhlučnění Expert

Balíček odhlučnění Expert zahrnuje téměř kompletní odhlučnění vozidla. Konkrétně v rámci tohoto balíčku odhlučňujeme kapotu, torpédo, přední podběhy, přední dveře, zadní dveře, páté dveře, podlahu, zavazadlový prostor včetně zadních podběhů z vnitřní strany. Oproti balíčku Premium odhlučňujeme torpédo, páté dveře a zejména podlahu, přes kterou proniká velmi vysoké procento hluku. Přesto se jedná o orientační balíček a rozsah samotného odhlučnění i zvolené materiály je možné individuálně přizpůsobit dle vašich preferencí. Celková hmotnost použitých tlumících materiálů je cca 67 Kg. Pro tento balíček používáme špičkové membránové materiály Comfortmat zaměřené na maximální možné odhlučnění, které nelze dosáhnout s žádnými jinými materiály na trhu. S balíčkem Expert získáte rapidní snížení hluku a zvukovou i tepelnou izolaci vozidla, které v zimě ztrácí méně tepla a v létě udrží chladnější teploty. Pro zákazníky, kteří nechtějí výrazně navyšovat hmotnost vozu nabízíme i odlehčenou verzi tohoto balíčku Expert Light se sníženou hmotností na cca 37,5 Kg při zachování bezkonkurenční účinnosti. 

A jaký je rozdíl mezi klasickými a odlehčenými balíčky? 

Nově jsme se rozhodli zákazníkům, pro které je prioritou minimální navýšení hmotnosti vozu, nabídnout i odlehčené varianty klasických balíčků. Rozdíly v hmotnosti mohou celkově činit i desítky kilogramů, což například u sportovních vozů může hrát roli v rozhodování. A jaké jsou tedy hlavní rozdíly? V klasických balíčcích nabízíme svou účinností bezkonkurenční materiály Comfortmat, které obsahují speciální protihlukovou membránu a jsou schopné snížit hluk až o -31 dB. Jen pro zajímavost se jedná průměrně o více než 15 dB více, než u většiny konkurenčních materiálů na trhu. Kromě zvukově izolačních vlastností disponují tyto materiály i velmi účinnou tepelnou izolací, což oceníte jak v zimě, tak létě. Konkrétně se jedná o Comfortmat Integra do dveří, Comfortmat Blockshot na podlahu, zavazadlový prostor a podběhy a Comfortmat Skyline na střechu a kapotu. Tyto materiály z modelové řady Premium mají společnou právě již zmíněnou protihlukovou membránu, která jim poskytuje zcela unikátní schopnosti odhlučnění. Díky svému vícevrstvému složení však mají logicky mírně vyšší hmotnost. Všechny zmíněné materiály umíme nahradit ultralehkým materiálem Comfortmat Vision, který váží téměř 10x méně a je tedy ideální pro instalace, kde hraje nejdůležitější roli hmotnost. Spolu s prémiovým antivibračním materiálem Comfortmat řady Dark, který disponuje nejnižší měrnou hmotností v dané tloušťce na světě, umíme poskytnout odhlučnění s velmi nízkou hmotností a to při zachování bezkonkurenční účinnosti. Nezapomínejte, že naše balíčky jsou velmi variabilní a pro každou montáž jsme schopni nabídnout zcela individuální řešení. Prakticky každé vozidlo od nás odjíždí s jinými materiály, které vybíráme nejen dle preferencí zákazníka, ale je také šito na míru danému vozu a jeho velikosti nebo tvaru karoserie.

Proč si vybrat odhlučnění od Ahifi

Odhlučněním se zabýváme od počátku roku 2013, kdy jsme jako první zavedli zvýhodněné balíčky odhlučnění. Od té doby jsme dokázali odhlučnit již přes 800 vozidel. Díky tomu jsme nasbírali velké množství zkušeností, které uplatňujeme při rozdělávání aut i správném zvolení a umístění tlumících materiálů. Podívejte se na již hotové realizace odhlučnění vozidel, které provádějí naši tři zkušení montážní technici přistupující ke každému autu s maximální péči a profesionalitou. Vozidla odhlučňujeme výhradně špičkovými materiály společnosti Comfortmat, která je světovým lídrem v oblasti odhlučnění vozidel a nabízí bezkonkurenční účinnost při odhlučnění vozu. 
  • Máme za sebou 7 let zkušeností a přes 800 odhlučněných vozidel.
  • Používáme pouze bezkonkurenční materiály Comfortmat, se kterými garantujeme nejúčinnější odhlučnění na trhu.
  • Můžete si vybrat, zda je pro vás prioritou maximální možné odhlučnění, nebo hmotnost materiálů.
  • V balíčcích používáme zvukově izolační materiály s protihlukovou membránou, které nemá v nabídce žádný jiný výrobce!
  • V odlehčených "Light" balíčcích využíváme speciální odlehčený materiál, který nabízí bezkonkurenční poměr hmotnosti a schopnosti odhlučnění. 
  • Neděláme žádné kompromisy - nikdy nešetříme materiálem a volíme pro danou plochu vždy ten nejúčinnější.
  • Materiály Comfortmat vynikají i tepelnou izolací - v létě zajistí chladnější teploty v interiéru a v zimě naopak udrží teplo.
  • Využíváme nezaměnitelné know-how společnosti Comfortmat a volíme postupy, které vedou k maximálnímu odhlučnění.  
  • Máme důkladně proškolené 3 techniky, kteří přistupují k vašemu auto s maximální pečlivostí a profesionalitou.
  • Balíčky jsou orientační a lze vytvořit zcela individuální nabídku odhlučnění dle typu i velikosti vozu, ceny, nebo hmotnosti.
  • V případě nového vozu se nemusíte bát ztráty záruky, protože prodejci nemají pochybnosti o kvalitně naší práce.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku