Můj účet

Co použít na montáž reproduktorů ve Škoda Roomster

Na výměnu předních reproduktorů ve Škodě Roomster použijte

Přední reproduktory ve Škoda Roomster mají originální rozměr 165 mm a proto je snadné je vyměnit za nové, výrazně lepší repráky. Naše doporučení na nové přední reproduktory pro Škoda Roomster jsou německé reproduktory Gladen M 165 V2 nebo levnější alternativa Gladen Alpha 165. Nové výškové reproduktory je potřeba správně uchytit, doporučujeme uchycení pomocí tavné pistole. Uchycení je třeba mírně poupravit, plastové úchytky vystříhat tak, aby se nový výškáč vměstnal. Přívodní kabely můžete ponechat originální z výroby. Abyste si hudbu v autě užili opravdu naplno, doporučujeme tlumení dveří. Na kvalitní vytlumení 1 dveří použijte 3, ideálně 4 pláty tlumení Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlumení Gladen Aero Wave, který roztříhnete na 1/4 nebo ideálně na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu přímo za středobas. Abychom vám výběr co nejvíce usnadnili, vymysleli jsme pro vás sety reproduktorů do Škoda Roomster.

Tlumení dveří Škoda Roomster

Na výměnu zadních reproduktorů Škoda Roomster použijte

Velikost zadních reproduktorů ve Škodě Roomster je 16,5 cm. Náš Tip na zadní reproduktory do Škoda Roomster jsou bestsellery Gladen M 165 V2, levnější Gladen Alpha 165 nebo ekonomická varianta v koaxiálním provedení Gladen Alpha 165 coax. Opět doporučujeme i zadní dveře vytlumit, počet plátů na 1 zadní dveře: 3 pláty Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plátu Gladen Aero Wave, který nastříháte na 1/4 nebo ideálně na 1/2 a nalepíte jako druhou vrstvu rovnou za středobas.

Tlumení zadních dveří Škoda Roomster

Odborná montážní dílna autohifi v Brně

Myslíte si, že montáž nezvládnete nebo nemáte kde nové reproduktory do Škoda Roomster namontovat? Využijte možnosti odborné instalace v naší montážní dílně v Brně a sjednejte si termín na montáž nových reproduktorů. Montáž můžete objednat telefonicky na 602 547648, na emailu montaze@ahifi.cz nebo se zastavte osobně na prodejně v Brně.
Autor: Alžběta Mareková
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku