Můj účet

Balíčky odhlučnění verze 2

Balíčky odhlučnění vozidla verze 2

V říjnu 2014 se nám podařilo dostat na televizní obrazovku TV prima, kde jsme v pořadu Autosalon ukazovali jakým způsobem se dnes dá efektivně odhlučnit auto. Od té doby máme v nabídce i naše 3 populární balíčky odhlučnění auta. Balíček Light, Medium a Professional. Za těch 5 let se některé tlumící materiály změnily, některé se přestaly vyrábět a některé už dnes mají svého lepšího nástupce a proto jsme se rozhodli po několika upgradech balíčky udělat zcela nové.

Testování a důkladný výběr materiálů

Při sestavování balíčků verze 2 jsme vycházeli ze zkušeností a referencí našich zákazníků, z poznatků našich montážních techniků (více jak 600 vytlumených aut za 5 let), z našeho nezávislého testování na svých osobních autech a v neposlední řady také na základě testování tlumících materiálů pomocí decibelometru Testo 816, díky němuž jsme si mohli změřit jak zvolené tlumící materiály dokáží eliminovat šum a simulovat tak schopnost daného tlumení. Na základě těchto všech obsáhlých informací a podkladů jsme na trh uvedli nové balíčky odhlučnění, které nazýváme pracovně verze 2.

3 balíčky tlumení auta

  1. Základní balíček tlumení Light: Tento balíček vznikl pro ty, kteří jsou limitováni financemi, ale přesto chtějí svoje auto odhlučnit. Zaměřili jsme se tedy na části, kterými se hluk do auta dostává nejvýrazněji, ale s přihlédnutím k nižším nákladům. Tlumíme 4 vrstvami přední dveře, plastové přední podběhy a kapotu.
  2. Nejprodávanější balíček tlumení Medium: Zde se zaměřujeme na nejdůležitější oblasti, kterými do interiéru proniká hluk od silnice. Tlumíme přední a zadní dveře, celý zavazadlový prostor včetně zadních podběhů, dále přední podběhy a kapotu. Oproti balíčku Light je ubýtek hluku díky odhlučnění celé zadní části vozu výrazný.
  3. Luxusní balíček tlumení Professional: Pro zákazníky, kteří nejsou limitování financemi, očekávají nekompromisní výsledek a požadují vždy jen to nejlepší. Tlumíme přední a zadní dveře + 5. dveře, celý zavazadlový prostor včetně zadních podběhů, podlahu, přední podběhy a prostor za kolem, kapotu a nakonec prostor pod čelním sklem v motorové části (tzv. torpédo). Možno vytlumit za malý příplatek i celý strop pro dokonalé ticho v autě.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku