Můj účet

Nablýskejte své auto na letní měsíce - slevy až 35% na autokosmetiku

S přicházejícím létem jsme se rozhodli vám udělat radost a zlevnili jsme oblíbené produkty z našeho eshopu, které využijete pro aplikaci ochrany laku. Nakupovat se slevou až 35 % můžete vybrané autošampony, aktivní pěny, odstraňovače polétavé rzi a asfaltu, claye, přípravky na čištění a leštění laku a samozřejmě všechny typy ochran laku. Z většiny hlavních kategorií jsme vybrali zajímavé produkty, které máte rádi a dali jsme na ně vysokou slevu. Ceny jsme nastavili tak, abyste díky slevě získali ten nejkvalitnější produkt v dané cenové kategorii a nákup byl pro vás nejen cenově výhodný, ale mohli se i spolehnout, že kupujete velmi kvalitní zboží. Seznam všech zlevněných produktů si můžete prohlédnout zde:

1. Mytí

2. Dekontaminace 

3. Leštění 

4. Vosky

5. Sealanty a detailery

6. Keramická ochrana

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírování fotografií nebo textu je zakázáno! Všechna práva vyhrazena.

Komentáře k článku

1|Matej , 03.07.2021, 08:10
Akcia nie je platna pre slovensko ? Ked si kliknem na produkt v korunch zlava je ale ked prepnem na euro tak tam zlava nieje
Odpověď: Lukáš Zemánek - AHIFI.CZ, 09.07.2021 12:40
Dobrý den Vážený zákazníku, děkujeme za upozornění, pravděpodobně dochází k chybě v našem systému . Tuto chybu již nyní řešíme . Omlouváme se za komplikace. Slevu lze uplatnit pomocí objednávky přes Český eshop .